Song057 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : -800-1000 ευρω. Χρήση υπολογιστή : -Κυριως games. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? -Αν καποιος γνωριζει καποια καλη προσφορα για ηχοσυστημα για το pc θα εκτιμουσα. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). -Ηρακλειο. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? -Απο ενα καταστημα πιστευω θα ηταν προτιμοτερο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? -Δεν εχω απολυτως καμμια ιδεα για το πως θα μπορουσα να στησω εγω το Pc. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . -Οτι προτινετε. Λεπτομερειες: -Η ιδεα εδω ειναι τα δωσω καποια χρηματα για να φτιαξω εναν υπολογιστη που με σωστη συντηρηση θα κρατησει πολυ καιρο και παραλληλα θα μπορω να παιζω τα καινουργια παιχνιδια σε ultra high.. Σκεφτομουν να βαλω και εναν ssd επειδη εχω ακουσει οτι τρεχει πιο γρηγορα και θα γινεται να φορτωνω μερικα Online παιχνιδια πολυ πιο γρηγορα και θα παιζουν και καλυτερα. Δεν ειμαι και εξπερ σε τεχνικους ορους και τρελες ψαγμενιες οποτε εαν εχετε καποιες αποριες η εαν θελετε να εξηγησετε κατι παρακαλω καντε το απλα.
pano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φίλε Song057 καλημέρα και καλώς ήρθες. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι,χρειάζεσαι τα πάντα από περιφερειακά(οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία) και λειτουργικό(windows);
Song057 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Η οθονη μου ειναι μια LG FLATRON W2042S Κοιτα δεν χρειαζομαι οθονη ή ποντικι αλλα ηχεια και λειτουργικο ναι.
Song057 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θα αλλαζα την οθονη μου αν εβρισκα μια σχετικα φθηνη δεν θα επαιρνα μια οθονη που κοστιζει σχεδον οσο το μισο PC εκτος εαν αξιζει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Aπό το digital master στα Χανιά. Σου βάζω αυτήν την κάρτα γραφικών για να είσαι καλυμμένος και σε περίπτωση που αλλάξεις οθόνη.
Song057 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Να σε ρωτησω δεν ειναι καλυτερος ο i7 απο τον i5? Επισης δεν θα ηταν προτιμοτερο να βαλω πιο πολυ RAM η απλα δεν χρειαζεται;; Βλεπω επισης κενα σε συστημα ψυξης και καρτα ηχου εχεις κατι να προτινεις;; Γενικα παντως αυτο το build θα μπορει να τρεχει οτι παιχνιδι θελω σε Ultra High?Γιατι γενικα αν ειναι να δωσω 1000+ ευρω θελω ενα πολυ δυνατο μηχανημα υ.γ.συγνωμη εαν κουραζω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Να σε ρωτησω δεν ειναι καλυτερος ο i7 απο τον i5? Στα παιχνίδια, όχι. Η κάρτα γραφικών κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια. Αν πας σε i7 θα πας σε χειρότερη κάρτα γραφικών και θα έχεις χειρότερο gaming pc. Επισης δεν θα ηταν προτιμοτερο να βαλω πιο πολυ RAM η απλα δεν χρειαζεται;; Δεν χρειάζεται. Είναι υπεραρκετα τα 8 Βλεπω επισης κενα σε συστημα ψυξης και καρτα ηχου εχεις κατι να προτινεις;; Έχει το κουτί ανεμιστήρες και ο επεξεργαστής ψύκτρα. Σε μπερδεύει η φόρμα μάλλον. Δεν χρειάζεσαι κάρτα ήχου, αυτή της μητρικής είναι μια χαρά. Γενικα παντως αυτο το build θα μπορει να τρεχει οτι παιχνιδι θελω σε Ultra High?Γιατι γενικα αν ειναι να δωσω 1000+ ευρω θελω ενα πολυ δυνατο μηχανημα Ναι θα μπορεί πάρα πολύ άνετα και για πολύ καιρό. υ.γ.συγνωμη εαν κουραζω Δεν με κουράζεις
Song057 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω πολυ κυριε Τ-Ρεξ +1 Και μια τελευταια ερωτηση εαν βαλω 1 τερα αντι για 500gb(επειδη δεν νομιζω να φτασουν)θα υπαρξει μειωση της αποδοσης;Δηλαδη να βαλω 1 σκληρο 1 τερα η 2 500ριδες?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω πολυ κυριε Τ-Ρεξ +1 Και μια τελευταια ερωτηση εαν βαλω 1 τερα αντι για 500gb(επειδη δεν νομιζω να φτασουν)θα υπαρξει μειωση της αποδοσης;Δηλαδη να βαλω 1 σκληρο 1 τερα η 2 500ριδες? Αν βάλεις δίσκο 1tb στις 7200rpm δεν θα υπάρξει μείωση απόδοσης. Αν βάλεις green θα υπάρξει. Δεν σου έβαλα 1tb για να μην ξεφύγει το μπάτζετ. Αυτό που προτείνω πάντως είναι να μείνεις στα 500gb αν είναι να κόψεις από κάπου αλλού για να αγοράσεις το 1TB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα