gaszer1967 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μεσα σε ενα χρονο Εχω αντικαταστησει το ps3 2 φορες.πρωτα YLOD και τωρα προβλημα με υπερθερμανση.τι να πεις;το καλυτερο μηχανημα αλλα πραγματικα δν ξερω.τι εχετε να πειτε;
gaszer1967 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ευτυχως φιλε μου εχω εγγυηση .ειναι το πρωτο μοντελο.περσυ επαθε YLOD και το αλλαξα .χτες παλι πηρα τι sony ειπα το προβλημα και μου ειπαν παλι αντικατασταση.τι να πεις
mtzs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ε τοτε τι το ψαχνεις, οταν λες πρωτο μοντελο εννοεις ΦΑΤ? Αν ειναι ΦΑΤ πεστους να στο αντικαταστησουν με σλιμ
mtzs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω, αλλα πεστους οτι εχουν σαφως λιγοτερες πιθανοτητες για YLOD οποτε εσυ πληρωσες κατι και το θελεις λειτουργικο Πιεσε τους γιατι αλλο μια φορα, και αλλο δυο φορες το ιδιο προβλημα. Και η υπερθερμανση ειναι προαγγελος YLOD. Αργα η γρηγορα θα το βγαλει.
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 και εμενα εβγαλε ylod, εκανα το κολπο με το πιστολακι και ξαναζωντανεψε. Το δοκιμασα για καμια ωριτσα και δουλευε κανονικα, αλλα δεν ηθελα να το ζορισω τωρα με τις ζεστες...Αν αλλαξω την παστα, τι λετε θα κρατησει? Να περιμενω να μου βγαλει παλι ylod, ή να την αλλαξω προκαταβολικα(την παστα)
giannhs13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Φιλε παρε μια ψυκτρα απο αυτες που βαζουν στα laptop και δεν θα εχεις προβλημα... http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3 δες εδω εχει πολλες ψυκτρες εγω σωθηκα δεν ζεστεναιτε καθολου το πσ3 αλλα να προσεξεισ τισ διαστασεισ
xavier Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 εχεις καμια να προτεινεις που να αντεχει το ps3 fat?
giannhs13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 εχεις καμια να προτεινεις που να αντεχει το ps3 fat? καλησπερα φιλος εγω εχω αυτη την συγκεκριμενη http://www.homedepot.com/buy/manhattan-notebook-cooling-pad-386995.html την πηρα απο ε-σηοπ αλλα τωρα βλεπω δεν την εχει δεσ και τιμες στο skroutz...οποια και να παρεις πιστευω κανει δουλεια αρκει να προσεξεις διαστασεις...εγω παντως την εβαλα και κανει ωραια δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα