bogner uberschall Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Αγορασα νεο (custom συνθεση) υπολογιστη αλλα υπαρχει ενα προβλημα με την ασυρματη καρτα δικτυου. Εχουν μπει κανονικα drivers για τα παντα, δηλαδη στο device manager δεν υπαρχει ερωτηματικο πουθενα. Και δοκιμασα και με αλλη καρτα. Αλλα λεει not connected και δε βρισκει κανενα ασυρματο δικτυο. Επισης το εικονιδιο του ασυρματου λαν κατω δεξια ειναι γκριζες μπαρες σαν σημα κινητου και εχει ενα κοκκινο Χ πανω. Δε μπορω να την κανω enable. Εχω βαλει (ο υπολογιστης ηρθε χωρις λειτουργικο συστημα) windows 7 professional 64 με sp1 (οχι πειρατικα) και η μητρικη μου ειναι η Αsus P8Z77-M. Η ασυρματη καρτα που εχει τωρα ο υπολογιστης ειναι μια παλια, η Netgear WG311T, και οι drivers της μπηκανε μονοι τους (αφου με ethernet καλωδιο μπαινω κανονικα ιντερνετ) αλλα και παλι δε δουλευει. Η καινουργια που ηρθε με τον υπολογιστη ειναι η Tenda W311P+, για την οποια κατεβασα κατι drivers (νομιζω version 2.0 λεγονται) αλλα δε δουλεψαν, και ετσι ειπα να βαλω την παλια μπας και εφταιγε η Tenda. Εχω τσεκαρει και το service που λεγεται WLAN Autoconfig, αλλα ηταν κανονικα στο automatic. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2012 από bogner uberschall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα