Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους παιδιά,

έχω στα χέρια μου ένα PC με GA-G31M-S2L motherboard και μόλις κάναμε αναβάθμιση την μνήμη με Kingston HyperX (2GB)για να πηγαίνει λίγο πιό γρήγορα.

Έχω το εξής πρόβλημα όμως. Το motherboard έχει επάνω το Bios F4 και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει βγεί μέχρι και Bios F9.

Δοκίμασα με το Q-Flash μέσα απο το Bios και USB Stick (σε FAT32) και δεν θέλει να το δεί με τίποτα (το USB). Δοκίμασα με 2 διαφορετικά USB Sticks.

Μπορείτε να με βοηθήσετε μπάς και βρώ καμμιά λύση? Το motherboard είναι αυτό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το στικ ελπίζω να το συνδέσατε στις πίσω usb θύρες.

Εχετε καποιο προβλημα με την αναγνώριση των μνημών και θέλετα να κανετε bios update?

Δημοσ.

Το στικ ελπίζω να το συνδέσατε στις πίσω usb θύρες.

Εχετε καποιο προβλημα με την αναγνώριση των μνημών και θέλετα να κανετε bios update?

Όχι δεν έχω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να δώ τις επιλογές για Memory Timings, που στο Bios που έχω αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Και γενικότερα, κάποια Bios Updates που έχει μέσα λένε για "Enhanced System Performance" κτλ. Συνήθως τα πιό καινούργια Bios Updates βοηθάνε. Αν ήταν το motherboard σε Bios F7 λόγου χάρη δεν θα το πείραζα. Αλλα είναι πολύ πίσω.. Έτσι δεν είναι?

Το USB ναι το έχω κάνει format σε FAT32 (κανονικό όχι Quick Format) και το σύνδεσα σε (όλες) τις πίσω USB ports.

:confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...