stm00192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Οκ' date=' πάσο τότε. Αφού αυτό σου/μας/τους φαίνεται λογικό... Αν δεν ήταν τόσοι εργαζόμενοι στη μέση, θα ευχόμουν να κλείσουν όλα αυτά τα μαγαζιά, μπας και μπει κανένας ορεξάτος άνθρωπος στο χώρο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι καταστηματάρχες νομίζουν οτι η αγορά την Η/Υ είναι σαν την αγορά των ηλεκτρικών συσκευών.[/quote'] Ρε συ Βαγγελη.. μιλας με συναισθημα και με αγαπη για το χομπι σου/μας και σε καταλαβαινω απολυτα... και εγω ετσι ειμαι. Αλλα δυστυχως για τον περισσοτερο κοσμος η αγορα υπολογιστη δεν διαφερει σε τπτ απο την αγορα πλυντηριου. Θελουν απλα κατι να κανουν την δουλεια τους. Αυτο δεν προκειται να αλλαξει ποτε και λογικο ειναι να μην αλλαξει δεν εχουν ολοι τα δικα μας ενδιαφεροντα. Και μην κανεις το λαθος να νομιζεις οτι και στο εξωτερικο ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Ακριβως η ιδια συμπεριφορα υπαρχει. Και ολοι αγοραζουν απο ακριβες μεγαλες αλυσιδες που δεν εξειδικευονται μονο σε υπολογιστες.
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν θα σχολιάσω τα post της αντιπροσώπου του Πλαισίου. Δεν έχει νόημα μιας και δεν είναι φυσικές απαντήσεις και με τέτοιου είδους κουβέντα, αποτέλεσμα δεν βγαίνει. Εκείνη μπορεί να λέει ότι μέχρι τα 28 προσλαμβάνουν λόγω ότι μέχρι αυτή την ηλικία έχεις όρεξη για δουλειά, κλπ, εγώ λέω ότι είναι λόγω μισθοδοσίας, επιδομάτων, κλπ. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ακόμα και να κάνω βέβαια, πάλι είναι ρατσιστικό. Από που προκύπτει ότι είναι πρακτική κατάληξη; Ας μας δώσουν στοιχεία, πόσους υπαλλήλους είχαν άνω των 28 τι πωλήσεις έκαναν, κλπ. Με στοιχεία. Δύσκολο, το καταλαβαίνω και ίσως να μην μας αφορά. Οπότε η δική μου πρακτική κατάληξη είναι πως πρόκειται για ρατσισμό. Δεν μπορείς να απομονώνεις έτσι ανθρώπους. Για να το θέσω καλύτερα, δικαίωμα σου είναι, αλλά δέχεσαι και τα σχόλια. Εμένα αυτό με πειράζει περισσότερο. Έχω κολλήσει με το 28. Μου χαλάει την αισθητική μου και προσβάλει την αξιοπρέπεια μου σαν άνθρωπος.
thenamnamnam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 OFFTOPIC: πριν μια εβδομαδα στο The Mall Athens κα8ως κοιτουσα τους σκληρους δισκους/flashakia ενας τεχνικος την ωρα που buildare ενα custom pc, του επεσε ο εσωτερικος δισκος και τον εβαλε μεσα χωρις να τον ελε3ει αμα δουλευει ή να τον αντικαταστισει με εναν καινουργιο . γενικος δεν τους εμπιστευομαι για καπιο λογο, προτινω για οσους 8ελουν καινουργιο custom pc να ακουλου8ισουν 10 Απλα βηματα συναρμολόγησης υπολογιστη(για αρχαριους και οχι μονο ) ,εμενα παντος με βοη8ισε να φτια3ω εναν παλιουτσικο pc. ΣΥΝΙΣΤΟ!
flogerakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δεν νομιζω πως χρειαζεται ssd για αυτην την χτηση που θα κανει Θα ειναι αδιανοητο τo 2012 να μην βαλει ssd, για οποιαδηποτε χρηση. Και μην ξεχναμε πως δεν ειναι μονο οι ταχύτητα που προσφερουν αυτοι οι σκληροι... χαμηλοτερες θερμοκρασιες, μηδενικος θορυβος, διατήρηση των επιδόσεων συνεχεια, σε αντιθεση με τους κοινους HDD που μετα απο καιρο σερνονται... Εξαλου οι τιμες εχουν πεσει αρκετα για εναν 60αρι που χρειαζετε το λειτουργικο. +1 στον SSD απο εμενα.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 OFFTOPIC: πριν μια εβδομαδα στο The Mall Athens κα8ως κοιτουσα τους σκληρους δισκους/flashakia ενας τεχνικος την ωρα που buildare ενα custom pc, του επεσε ο εσωτερικος δισκος και τον εβαλε μεσα χωρις να τον ελε3ει αμα δουλευει ή να τον αντικαταστισει με εναν καινουργιο . γενικος δεν τους εμπιστευομαι για καπιο λογο, προτινω για οσους 8ελουν καινουργιο custom pc να ακουλου8ισουν 10 Απλα βηματα συναρμολόγησης υπολογιστη(για αρχαριους και οχι μονο ) ,εμενα παντος με βοη8ισε να φτια3ω εναν παλιουτσικο pc. ΣΥΝΙΣΤΟ! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κατηγορούμε συνεχώς, οι τεχνικοί του Πλαίσιο, συναρμολογούν πολύ καλά τα PC.
hitout Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εγω παντως μια καρτα γραφικων που εστειλα στο Πλαισιο και την ελεγχξαν,ειπαν οτι εχει προβλημα και πως μπορω αυριο κιολας να παρω μια αλλη προς αντικατασταση και οταν εγω δεν δεχτηκα την συγκεκριμενη καρτα,μου ειπαν οτι θα την στειλουν στα κεντρικα τους για εκ νεου ελεγχο για να μου πουν και αλλη εναλλακτικη.Και η αλλη εναλλακτικη ξερετε ποια ηταν Κ. Νικη? οτι η καρτα εχει ανοιχτε απο μενα και ειναι εκτος εγγυησης.Ναι καλα ακουτε παιδια,οτι τα πρωτα σαινια τεχνικοι του πλαισιου την εβγαλαν αντικαταστησιμη και τα δευτερα εκτος εγγυησης.Και να πω και κατι? Την καρτα εγω δεν την εχω ανοιξει και δεν την εχω αφαιρεσει ποτε πανω απο το pc μου,λενε οτι τα κλιπακια εχουν μπει προς τα μεσα (μηπως μπορει να γινει κατι τετοιο,να φανουν λιγο προς τα μεσα καπως πιεσμενα λογω θερμοκρασιας? δεν υπαρχουν σημαδια απο αντικειμενο ομως) επεισης μου ειπαν οτι αλλαξα και την θερμοαγωγιμη παστα και πως οι βιδες εχουν καποιο ειδικο σημαδακι απο μεσα,σαν προστατευτικο που αν ξεβιδωθουν οι βιδες αυτο φευγει και φαινεται οτι εχει ανοιχτει,αρα βγαινει εκτος εγγυησης.Και τωρα κυρια Νικη και ολοι εδω μεσα,ποιος μπορει να μου εγγυθει εμενα οτι δεν την ανοιξαν οι τεχνικοι οι δικοι σας την καρτα και προσπαθουν να μου το φορτωσουν εμενα ωστε να μην με καλυψουν στην εγγυηση μου? Ποιος μπορει να μου το εγγυηθει αυτο απο εσας και με ποιο τροπο? Πειτε μου κυρια Κρητικοπουλου,που ξερω εγω και ποιος μου εγγυαται και με ποιο τροπο αποδειξης οτι δεν το κανετε αυτο σε μενα,ειτε και σε αλλους αγοραστες? Με το να λετε οτι εχουν ανοιχτει τα προιοντα και αυτοματως να βγαινουν εκτος εγγυησης? δεν ειμαι μπροστα εγω οταν το ελεγχετε το προιον.Μπορω και εγω να ισχυριστω οτι ολο αυτο γινεται επιτηδες για να κερδιζετε εσεις οτι χασατε λογω κρισης.Θα ηθελα την γνωμη σας κυρια Νικη πανω σε αυτο αλλα και την γνωμη αλλων απο εδω μεσα..Σας ευχαριστω
KoukouBakiaS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 OFFTOPIC: πριν μια εβδομαδα στο The Mall Athens κα8ως κοιτουσα τους σκληρους δισκους/flashakia ενας τεχνικος την ωρα που buildare ενα custom pc, του επεσε ο εσωτερικος δισκος και τον εβαλε μεσα χωρις να τον ελε3ει αμα δουλευει ή να τον αντικαταστισει με εναν καινουργιο Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί σε μένα. Αγόρασα ένα σκληρό, τον τοποθετώ στο PC μου και αρχίζει τα χρατσα χρουτσα. Ο σκληρός ήταν χτυπημένος. Τον πάω άμεσα στο κατάστημα και μου λένε οτι έγω τον χτύπησα (κατά τη μεταφορά του προς το σπίτι ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός). Μόλις άρχισα να κράζω, μου τον αλλάξανε. Φεύγοντας μου είπαν οτι μου κάνουν και χάρη... Επίσης, με μια 8800GTS που είχε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και με έκοβε σε οτιδήποτε 3D. Μου είπαν οτι την έχω ανοίξει εγώ και είναι εκτός εγγύησης. Οι άνθρωποι είναι για τα κλαρίνα πραγματικά. Εύχομαι ολόψυχα να μην ξαναγοράσει κάνεις τίποτα απο αυτό το κατάστημα.
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αν και πελατης σχεδον δεκα χρονια (αν διαβασετε το θεμα που ειχα με την 5850 θα καταλαβατε) πλεον ουτε σχεδον BIC απο εκει..Απλα δεν ειμαστε το target group τους καθως οπως φαινεται απευθυνονται σε ατομα οχι με πολλες γνωσεις σε υπολογιστες(εγκατασταση μνημης σε υπολογιστη 30e για 1 λεπτο)...Δεν μπορουμε να τους κατηγορησουμε μονο να τους ξεγραψουμε καθως μονοι τους εγιναν ετσι κατα την γνωμη μου τα τελευταια 3 χρονια(οπως και τους το ειπα αυτο)..
άδικος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Εφόσον υπάρχει το προϊόν που αγόρασες διαθέσιμο, το αντικαθιστούμε αμέσως. Αν δεν υπάρχει το ίδιο, θα δώσουμε ένα προϊόν καλύτερων χαρακτηριστικών από αυτό που αγόρασες και αν αυτό πάλι δεν υπάρχει, επιστρέφουμε ακριβώς το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς σου Φιλικά, Νίκη Κρητικοπούλου Πλαίσιο Computers Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ τούτο που να έπεσε στην 3η περίπτωση;;; Να σηκώσει το χέρι του! Στη καλύτερη περίπτωση θα πάρεις πιστωτικό. Επιστροφή χρημάτων είναι μύθος. Απλή τυπική αναφορά. Ας με διαψεύσει κάποιος. Πραγματικά θα χαρώ.
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Προσωπικα εχω παρει πισω χρηματα απο το Πλαισιο. Ειχα αγορασει νομιζω ενα ποντικι ενω ειχα επιστρεψει κατι που χρειαζοταν ελεγχο, οποτε επειδη ο ελεγχος ηθελε ας πουμε μια μερα, αρα μια μερα και το πιστωτικο, επρεπε να πληρωσω το ποντικι απο την τσεπη μου.. Ετσι οταν εγινε το πιστωτικο μου το εδωσαν σε χρηματα, γιατι ειχα αγορασει οτι ηθελα. Εξυπηρετηση μου εκαναν δηλαδη. Δεν ηταν η τριτη περιπτωση ακριβως λοιπον, αλλα λεφτα εχω παρει.
ppaio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί σε μένα. Αγόρασα ένα σκληρό, τον τοποθετώ στο PC μου και αρχίζει τα χρατσα χρουτσα. Ο σκληρός ήταν χτυπημένος. Τον πάω άμεσα στο κατάστημα και μου λένε οτι έγω τον χτύπησα (κατά τη μεταφορά του προς το σπίτι ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός). Μόλις άρχισα να κράζω, μου τον αλλάξανε. Φεύγοντας μου είπαν οτι μου κάνουν και χάρη... Επίσης, με μια 8800GTS που είχε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και με έκοβε σε οτιδήποτε 3D. Μου είπαν οτι την έχω ανοίξει εγώ και είναι εκτός εγγύησης. Οι άνθρωποι είναι για τα κλαρίνα πραγματικά. Εύχομαι ολόψυχα να μην ξαναγοράσει κάνεις τίποτα απο αυτό το κατάστημα. Amazon φιλε για να εχεις το head ησυχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα