Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα γραφικων.Η αναλυση μου ειναι 1680χ1050. Η 7850 ειναι καλα? η να μαζεψω λιγα ακομη για 7870? η τσαμπα τα λεφτα, η 7870 ειναι υπερβολη?

Δημοσ.

Αν θες να αλλαξεις την οθονη σου με καποια 1920Χ1080 παρε την 7850 αλλιως ειναι τζαμπα λεφτα.Ποια καρτα εχεις τωρα?

Δημοσ.

Μαλλον θα βαλω την 7850, γιατι μακροπροθεσμα (μες το ετος) μεν, αλλα σιγουρα δε θα αλλαξω οθονη.

Δημοσ.

Με ποια λογικη ρε παιδια να παρει τωρα 6850 και σε λιγους μηνες να δωσει και αλλα λεφτα να παρει 7850? Αν εχει τωρα τα χρηματα παει κατευθειαν σε αυτη,ειναι απλα τα πραγματα

Δημοσ.

Με ποια λογικη ρε παιδια να παρει τωρα 6850 και σε λιγους μηνες να δωσει και αλλα λεφτα να παρει 7850? Αν εχει τωρα τα χρηματα παει κατευθειαν σε αυτη,ειναι απλα τα πραγματα

Με την αναλυση που εχει η 6870 ειναι υπεραρκετη.Και το λεω απο αποψη οικονομιας.Τωρα αν θελει να δωσει 100 ευρω παραπανω και να βαλει την 7850 ας το κανει.Δεν ειναι δικα μου τα λεφτα.

Δημοσ.

Φιλε αν εχεις τα χρηματα,παρε απο τωρα την 7850 ή την 7870..Ωστε να υπαρχει και να μην κανεις αλλαγες παλι αν αυριο μεθαυριο αλλαξεις οθονη..

Δημοσ.

Γιατι η 6850 βασταει ανετα, οχι για καποιου μηνες, για τουλαχιστον 1 χρονο με ολα full (καλα για την αναλυση που λεει ισως και παραπανω). Οποτε, ΟΤΑΝ με το καλο δεν τραβαει ποια, η 7850 θα κανει 150 ευρω (ισως και ποιο λιγα). Οποτε οπως και να το δεις, λεφτα δεν χανει. Χωρια που μπορει να την πουλησει και να βγαλει!

Δημοσ.

Φίλε Ren πως έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η 7850 σε ένα χρόνο θα κάνει 150 ευρώ,μήπως η 6950 έκανε ποτέ 150 ευρώ; Αν ο bost7 είναι απαιτητικός gamer και αυτό το επιπλέον ποσό(σε σχέση με μια 6850)δεν θα του λείψει από κάπου αλλού,γιατί να μην πάρει από τώρα την 7850 και να την πάρει μετά από ένα χρόνο(λέμε τώρα), που πιο πιθανόν χρηματικά,αυτή η κίνηση να του έρθει μία η άλλη;

Υ.Γ bost7 την 7870 δεν σου την προτείνω.

Δημοσ.

λοιπον επειδη εχω την 6850 σε αναλυση 1440χ900 εχω να πω οτι ολα φουλ δεν τα παιζεις... δεν παιζω πολλα παιχνιδια απλα παιζω τους "βαρβατους" τιτλους...για παραδειγμα στο max payne που επαιζα τελευταια δεν μπορεις να ανοιξεις τα φιλτρα...οποτε ν το παιδι θελει να ανοιγει κ φιλτρα δεν του ειναι αρκετο το 1γβ. επειδη δεν εχω δει τη παιζει με τις νεεσ ατι αν θελεις να τα παιζεις ολα μα ολα στο φουλ ψαχνεις για καρτα γραφικων πανω απο 1 γβ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...