jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Χαίρετε θέλω ένα pc για gaming για τον ανηψιό μου .Το ποσό που διαθέτουμε είναι μέχρι 750e.Χρήση για gaming και οτι εφαρμογές μπορεί να θέλει ενα παιδί Α' Λυκείου... Edit:1.Η συναρμολόγηση θα γίνει απο το Πλαίσιο (δεν θέλω να μπλέκω μιας και δεν πολυ σκαμπάζω) 2.windows έχουμε του "θείου" 3.Πληκτρολόγιο,ποντίκι έχουμε όπως και οθόνη για τώρα κάνουμε την δουλειά μας.... Ακούω Προτάσεις.
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 που μενεις ; γιατι μπορουμε να βρουμε σιζουρα ποιο φτηνο μαγαζι
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 περιστέρι.λές για msystems?γιατί απο κουτιά και επεξεργαστές το πλαίσιο άστα να πάνε...
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 περιστέρι.λές για msystems?γιατί απο κουτιά και επεξεργαστές το πλαίσιο άστα να πάνε... οχι μονο αυτο
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οκ αν γίνετε κάποια πρόταση και απο πλαίσιο και απο όποιο άλλο μαγαζί.
petrostr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μία πρόταση από e-shop. Χαίρετε θέλω ένα pc για gaming για τον ανηψιό μου .Το ποσό που διαθέτουμε είναι μέχρι 750e.Χρήση για gaming και οτι εφαρμογές μπορεί να θέλει ενα παιδί Α' Λυκείου... Edit:1.Η συναρμολόγηση θα γίνει απο το Πλαίσιο (δεν θέλω να μπλέκω μιας και δεν πολυ σκαμπάζω) 2.windows έχουμε του "θείου" 3.Πληκτρολόγιο,ποντίκι έχουμε όπως και οθόνη για τώρα κάνουμε την δουλειά μας.... Ακούω Προτάσεις.
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αυτή?? Δεν νομιζω πως χρειαζεται ssd για αυτην την χτηση που θα κανει
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τα μικρα μαγαζια στις μερες μας αποτελουν πιο ανθρωπινη και αξιοπιστη λυση και τις περισσοτερες φορες, καλυτερες τιμες. Ας μην στηριζουμε τα μεγαλα καταστηματα οπως το Πλαισιο με απροσωπη συμπεριφορα και ρατσιστικες διαθεσεις, οπως οτι προσλαμβανουν, μεχρι 28 χρονων. Εχουν τους υπαλληλους ρομποτ αναγκαζοντας τους να σου μιλανε υπερβολικα ψευτικα ευγενικα κατω απο απιστευτες πιεσεις και χαμηλες αποδοχες. Ας δωσουμε λιγο κομματι απο την πιτα και σε πιο μικρους αξιολογους καταστηματαρχες. Στο skroutz μπορεις να δεις την αξιολογιση του καθε καταστηματος και να κανεις την αγορα σου, χωρις φοβο. Οσον αφορα τον SSD, αν υπαρχουν τα λεφτα καλο ειναι να υπαρχει ακομα και για την πιο απλη χρηση. Δινει αλλον αερα στο συστημα. Φιλικα.
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Heatspreader ψιλο-συμφωνώ.dimitri-os μάλλον έχεις δίκιο για τον ssd ,απο επεξεργαστή εντάξει είμαστε??
petrostr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Heatspreader ψιλο-συμφωνώ.dimitri-os μάλλον έχεις δίκιο για τον ssd ,απο επεξεργαστή εντάξει είμαστε?? Φίλε μου δες μία αν θες και τη δική μου πρόταση, θα μου επιτρέψεις εν μέρη να διαφωνήσω μαζί σου... 1. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται SSD δίσκος. 2. Ο δίσκος black caviac που έβαλα εγώ είναι πιο γρήγορος (64MB Cache) 3. 6 πύρηνος FX Στην κάρτα γραφικών και στο οτι προτείνεις amd μηχάνημα θα συμφωνήσω μαζί σου!!!
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 sorry φίλε μου δεν είδα την εικόνα σου... 1.Συμφωνώ για τον ssd 2.έλεγα για 500gb μιας και ακόμα είναι πολύ ακριβοί ακόμα και αργότερα βάζει και κάποιον άλλο 3.δεν έχω ακούσει καλά πράγματα για fx δεν συμφωνώ με 1.το κουτί 2.οι μνήμες προτιμώ kingston ή corsair
petrostr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 sorry φίλε μου δεν είδα την εικόνα σου... 1.Συμφωνώ για τον ssd 2.έλεγα για 500gb μιας και ακόμα είναι πολύ ακριβοί ακόμα και αργότερα βάζει και κάποιον άλλο 3.δεν έχω ακούσει καλά πράγματα για fx δεν συμφωνώ με 1.το κουτί 2.οι μνήμες προτιμώ kingston ή corsair Για τις μνήμες δεν διαφωνώ μαζί σου, είναι εξαιρετικές οι kingston και οι consair!!!! Κουτί παρότι έχω και προτιμώ γενικά Full Tower της CoolerMaster, για να ρίξω τη συνολική τιμή έβαλα αυτό το κουτί. Οι δίσκοι όντως είναι ακριβοί αυτή την εποχή, αλλά δεν είδα για WD 500GB 7200rpm με 64MB Cache να έχει το e-shop, γι αυτό έβαλα 1GB.
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Οι 2 παραπάνω συνθέσεις, έχουν τις 7750/7770, κάτι που για μένα είναι πολύ άκυρο από την στιγμή που στα ίδια χρήματα βρίσκεις την 6850 (το msystems δεν έχει). Επίσης από την στιγμή που σε παίρνει από Budget είναι κρίμα να μην βάλεις SSD, έστω κι έναν 60αρι μόνο για λειτουργικό. Υπάρχει τρομερά μεγάλη διαφορά στην χρήση των Windows με έναν SSD... Η παρακάτω σύνθεση είναι από VS Θεσσαλονίκη και είναι με 60αρι SSD. Ακόμα και 128αρι να βάλεις και μεταφορικά, θα είσαι κάτω από τα 750... Υ.Γ. Για gaming ο 965 τον έχει για πλάκα τον FX6100...
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 άλλη μία απο e-shop ΑΚΥΡΟ τελικά κατέληξα σ αυτόν edit: ωραία η σύνθεση σου nino30 αλλά θέλει μαγαζί να τα σκάσει και να το πάρει στην Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα