Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα σε ενα χρονο Εχω αντικαταστησει το ps3 2 φορες.πρωτα YLOD και τωρα προβλημα με υπερθερμανση.τι να πεις;το καλυτερο μηχανημα αλλα πραγματικα δν ξερω.τι εχετε να πειτε;

Δημοσ.

Ευτυχως φιλε μου εχω εγγυηση .ειναι το πρωτο μοντελο.περσυ επαθε YLOD και το αλλαξα .χτες παλι πηρα τι sony ειπα το προβλημα και μου ειπαν παλι αντικατασταση.τι να πεις

Δημοσ.

Ε τοτε τι το ψαχνεις, οταν λες πρωτο μοντελο εννοεις ΦΑΤ?

Αν ειναι ΦΑΤ πεστους να στο αντικαταστησουν με σλιμ

Δημοσ.

Δεν ξερω, αλλα πεστους οτι εχουν σαφως λιγοτερες πιθανοτητες για YLOD οποτε εσυ πληρωσες κατι και το θελεις λειτουργικο

Πιεσε τους γιατι αλλο μια φορα, και αλλο δυο φορες το ιδιο προβλημα. Και η υπερθερμανση ειναι προαγγελος YLOD. Αργα η γρηγορα θα το βγαλει.

Δημοσ.

και εμενα εβγαλε ylod, εκανα το κολπο με το πιστολακι και ξαναζωντανεψε. Το δοκιμασα για καμια ωριτσα και δουλευε κανονικα, αλλα δεν ηθελα να το ζορισω τωρα με τις ζεστες...Αν αλλαξω την παστα, τι λετε θα κρατησει?

Να περιμενω να μου βγαλει παλι ylod, ή να την αλλαξω προκαταβολικα(την παστα)

Δημοσ.

Φιλε παρε μια ψυκτρα απο αυτες που βαζουν στα laptop και δεν θα εχεις προβλημα... http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3 δες εδω εχει πολλες ψυκτρες εγω σωθηκα δεν ζεστεναιτε καθολου το πσ3 αλλα να προσεξεισ τισ διαστασεισ

Δημοσ.

εχεις καμια να προτεινεις που να αντεχει το ps3 fat?

καλησπερα φιλος εγω εχω αυτη την συγκεκριμενη http://www.homedepot.com/buy/manhattan-notebook-cooling-pad-386995.html

την πηρα απο ε-σηοπ αλλα τωρα βλεπω δεν την εχει δεσ και τιμες στο skroutz...οποια και να παρεις πιστευω κανει δουλεια αρκει να προσεξεις διαστασεις...εγω παντως την εβαλα και κανει ωραια δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...