Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι νεα στο χωρο του web design. Εχω τελειωσει τις σπουδες μου, αλλα στην ιδεα πως θα φτιαξω μονη μου την πρωτη ιστοσελιδα, πελαγωνω!! Δεν μπορω καν να ξεκινησω!! Καμια ιδεα για το ξεκινημα?? Ευχαριστω..

Δημοσ.

Μια ιδέα για το ΤΙ θες να φτιάξεις είναι μια καλη αρχή. Κατα τ´άλλα εξαρτάται και τι εννοείς web design.

Δημοσ.

Γειά σου marinawd και καλώς ήρθες στη παρέα μας. :)

Το καλύτερο θα ήταν να έθετες ένα τίτλο που να περιγράφει περισσότερο το ζήτημά σου(εξάλλου παραβιάζει τους όρους λειτουργίας του forum Όροι χρήσης του ιστότοπου insomnia.gr-ο κανόνας 2 αφορά).

Κατ' αυτόν τον τρόπο, θα τράβαγε περισσότερο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όσων ενδεχομένως μπορούν να σε βοηθήσουν.

Στο θέμα μας τώρα, δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να βοηθήσω :(

Δημοσ.

Δεν μπορω καν να ξεκινησω!! Καμια ιδεα για το ξεκινημα?? Ευχαριστω..

Εδώ είσαι για ξεκίνημα

><html>
<head>
<title>Εδώ ο τίτλος της σελίδας</title>
</head>
<body>
Εδώ το περιεχόμενο της σελίδας...
</body>
</html>

:P

Το αποθηκεύεις σαν index.htm και είσαι έτοιμη.

Κατά τα άλλα ό,τι είπαν και τα παιδιά,πες τι θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Εκανα μαθηματα για το πως μπορω να κατασκευαζω ιστοσελιδες σε joomla, εχω ασχολειθει κ με το γραφιστικο κομματι.. πιστευω ομως πως δεν ειμαι ετοιμη να κανω κατι μονη μου. Εκει τα εκανα με βοηθεια..

Δημοσ.

Με το joomla δεν είναι τίποτα,γράφεις free joomla template σε κάποιο ψαχτήρη και σου βγάζει πρότυπα που μετά απλά τα επεξεργάζεσαι όπως θέλεις εσύ.(Δεν μπορεί κάτι θα θυμάσαι)

Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι νεα στο χωρο του web design. Εχω τελειωσει τις σπουδες μου, αλλα στην ιδεα πως θα φτιαξω μονη μου την πρωτη ιστοσελιδα, πελαγωνω!! Δεν μπορω καν να ξεκινησω!! Καμια ιδεα για το ξεκινημα?? Ευχαριστω..

Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα στόχο, πχ να φτιάξεις ένα blog με θέμα Χ, Ψ, Ζ. Θα πάρεις δυό - τρία βιβλία σχετικά, θα κάτσεις να ασχοληθείς σοβαρά και θα δεις ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχεις αποτέλεσμα - αρκεί να έχεις διάθεση και θέληση γι' αυτό που κάνεις.

Δημοσ.

βασικα προσπαθησα να ασχοληθω και με τον κωδικα.. το θεωρω πολυ δυσκολο να φτιαξω ιστοσελιδα πειραζοντας τον.. αλλα θα ακουσω τη συμβουλη σου, θα διαβασω κ ελπιζω να τα καταφερω.. αλλιως με βλεπω να ασχολουμε με τις ετοιμες εφαρμογες!

Δημοσ.

βασικα προσπαθησα να ασχοληθω και με τον κωδικα.. το θεωρω πολυ δυσκολο να φτιαξω ιστοσελιδα πειραζοντας τον.. αλλα θα ακουσω τη συμβουλη σου, θα διαβασω κ ελπιζω να τα καταφερω.. αλλιως με βλεπω να ασχολουμε με τις ετοιμες εφαρμογες!

Για μία απλή σελίδα, για παράδειγμα σε Joomla, δε νομίζω να χρειαστείς κάτι άλλο από τα βασικά. Κανά Module να εμφανίζεις όμορφα τα διάφορα Projects σου κ.λπ. Από την άλλη, η κατασκευή Template σε Joomla είναι σχετικά, για κάτι απλό, εύκολη εργασία. Όρεξη να έχεις και αν διαβάσεις 1-2 βιβλία ύστερα θα μπορείς να φτιάξεις ό,τι θες.

Π.χ., με τη σειρά που στα δίνω:

1,2,3. Αυτά τουλάχιστον είχα διαβάσει εγώ, όταν είχα ασχοληθεί με τη κατασκευή Template σε Joomla 1.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...