Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επειδη εχω την 6850 σε αναλυση 1440χ900 εχω να πω οτι ολα φουλ δεν τα παιζεις... δεν παιζω πολλα παιχνιδια απλα παιζω τους "βαρβατους" τιτλους...για παραδειγμα στο max payne που επαιζα τελευταια δεν μπορεις να ανοιξεις τα φιλτρα...οποτε ν το παιδι θελει να ανοιγει κ φιλτρα δεν του ειναι αρκετο το 1γβ. επειδη δεν εχω δει τη παιζει με τις νεεσ ατι αν θελεις να τα παιζεις ολα μα ολα στο φουλ ψαχνεις για καρτα γραφικων πανω απο 1 γβ.

Δεν μπορείς να ανοίξεις το MSAA στο τέρμα. Παίζεις όμως με όλα τέρμα και το FXAA στο very high. Δηλαδή με όλα τα φίλτρα.

Δημοσ.

Γιατι η 6850 βασταει ανετα, οχι για καποιου μηνες, για τουλαχιστον 1 χρονο με ολα full (καλα για την αναλυση που λεει ισως και παραπανω). Οποτε, ΟΤΑΝ με το καλο δεν τραβαει ποια, η 7850 θα κανει 150 ευρω (ισως και ποιο λιγα). Οποτε οπως και να το δεις, λεφτα δεν χανει. Χωρια που μπορει να την πουλησει και να βγαλει!

Kαι αν σε ενα χρονο κανει η 7850 150 ευρω,λες να πουλησει μετα την 6850 και να βγαλει.αν κανει τοσο η 7850 ποσο να πουλησει μια 6850? 40-50 ευρω? Και εκτος αυτου,εγω ειμαι της αποψης οτι αν εχω τα χρηματα τωρα προτειμω να παρω την 7850 και να την εχω παρα να παρω μια αλλη για 6 μηνες λογω οθονης και να αλλαξω παλι αλλη καρτα γραφικων τοτε..Γιατι αν για τοσο διαστημα παιζω με 50-60 fps λογω αναλυσης την οθονης μου και σε ενα εξαμηνο αλλαξω οθονη και δεν εχω χρηματα να παρω και καρτα γραφικων μαζι με την οθονη ωστε να μπορω να παιζω με τα ιδια fps τοτε θα ξενερωσω αν δω οτι παιζω με 30-35.Με λιγα λογια θελω να πω οτι εγω,προτειμω να παρω ενα τροφοδοτικο ας πουμε corsair tx650 παρολο που μπορω ανετα με ενα 500αρι να κανω την δουλεια μου.γιατι παιρνω κατι καλο απο τωρα που εχω (αν) τα χρηματα και το κραταω,να μν κανω αλλαγες στο μελλον.Ετσι και για την καρτα γραφικων,καλυτερα να παρεις λιγο overkill gpu παρα να αλλαζεις καθε 6 μηνες

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι η 6870 παιζει τα πάντα σε υψηλές αναλύσεις. αν θέλεις περίμενε θα πέσουν και οι 6950 /70 σε λίγο ..κάτω απο 200 ευρώ.

Δημοσ.

Έχει πολύ δυνατό CPU και μία τέτοια κάρτα θα έρθει να δέσει μία χαρά στο σύστημα. Όχι ότι αν δεν είχες θα υπήρχε πρόβλημα βέβαια.

Το τροφοδοτικό αντέχει, αλλά θα προτιμούσα ένα λίγο μεγαλύτερο για περισσότερο αέρα.

Δημοσ.

λοιπον επειδη εχω την 6850 σε αναλυση 1440χ900 εχω να πω οτι ολα φουλ δεν τα παιζεις... δεν παιζω πολλα παιχνιδια απλα παιζω τους "βαρβατους" τιτλους...για παραδειγμα στο max payne που επαιζα τελευταια δεν μπορεις να ανοιξεις τα φιλτρα...οποτε ν το παιδι θελει να ανοιγει κ φιλτρα δεν του ειναι αρκετο το 1γβ. επειδη δεν εχω δει τη παιζει με τις νεεσ ατι αν θελεις να τα παιζεις ολα μα ολα στο φουλ ψαχνεις για καρτα γραφικων πανω απο 1 γβ.

Οπα οπα κατσε. Και γω την 6850, και αν και ομολογουμενως max payne δεν εχω πεξει ακομα, εχω πεξει crysis 2 / battlefield 3 / mw3 /skyrim / fnv, ΟΛΑ μα ΟΛΑ full. Και AA και AS στο τερμα. Frame δεν εχανε. Btw, σε 1600x900. Μηπως πεζει κανα θεμα με το υπολοιπο pc σου?

Δημοσ.

επαιξες battlefield με ολα τα φιλτρα στο τερμα??δεν λεω οτι σε κοβει λογω ρολογιων η καρτα γραφικων αλλα λογω χωρητικοτητας... κ θεωρω ππολυ πιο σωστο οτι αν εχει να δωσει τα λεφτα να παει σε 2γβ... εγω battlefield δεν ειχα δοκιμασει καν να ανοιξω φιλτρα γτ δεν επαιξα πολυ αλλα mw3 τα επαιζα φουλ εκτος απο φιλτρα π δεν θυμαμαι καν τι ειχα ανοιξει...

Δημοσ.

Προς τα κει πάω john

και εγώ τώρα εχω πάει μια 7950 αλλά δεν εχω καταφέρει να την δοκιμάσω πάντως και η 7850 είναι μια από της καλύτερες επιλογές η 7870

Δημοσ.

Οι 78xx για μένα είναι πολύ ακριβές.

Όποτε ακούω προτάσεις για 1920x1080 τρελαίνομαι,πολύ κακή αναλογία για παιχνίδια.

Μια χαρά είναι η 1680x1050 και βάζεις οτι κάρτα θέλεις,οχι δεν είναι overkill για κάρτα γραφικών αν παίζεις σύγχρονα DX11 παιχνίδια όπως Battlefield 3. Μην διαβάζω για Call Of Duty με την αρχαία μηχανή γραφικών.

Κράτα την οθόνη σου, είναι η πιο "παιχνιδιάρα" ανάλυση.

Απο εκει και πέρα αν νιώθεις οτι θέλεις κάτι πιο "μεγάλο" και είσαι gamer πας σε 1920x1200.

Δημοσ.

Και εγω το ίδιο πιστεύω για την ανάλυση μου. Ειναι το χάος μεταξύ 1680χ1050 και 1920χ1200? Τόσο διαφορά?

Δημοσ.

Και εγω το ίδιο πιστεύω για την ανάλυση μου. Ειναι το χάος μεταξύ 1680χ1050 και 1920χ1200? Τόσο διαφορά?

Είναι 29% παραπάνω pixels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...