sot78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα.Έχω ενα ZTE Blade 2.2 εδώ και 1,5 χρόνο.Λόγω επιδότισης λοιπόν σκέφτομαι ένα απο τα 2 κινητά (MAX 300E) Με ενδιαφερει κυρίως η διαγώνιος,να υποστηρίζει flash,το λιγότερο 512ram για εφαρμογές κτλ και η έκδοση android (4.0) Το Huawei έχει αναβάθμιση σε android 4 αλλα ΜΟΝΟ σε κινέζικα απο τι είδα στο site της. Γενικά με το ΖΤΕ είμαι πολύ ευχαριστημένος ΑΛΛΑ έχει λιγη ram για εφαρμογές Τι προτεινετε (παίζω και πολλα παιχνιδια και η cpu του ZTE είναι παππους πλέον)
christs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα.Έχω ενα ZTE Blade 2.2 εδώ και 1,5 χρόνο.Λόγω επιδότισης λοιπόν σκέφτομαι ένα απο τα 2 κινητά (MAX 300E) Με ενδιαφερει κυρίως η διαγώνιος,να υποστηρίζει flash,το λιγότερο 512ram για εφαρμογές κτλ και η έκδοση android (4.0) Το Huawei έχει αναβάθμιση σε android 4 αλλα ΜΟΝΟ σε κινέζικα απο τι είδα στο site της. Γενικά με το ΖΤΕ είμαι πολύ ευχαριστημένος ΑΛΛΑ έχει λιγη ram για εφαρμογές Τι προτεινετε (παίζω και πολλα παιχνιδια και η cpu του ZTE είναι παππους πλέον) Aφου σκεφτεσαι να πας σε κινητο κοντα στα 280 ευρω (Honor), θα σου προτεινα τα εξης 2 μονοπατια: 1. πας σε ενα μεσαιου επιπεδου διπυρηνο κινητο, στα 220 (αν ξανα γινει η προσφορα του electro) το Sole, τωρα εχει 250 ευρω περιπου, 2. πας σε ενα κινητο μεγαλυτερου επιπεδου, παλι διπυρηνο, σαν σκεψη θα ξεκινουσα απο motorola atrix (δε θα το επαιρνα γιατι δεν εχει ραδιο, αλλα ειναι ικανοτατο κινητο), ή σε μεταχειρισμενο galaxy s2 - mexus , ανετα βρισκεις στα λεφτα που προειπαμε. Γενικα, τα λεφτα που δινεις, ειναι αναμεσα στην τιμη των παλιων top μονοπυρηνων (Neo V, Nexus S, Galaxy S-200 με 250 ευρω) και στην τιμη των παλιων καλων και δυνατων top διπυρηνων (Galaxy s2-Nexus 350 με 400 ευρω) Προσωπικα, σαν καλυτερη επιλογη βρισκω το Sole, και χαμηλη τιμη, και καλες δυνατοτητες, αξιοπρεπες διπυρηνο κινητο που δεν του λειπει τιποτα. Ελπιζω να βοηθησα
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 σου προτείνω Alcatel OT-955 το έχω και σκίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα