Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν ο σκληρός μου χάλασε και πρέπει να αγοράσω ένα νέο και θέλω τη βοήθειά σας. Αρχικά έλεγα για έναν απλό 1tb γιατί θα ήθελα να το δουλεύω σε 3-4 διαφορετικά μηχανήματα που έχω(pc, mac, media player και ίσως ps3). Πάνω στο ψάξιμο βρήκα και μερικά nas. Το θέμα μου είναι αν θα καταφέρω να κάνω την δουλειά μου ή θα πρέπει να μπω και σε έξτρα έξοδα. 1) θα μπορώ να συνδέσω το nas με το media player? δεν έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο αυτό. 2) το modem-router που θα συνδεθεί το nas είναι του οτε 1 baudtec, θα κάνει δουλειά ή θέλει αλλαγή? 3) το mac το συνδέω ασύρματα, θα μπορεί να το κάνει backup? Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Υγ. λέω να πάω για αυτό: Link

Δημοσ.

Τελικά τον αγόρασα το απόγευμα αλλά αύριο πάει πίσω. :( Δεν δουλεύει ούτε το κουμπί on/off ούτε τον βρίσκει ο υπολογιστής μου από το πρόγραμμα που τον συνόδευε. Μου φαίνεται δεν είναι γραπτό μου να πάρω δίσκο. Θα δοκιμάσω κάποιο άλλο μοντέλο μάλλον και ελπίζω να δουλεύει.

Δημοσ.

Τελικά τον αγόρασα το απόγευμα αλλά αύριο πάει πίσω. :( Δεν δουλεύει ούτε το κουμπί on/off ούτε τον βρίσκει ο υπολογιστής μου από το πρόγραμμα που τον συνόδευε. Μου φαίνεται δεν είναι γραπτό μου να πάρω δίσκο. Θα δοκιμάσω κάποιο άλλο μοντέλο μάλλον και ελπίζω να δουλεύει.

Κάθε εμπόδιο και καλό. Δε σε πρόλαβα για να σου πω ότι κατ' αρχήν τα φθηνά NAS (σαν αυτό που πόσταρες) είναι πολύ αργά σα συσκευές δικτύου. Με το BA110T θα είχες ταχύτητες περίπου 11-12MiB/sec στην καλύτερη περίπτωση. Για να μην ξοδέψεις μία περιουσία θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιον εξωτερικό με eSata εφόσον έχεις τέτοια πόρτα στη μητρική. Αλλιώς, αν μπορείς να βρεις κάποιον USB3 με τη δική του κάρτα (κάποιος WDC αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούσε έτσι).

Δημοσ.

Βασικά έκανα ήδη την αλλαγή και πήρα πάλι seagate αλλά τον goflex home network. Είναι όντος αργός αλλά τεράστιος (2τβ). Τον σύνδεσα και δουλεύει τέλεια. Έπαθα πλάκα από τις δυνατότητες που αποκτάς από αυτό το είδος σκληρού. Την επόμενη φορά , που ελπίζω να μην είναι σύντομα, θα ψάξω για κάτι πιο γρήγορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...