Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Τωρα τελευταια εκανα οικονομια καποια χρηματα για να αγορασω ενα gaming laptop. Τι προτίνετε?

1.καρτα γραφικών

2.επεξεργαστή

3.λαπτοπ

Θα ηθελα να διευκρινησω οτι το μεγιστο ειναι 700Ε και ξερω πως με τοσα λεφτα δε παιρνεις καλο λαπτοπ απλα θελω να παιζει dirt 3, bf 3 κτλπ και δε χρειαζεται να ειναι στο μεγιστο τα γραφικά. Δευτερη διευκρινηση η μαλλον ερωτηση ειναι το οτι στο παρελθον ακουσα πως καλλες και φθηνες ειναι οι 6755g2 και 6750m ποια να προτιμήσω? Αν εχετε καποια αλλη να προτινετε, περιμενω γνωμες :rolleyes:

Δημοσ.

Το ηξερα οτι θα υπαρχει τετοια απαντηση επειδη εχω παρακολουθησει και αλλα φορουμ με εσενα δεινοσαυρε. :-D Η αποψη σου μου φαινεται σωστη ομως ηδη εχω gaming desktop και πολυ καλο μαλιστα. Αναζητω λαπτοπ γιατι τωρα που θα παω διακοπες θα το χρειαστω. Ε, ειπαμε διακοπες χωρις gaming ελπιζω να μη ζησω ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ, όταν παω διακοπές, παίζω με τα κουβαδακια μου. Έχω φτυάρι, τσουγκρανα, απο όλα έχω.

Κοιτά να ευχαριστηθεις τις διακοπές σου, και άσε το gaming.

Επεξ/σία από marios_geo
Δημοσ.

Το ηξερα οτι θα υπαρχει τετοια απαντηση επειδη εχω παρακολουθησει και αλλα φορουμ με εσενα δεινοσαυρε. :-D Η αποψη σου μου φαινεται σωστη ομως ηδη εχω gaming desktop και πολυ καλο μαλιστα. Αναζητω λαπτοπ γιατι τωρα που θα παω διακοπες θα το χρειαστω. Ε, ειπαμε διακοπες χωρις gaming ελπιζω να μη ζησω ^_^

Εσύ ξέρεις φίλε μου. Εγώ απλά έκανα μια παρατήρηση. Ας σου προτείνουν αυτοί που ξέρουν από λαπτοπ, εγώ δεν έχω ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...