8elwADSL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα συμφορουμίτες έχω πρόβλημα με το pc και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ολα ξεκίνησαν όταν έβαλα το L2 για να παίξω πριν 1 εβδομάδα,το pc κατά την διάρκεια του παιχνιδιού συνήθως μετά από 20-30 λεπτά gameplay πάγωνε και ήθελε επανεκκίνηση.Καμιά φορά πετούσε bsod κάποιες άλλες απλά πάγωνε ενώ το pc δούλευε κανονικά. Ποιο μετά στα 5 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού απλά μου έκλεινε το παράθυρο το παιχνιδιού χωρίς καμιά ειδοποίηση ενώ το παιχνίδι έτρεχε κανονικά έβλεπα την διεργασία στον task manager. Μετα μου το έκανε και μια φορά στο Warcraft ενώ έπαιζα dota απλά πάγωσε. Ετυχε και μια φορά ενώ σερφαρε ο αδερφός μου στο ιντερνετ χωρίς δηλαδή να κάνει κάτι απαιτητικό. Τι έχω κάνει μέχρι τώρα και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα απλά έχει ελαττωθεί δηλαδή τώρα κλείνει μετά από περίπου 45 λεπτά gameplay στο l2: -επανεγκατέστησα το L2 -κατέβασα και εγκατέστησα άλλο client του παιχνιδιού. -άλλαξα τους drivers της κάρτας γραφικών από τους amd 12.3 σε 12.4 (δεν πίστευα ότι έφταιγε αυτό) -έκανα φορμάτ -καθάρισα το pc -έλεγξα τις θερμοκρασίες κατά την διάρκεια που έπαιζα l2 με το hwinfo cpu 58 max και gpu 60 βαθμούς Τίποτα από όλα αυτά δεν εξαφάνισε το πρόβλημα και έχω σχεδόν καταλήξει ότι φταίει το τροφοδοτικό το έχω 3 χρόνια με κλοκαρισμένο cpu (e7500 στα 3,6ghz 1,29vcore) και πιστεύω ότι τα έχει φτύσει και πρέπει να πάω για άλλο. *Παρατήρηση όλα αυτά ξεκίνησαν όταν έπιασαν οι ζέστες για τα καλά οπότε ίσως κάτι υπερθερμαίνεται. *Αναφέρομαι στο pc της υπογραφής μου. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Hwinfo η Hwmonitor screenshot σε full load να δούμε τι γίνεται!! Επισης hdsentnel screenshot για να δουμε την κατασταση του σκληρού... και τέλος 4-5 ωρίτσες bootable memtest να δούμε τις μνήμες... Αν όλα αυτά βγούνε οκ τοτε μιλαμε ή για μητρκή ή για τροφοδοτικο!!
8elwADSL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Λοιπόν επειδή υποπτεύθηκα ότι ίσως κάτι παίζει με το cpu είπα να τρέξω ένα stress tess με occt και τελικά εκεί πρέπει να ήταν το πρόβλημα έβγαλε error στον ένα πυρήνα και από τα 3,6 τον κατέβασα στα 3,4 και έριξα λίγο και τα ρεύματα. Περίεργο μου φαίνεται όμως το γεγονός ότι τον είχα σε αυτήν την κατάσταση (3,6 1,29vcore) 3 χρόνια και ήταν απολύτως stable τον είχα περάσει αρκετές ώρες από occt και δεν έβγαζε κάτι,πως γίνετε ξαφνικά να προέκυψε αυτό το πρόβλημα. Τέλος πάντων θα τον δω τώρα πως πάει στα 3,4 ghz και αν δεν έχει αλλάξει τίποτα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου,ευχαριστώ για την απάντηση σου.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μπορει να έφαγες ενα μικρο degrade. Αν τα τρία χρόνια δούλευε σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.... παντως το vcore σου είναι σε νορμαλ επιπεδα και δεν προδιαθέτει για κατι τετοιο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα