veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πως μπορω να διαγράψω ένα partition στα windows 7 όταν στις ιδιότητες του δίσκου δεν μπορώ να πατήσω την επιλογή extend volume.Το partition που δεν θέλω δεν είναι φορμαρισμένο.Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θες να το διαγράψεις (format) ή να το ενώσεις με κάποιο άλλο που βρίσκεται στον ίδιο δίσκο;
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Να το ενώσω με το άλλο partition που βρίσκεται και το λειτουργικό.
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Delete volume (μπορεί να θέλει και format πριν απ αυτό - δεν ξέρω) και μετά extend το partition του λειτουργικού. Αλλά επειδή δεν το χω κάνει ποτέ με το tool των windows, περίμενε επιβεβαίωση μπας και παίζει τίποτα περίεργο.
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Delete volume (μπορεί να θέλει και format πριν απ αυτό - δεν ξέρω) και μετά extend το partition του λειτουργικού. Αλλά επειδή δεν το χω κάνει ποτέ με το tool των windows, περίμενε επιβεβαίωση μπας και παίζει τίποτα περίεργο. Κάνω delete volume το partition που δεν θέλω αλλά στο άλλο partition που θέλω να επεκτείνω δεν μπορώ να πατήσω το extend.Κάποιο εύκολο πρόγραμμα παίζει?
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ίσως παίζει κάτι επειδή υπάρχει το λειτουργικό στο partition που θες να κάνεις extend. Σίγουρα αυτό που περιγράφεις το χα κάνει με το acronis true image. Αν θες googlισε μπας και βρεις κανα guide/howto.
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για να ενωσεις δυο part θα πρεπει να βαλεις ενα προγραμμα πουχου το wizard partition και εκει θα επιλεξεις να γινει ενωσει δυο δισκων ειναι πολυ ευκολο προγραμμα
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Χρησιμοποιώντας το easyus partition master το έφτιαξα.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα