Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω την μητρικήAsus P5B και τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και θέλω να αγοράσω μια ψήκτρα,ποια μου προτείνετε να πάρω από το Πλαίσιο(γιατί δουλεύει εκεί ο αδελφός μου)

Δημοσ.

Κάτι σε ποιο οικονομικό...Και τι είναι το budget??

Οι θερμοκρασία είναι 85 βαθμούς άμα πέσει π.χ. 40 θα είναι ποιο γρήγορο έτσι??

Μέσα θα έχει και πάστα?

Δημοσ.

Κάτι σε ποιο οικονομικό...Και τι είναι το budget??

Budget είναι αυτό που είπες τα χρήματα. Πάντως το Πλαίσιο δεν έχει κάτι πιο φθηνό σε κανονικό απόθεμα, εκτός από αυτήν: Xigmatek Apache την οποία δεν την ξέρω οπότε δεν μπορώ να σου πω τίποτα (παραείναι φθηνή όμως για να είναι καλή). Δες αν μπορεί ο αδελφός σου να σου φέρει αυτήν: Corsair A50 (την δίνει μόνο σε ένα Πλαίσιο Θεσσαλονίκης διαθέσιμη).

Οι θερμοκρασία είναι 85 βαθμούς άμα πέσει π.χ. 40 θα είναι ποιο γρήγορο έτσι??

Τους 80 βαθμούς τους έχεις φαντάζομαι με την stock ψήκτρα, και θερμοαγώγιμη πάστα μάλλον έχεις να αλλάξεις από τότε που πήρες το PC σου, ε? Ελπίζω να είναι και under load αυτά τα νούμερα.

Αν δεν παίζουν καθόλου φράγκα, πες τον αδελφό σου να σου φέρει λίγη πάστα, και πιστεύω θα πάρεις 8-10 βαθμούς κάτω. Πιο γρήγορο το PC όμως δεν πρόκειται να γίνει ότι ψήκτρα και να βάλεις. Ο ρόλος τους είναι να μην ζεσταίνονται πολύ οι επεξεργαστές για να μην έχεις κολλήματα, reboots κλπ

Δημοσ.

Budget είναι αυτό που είπες τα χρήματα. Πάντως το Πλαίσιο δεν έχει κάτι πιο φθηνό σε κανονικό απόθεμα, εκτός από αυτήν: Xigmatek Apache την οποία δεν την ξέρω οπότε δεν μπορώ να σου πω τίποτα (παραείναι φθηνή όμως για να είναι καλή). Δες αν μπορεί ο αδελφός σου να σου φέρει αυτήν: Corsair A50 (την δίνει μόνο σε ένα Πλαίσιο Θεσσαλονίκης διαθέσιμη).

Τους 80 βαθμούς τους έχεις φαντάζομαι με την stock ψήκτρα, και θερμοαγώγιμη πάστα μάλλον έχεις να αλλάξεις από τότε που πήρες το PC σου, ε? Ελπίζω να είναι και under load αυτά τα νούμερα.

Αν δεν παίζουν καθόλου φράγκα, πες τον αδελφό σου να σου φέρει λίγη πάστα, και πιστεύω θα πάρεις 8-10 βαθμούς κάτω. Πιο γρήγορο το PC όμως δεν πρόκειται να γίνει ότι ψήκτρα και να βάλεις. Ο ρόλος τους είναι να μην ζεσταίνονται πολύ οι επεξεργαστές για να μην έχεις κολλήματα, reboots κλπ

Πάστα δεν έχω αλλάξει πότε μονόαναβαθμίσεις έχω κάνει Ram και κάρτα γραφικών... Όλες οι ψήκτρες κάνουν δεν παίζουνρόλο τι μητρική έχεις (για το αν θα κουμπώσει) γιατί έτσι μπορεί να βρω κάτικαι στα Stock... Για να κάνω αλλαγή της πάστας βγάζω τον επεξεργαστή καθαρίσωτην παλιά πάστα τελείος και βάζω την καινούργια (αυτή η πάστα κάνει) ???

Δημοσ.

Πάστα δεν έχω αλλάξει πότε μονόαναβαθμίσεις έχω κάνει Ram και κάρτα γραφικών...

Καλύτερα να μην επεκταθώ στο πόσο λάθος είναι αυτό. Για να μην σου πω μια φορά το εξάμηνο, αλλά μία στον χρόνο είναι απαραίτητη.

Η πάστα που έβαλες είναι και από τις καλούτσικες. Πάντως είμαι σίγουρος πως ο αδερφός σου μπορεί να σου φέρει λίγη από το service, χωρίς να πληρώσει κάτι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ψήκτρα που να μην είναι συμβατή με 775. Οπότε όλες κάνουν (αρκεί να έχουν και τα αξεσουάρ για 775 socket αφού μιλάς για Stock House). Χωρίς να έχω ιδίαν άποψη, ξέρω ότι λείπουν πολλά παρελκόμενα από τις συσκευασίες εκεί.

Δημοσ.

ξέρω ότι λείπουν πολλά παρελκόμενα από τις συσκευασίες εκεί.

Μπορώ να συμφωνήσω είχα βρει τηλέφωνο χωρίς ακουστικό...tongue.gif ... Αλλά εντάξη άμα ζητήσεις να το ανοίξεις σε αφήνουν και έτσι βλέπεις άμα λείπει κάτι... Και πόση πάστα βάζω?

Δημοσ.

Και πόση πάστα βάζω?

Εδώ είναι το "μία εικόνα χίλιες λέξεις". Δύσκολα να στο εξηγήσω με λόγια. Στο youtube θα βρεις άπειρα video με διαφόρους μεθόδους. Πρόσφατα κάποια παιδιά από εδώ κάναν και δικό τους video:

http://www.insomnia.gr/topic/449335-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-aftermarket-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-stock/

Αν και δεν συμφωνώ 100%, για έναν αρχάριο είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

εκτοσ απο το να αλαξεις παστα θα πρεπει να καθαρισης καλα και την ψυχτρα απο σκονες που θα εχει μαζεψη τοσο καιρο που το εχεις το pc.

Δημοσ.

εκτοσ απο το να αλαξεις παστα θα πρεπει να καθαρισης καλα και την ψυχτρα απο σκονες που θα εχει μαζεψη τοσο καιρο που το εχεις το pc.

+1 εγω μια φορα ξεχασα να καθαρισω το pc για κανα χρονο και ειχε κανει ενα στρομα απο σκονη στη ψυκτρα πανο φαντασου εσυ που δεν την εχεις καθαρισει ποτε :)

Δημοσ.

Το καθαρίζω όλο το PC κάθε 3 μήνες το λήνω όλο και με φόυντοτο πηνελο (που έχω ρίξει 2-3 σταγόνες στην βάση να μην φύγει καμία τρίχα και γίνει βραχικηκλομα ... ;) ) και γίνετε τζιτζι. Αλλα εγώ άλλο ρωτάω ένα φακελάκι θα φτάσει η να πάρω 2 ;;;

Sent from my iPod touch using Insomnia

+1 εγω μια φορα ξεχασα να καθαρισω το pc για κανα χρονο και ειχε κανει ενα στρομα απο σκονη στη ψυκτρα πανο φαντασου εσυ που δεν την εχεις καθαρισει ποτε :)

Ένα παλικάρι είχε το PC του σε δομάτιο με υγρασία δεν το είχε καθαρίσει ποτέ και η σκόνη εφημερίδα σαν τούβλο

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...