washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Των Σκληρο θα των κανω σε 2 κομματια το ενα για να βαλω εφαρμογες που δεν χρειαζονται να μπουν στον ssd που εχω μαζι και games στο αλλο κομματι θα μπουν αρχεια που θελω προγραμμτακια και παρομοια (setup) games (setup) εικονες - μουσικη - αντε καμοια ταινια μεχρι να την δω και μετα πατα delete τη να τις κανω και μετα διαφορα αλλα για την σχολη και τετοιο ακομα θα πηγενουν εκει οτι κατεβαζω απο το internet . Στην ουσια ο σκληρος θα χρεισημοποιηται συναιχεια σχεδον . Eίσαι σίγουρος ότι δεν σου αρκεί ένας 500άρης για τα αποπάνω; -25€ είναι/σκέψου το (εκτός κι αν δεν σε χαλάει να δώσεις 113 για τον 1ΤΒ, και νομίζεις πως θα αξιοποιήσεις τον χώρο του). Cache (...και RPM...) μην σκέφτεσαι, γενικώς (πόσο μάλλον που ειδικώς δεν σε αφορούν καν). WD Black να είναι....κι ό,τι θέλει ας είναι.
dimitrisOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Eίσαι σίγουρος ότι δεν σου αρκεί ένας 500άρης για τα αποπάνω; -25€ είναι/σκέψου το (εκτός κι αν δεν σε χαλάει να δώσεις 113 για τον 1ΤΒ, και νομίζεις πως θα αξιοποιήσεις τον χώρο του). Cache (...και RPM...) μην σκέφτεσαι, γενικώς (πόσο μάλλον που ειδικώς δεν σε αφορούν καν). WD Black να είναι....κι ό,τι θέλει ας είναι. Σε ευχαριστω Τασο για την βοηθεια σου αλλα τωρα με των 500αρι σχεδον εχει γεμειση κατι λιγα gb εχουν μεινη και οτι εχει μεσα το χρειαζομαι και θελω να παρω εναν σκληρο και να αντικαταστησω αυτων που εχω μεσα γιατι αυτος θα παει για αλλη δουλεια με χαλαει πολυ να δωσω 113 ευρο ΟΚ ευχαριστω και παλυ !
washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ...αφού λοιπόν 500 είναι λίγα - τη στιγμή μάλιστα που 113 είναι πολλά, η μόνη διέξοδος είναι να το "ρισκάρεις" (=2 χρόνια εγγύηση) με 1ΤΒ Green, στα ~90 Μήτσε μου...
dimitrisOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ...αφού λοιπόν 500 είναι λίγα - τη στιγμή μάλιστα που 113 είναι πολλά, η μόνη διέξοδος είναι να το "ρισκάρεις" (=2 χρόνια εγγύηση) με 1ΤΒ Green, στα ~90 Μήτσε μου... Οχι δεν ειναι λιγα τα αλλα 500GB απλα εχω βαλει ssd σκληρο 120GB πριν ειχα 320GB τοτε του ειχα μεσα ολα τα αρχεια εφαρμογων και παιχνιδια ενω τωρα ομως στον ssd εχω μονο τα βασικα πραγματα και οτι αλλα ειχα στον 320 τα εβαλα στον 500 και ετσι γεμισει και τωρα ειναι ισα ισα ο σκληρος και απλα θελω στο κοντινο μελον να αυξησω των σκληρο μου και επειδη η διαφορα ειναι 25 με 30 με αυτο που κερδιζω ειναι +3 ετη εγγυηση και θα ειναι πιο γρηγορος Τοτε μαλλον δεν εχω να κοιταξω κατι αλλο εκτος απο τους black Απλα πανω απο 1ΤΒ ανεβαινει πολυ η τιμη τους αποτε ειπα ας παω στο 1ΤΒ
STRS1992 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα , Επειδή δεν βρίσκω πιο σχετική συζήτηση και μέχρι τώρα διαβάζοντας τη συζήτηση σας μου λύθηκαν πολλές απορίες, (πάω για μαύρο WD και εγώ) να ρωτήσω την απορία μου : Σκληρό από καταστήματα που πουλάνε restocking αγοράζουμε? Είναι αξιόπιστοι ή προβληματικές επιστροφές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα