jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μόνο και μόνο λόγο θορύβου θα του έβαζα την ψύκτρα. τώρα ίσως να πήγαινα σε 120άρι σκληρό μόνο προς το παρόν και αργότερα του κοτσάρω ένα 1ΤΒ όταν επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές . για κουτί πιο θα πρότεινες εσύ απο το συγκεκριμένο μαγαζί κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911044 ;; επίσης σε βλέπω οτι επιμένεις στο θέμα τροφοδοτικό ποιες οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο τροφοδοτικών;;
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 επίσης σε βλέπω οτι επιμένεις στο θέμα τροφοδοτικό ποιες οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο τροφοδοτικών;; Βρίσκονται σε άλλη "ΚΛΑΣΗ" τα 2 τροφοδοτικά, τόσο από πλευράς υλικών κατασκευής όσο και σχεδισμού και efficiency. Για να μην λέω πολλά δες τι γράφει στην κορυφή της σελίδας της κάθε σειράς η ίδια η Corsair: CX Series TX Series* Το ASUS Vento είναι ένα τίμιο κουτί αλλά δεν παύει να ανήκει στην χαμηλή κατηγορία. Δεν σου προτείνω κάποιο εγώ γιατί έχω ακριβά γούστα και ποτέ δεν προτείνω σε φίλους κουτί κάτω από 100 ευρώ * Η φωτογραφία που έχει στο TX-650 το Eshop (κίτρινο) ανήκει στην v1 της σειράς η οποία είναι πολύ χειρότερη από την v2 (πορτοκαλί). Στο λεκτικό λέει για v2. Αν καταλήξεις εκεί να το διευκρινήσεις οπωσδήποτε.
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 για σκληρό συμφωνείς; και μπορείς να μου προτείνεις κάποιο για σένα καλό κουτί απο το συγκεκριμένο κατάστημα;
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 για σκληρό συμφωνείς; και μπορείς να μου προτείνεις κάποιο για σένα καλό κουτί απο το συγκεκριμένο κατάστημα; Έκανα ένα edit στο παραπάνω μήνυμα, όπου σου λέω για το κουτί (τα καλά κουτιά το eshop τα έχει πολύ ακριβότερα). Εγώ σταματάω κάπου εδώ γιατί νομίζω θα σε μπερδέψω παραπάνω. Η σύνθεση που διάλεξες από eshop σε καλύπτει. Αν και επιμένω κι εγώ να δεις (ο φίλος σου) από VS αφού με τα ίδια χρήματα θα πάρεις πιο "ποιοτικά" πράγματα. Καλές αγορές!
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τελικά έκανα αυτήν την παραγγελία <br class="Apple-interchange-newline"> ας ελπίσουμε οτι θα ευχαριστηθεί gaming ίσως έπρεπε ν αλλάξω σ αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.549235
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. Ακριβά πάντως ψώνισες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένα 60αρι φτηνότερα θα μπορούσες να το βρεις. Τσιμπημένα είναι επεξεργαστής, κάρτα, μνήμες και ssd.
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 περίπου 50 ευρό ακριβότερα.εμένα με νοιάζει το τροφοδοτικό(αν είναι καλύτερο το gs600w μπορώ να το αλλάξω) και δεύτερον και κυριότερων αν μπορεί να παίξει παιχνίδια σε full hd;;τι λές;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, στο ξαναλέω και μάλιστα υπερβολικό για την 6850. Κατα τα άλλα θα παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια με καλές ρυθμίσεις σε full hd.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τελικά έκανα αυτήν την παραγγελία <br class="Apple-interchange-newline"> ας ελπίσουμε οτι θα ευχαριστηθεί gaming ίσως έπρεπε ν αλλάξω σ αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.549235 Ωραίος. Και από ένα αξιόπιστο μαγαζί.
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ενώ απο το πλαίσιο... για την σύνθεση πές μας κ άσε το μαγαζί...
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Προφανώς και το λέω ειρωνικά.Δεν υπάρχουν μόνο eshop και Πλαίσιο στην χώρα αυτή που ζούμε.
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 το κατάλαβα...αλλά δεν έχω ούτε την ικανότητα ούτε τον χρόνο για να πάρω ξεχωριστά κομμάτια και να τα φτιάξω το γνωρίζω οτι θα πλήρωνα λίγο ακριβότερα αλλά είναι τα πιο κοντινά μου μαγαζιά για αυτο και θα προτιμούσα ένα απο τα δύο.τεσπα τσάμπα διαφωνούμε άλλoς θα το χαρεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα