dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μιλάς για τις υπέροχες εποχές που αγοράζαμε τον Samsung Spinpoint F1 1TB κοντά στο 50αρικο?... Προσωπικά πιστεύω ποτέ... Ζούμε μια νέα εποχή που λέγεται SSD Era. Θα περάσουν 2-3 χρόνια που συνέχεια θα πέφτουν οι τιμές αλλά θα βγαίνουν νέες μεγαλύτερες χωρητικότητες που θα κοστίζουν μια περιουσία, ώσπου να φτάσουν και αυτοί στο σημείο που ήταν οι μηχανικοί πριν 1 χρόνο. Οι μηχανικού την ίδια ώεα θα είναι ψιλοσταθεροί στις σημερινές τιμές (του Amazon πάντα για να μην παρεξηγούμαστε). Μακάρι να βγω ψέυτης... Εγω ελπιζω συντομα θυμαμαι πριν 3-4 χρονια ειχα παρει αυτων που εχω τωρα 500GB blue 40 ευρο Αυτος ομως ο blue εχει 2 ετη εγγυηση γιατι ; αυτος ειναι 7200rpm και cache 32 τι διαφορα θα εχει με ενα που εχει 7200rpm & cache 64 ή με με εναν 5400rpm & cache 64 ;
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Οι Black έχουν 5. Οι Blue έχουν 2 (κάπως πρέπει να πουλήσουν και αυτοί): http://wdc.com/en/products/internal/desktop/ Το ποιηματάκι μου το έμαθες μέχρι τώρα φαντάζομαι. Τι είναι η cache για έναν HDD? M....ing Αυτό είναι ένα είδος buffer σαν τα DVD-RWs. Άντε πες μου εσύ που χρησιμεύουν σε έναν σκληρό???... Υποτίθεται βοηθάει όταν τα δεδομένα σου είναι διάσπαρτα, σηκώνει κάποια στην cache (όταν τα βρει μπόλικα) ώσπου να πάει την κεφαλή στο σημείο που υπάρχουν τα υπόλοιπα. Στην αδιάλειπτη μεταφορά δεδομένων με άλλα λόγια. BullSHIT!!! Τα rpms είναι καθαρά η ταχύτητα ενός μηχανικού
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Οι Black έχουν 5. Οι Blue έχουν 2 (κάπως πρέπει να πουλήσουν και αυτοί): http://wdc.com/en/pr...ternal/desktop/ Το ποιηματάκι μου το έμαθες μέχρι τώρα φαντάζομαι. Τι είναι η cache για έναν HDD? M....ing Αυτό είναι ένα είδος buffer σαν τα DVD-RWs. Άντε πες μου εσύ που χρησιμεύουν σε έναν σκληρό???... Τα rpms είναι καθαρά η ταχύτητα ενός μηχανικού αρα τα cache τελεικα μην τα πολυ κοιταω αν ειναι 32 ή 64 ; ποιο χαμηλα μην ειναι ε ; edit : Αυτος αξιζει ;
Αλκης K. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 o καλυτερος θα ελεγα.παρε αυτον η τον blue ο οποιος ειναι λιγο πιο αργος σε επιδοσεις.
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 o καλυτερος θα ελεγα.παρε αυτον η τον blue ο οποιος ειναι λιγο πιο αργος σε επιδοσεις. Το μαγαζι δεν εξρω πρεωτη φορα το βλεπω
Αλκης K. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 παρε απο οποιο μαγαζι θελεις αλλα..προσεχε μην σου πιασουν τον.. επισης να ξερεις πως αν παρεις blue με ημερομηνια κατασκευης πριν το 2012 εχεις 3 χρονια εγγυηση.οσοι ειναι απο ιανουαριο του 2012 και μετα εχουν 2 χρονια.μην με ρωτησεις γιατι..!!δεν ξερω..χεχε
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μπα μαλλον για των black σκεφτομαι αλλα θα δειξη μπορει να παρω και blue επειδη αυτων που εχω ειναι blue και τοσα χρονια τιποτα δεν εχει παθει 3 χρονια
Locko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 παρε απο οποιο μαγαζι θελεις αλλα..προσεχε μην σου πιασουν τον.. επισης να ξερεις πως αν παρεις blue με ημερομηνια κατασκευης πριν το 2012 εχεις 3 χρονια εγγυηση.οσοι ειναι απο ιανουαριο του 2012 και μετα εχουν 2 χρονια.μην με ρωτησεις γιατι..!!δεν ξερω..χεχε Αυτό γίνεται γιατί από 01/01/2012 η WD άλλαξε την εγγύηση της από 3 σε 2 χρόνια για τις σειρές Blue & Green.
deesnider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το μαγαζι δεν εξρω πρεωτη φορα το βλεπω Από το mg manager, προσωπικά, έχω καλή εμπειρία. Το είχα επιλέξει πριν από 2 χρόνια, με μόνο κριτήριο ότι τότε είχε τη χαμηλότερη τιμή στο skroutz, για 2 σκληρούς samsung green 2 ΤΒ, που μ' ενδιέφεραν, μια και δεν το ήξερα ούτε εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ιδιαίτερα καλή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι, ενώ παρήγγειλα 2 κομμάτια και όταν πήγα την πρώτη φορά, είχε μόνο ένα κομμάτι διαθέσιμο άμεσα, το δεύτερο αφενός ήρθε πολύ γρήγορα (2 μέρες), αφετέρου μου χρέωσαν χαμηλότερη τιμή γι' αυτό - χωρίς να το ζητήσω - αφού μέσα σ' αυτές τις δύο μέρες, ή τιμή είχε μειωθεί, ασχέτως του ότι εγώ είχα προ-παραγγείλει με την προηγούμενη τιμή. Από τότε βέβαια έχουν περάσει, όπως είπα, 2 χρόνια, οπότε δε γνωρίζω αν κάτι έχει αλλάξει...
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 To mgmanager ειναι εγγυηση. Εχω αγορασει διαφορα απο εκει με τελευταιο ενα hdd για το laptop στις 23/4. Οταν γραφουν "Διαθέσιμο εντός 24 ωρων", ειναι fact. Εχεις το προιον την αλλη μερα (αν τηλεφωνησεις πρωι βεβαια). Και η κυρια που μου εκοψε το χαρτι της αποδειξης μου τονισε το γεγονος οτι εχει 5 χρονια εγγυηση και να μην χασω το χαρτι... Γενικα ειναι καλο μαγαζι.
dimitrisOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 α ΟΚ ευχαριστω παιδια Βασικα αυτο που αναρωτιομουν ήταν η οδος και οχι τοσο σαν μαγαζι :P
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 H Σολωμού ειναι το παραλληλο στενακι πριν (ή μετα, αναλογα απο που ερχεσαι) την Στουρναρη. Και ειναι στο υψος που ειναι και το Πλαισιο, ειναι πολυ κοντα τα δυο μαγαζια...
dimitrisOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ξερω που ειναι απλα εκει δεν εχει και τοσο καλο κοσμο εχω περασει πολες φορες να παω στον Φανο και παντα παω μες στην μεση του δρομου ουτε καν στην ακρη του δρομου
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το να σε πατησει κανενα αυτοκινητο που πας μεσα στη μεση του δρομου, ειναι νομιζω πιο επικινδυνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα