anastasiadi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Όπως θα δείτε στην υπογραφή μου, το δεύτερο site (www.landscapio.com) είναι ένα site για φωτογραφία (μπορεί ένας χρήστης να ανεβάσει φωτογραφίες, να τις δημοσιεύσει, να αξιολογήσει άλλες, να διαβάσει άρθρα για φωτογραφίες και άλλα). Το είχα φτιάξει για να δοκιμάσω το Drupal 7 και όπως θα δείτε είναι στα αγγλικά και ισπανικά οπότε απευθύνεται σε ένα μεγάλο πλήθος χρηστών. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν ξέρω και πολλά από φωτογραφία κι ούτε έχω τον χρόνο για να διαχειρηστώ το περιεχόμενο ή να συγγράψω άρθρα ώστε να έχω επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να παραμένει στάσιμη. Άκομα κι έτσι όμως (με μηδαμινή προσοχή) έχω περίπου 3000-4000 επισκέψεις τον μήνα και 1100 likes στο facebook. Οπότε θα ήθελα να προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται και ξέρει από φωτογραφία, την διαχείρηση του περιεχομένου (να ανεβάζει κάποιες φωτογραφίες, να γράφει κάποια άρθρα ή dslr reviews ή ότι άλλο προτείνει ο ίδιος) και έγώ να αναλάβω αποκλειστικά το τεχνικό κομμάτι με αντάλλαγμα κάποια ποσοστά από τις διαφημίσεις. Αν π.χ. έρθει κάποιος και μου πει ότι θα αναλάβω αποκλειστικά το περιεχόμενο και μπορώ να σου γράφω 1-2 άρθρα την ημέρα δηλ. να δουλέψει για το site μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία για 50%-50% τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Είμαι ανοικτή σε όλες τις προτάσεις, εξάλλου το site θα παραμείνει ως έχει δεν έχω σκοπό να το αναπτύξω μόνη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα