Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H80 kai H100 δεν είναι fail. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Φυσικά δε συγκρίνονται με custom λυσεις αλλά βάση κόστους αξίζουν. Εγώ αυτη τη στιγμή έχω με Η100 29 βαθμούς σε idle τον 3770κ @ 4.5 και σε full load δεν εχω ξεπεράσει ποτέ τους 55...

Για δοκιμασε λιγο με το linx να μας πεις εντυπώσεις:devil::devil:

Δημοσ.

Και εγώ έχω τον I7 2600k και σε idle κατάσταση είμαι στα 40 με 41 με Κλιματισμό στο σπίτι που η θερμοκρασία είναι στους 28 έξω έχει 36 εδώ !!!

Έχω και εγώ την asus p67 evo 3, να ξέρεις όταν η cpu τρώει ζόρι τότε χρονίζει στα 3,8 Ghz …

Έχεις αφήσει τον stock ανεμιστήρα ?

Δεν νομιζω να την εχω φορτωσει ποτε 100% (δεν ειμαι ομως και απολυτα σιγουρος)

ναι με τον στοκ ειμαι...

Παιδια η H60 της corsair αξιζει?

Δημοσ.

1)Δεν ειμαι υπερβολικος... πριν ενα μηνα ηταν απο 25 και κατω και τωρα ειναι στους 35+. +10τουλαχιστον μονο απο ambient.

2) να τολμισω να ρωτησω σε τι κουτι μπηκε αυτο το hw?

Οσο για το ποσο fail ειναι μια Η80 η Η100 θα σε παρεπεμψω στον κο. Γουγλη για να δεις συγκριτικα με αναλογου κοστους αεροψηκτρες διοτι εκει στοχευουν και οχι στην συγκριση με custom υδροψυξη!

3) Αν θελεις εννοειται μου αναφερεις την χρηση του υπολογιστη αν οχι δεν βλεπω το λογο συνεχισης της κουβεντας μιας και φαινεται οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου και ξερεις τι κανεις!

Φιλε μου στο κουτακι 300R τα τοποθετησα.

Τον υπολογιστη τον δουλευω για games ναι και video-editing αλλα το ποστ εγω για αλλο λογο το δημιουργησα.

Χτυπαει υψηλες θερμοκρασιες και δεν μου αρεσει ακομα και το χειμωνα οπως λες Idle δουλευε απο τα 40 και πανω, ζεσταινεται ευκολα φαινεται.

Οσο για τα κιτς μπες μια βολτα στα φορουμ της εταιρειας και θα καταλαβεις τι σου λεω, τα περισσοτερα βγηκαν ελλατωματικα και θορυβωδης.

Δημοσ.

Φιλε μου στο κουτακι 300R τα τοποθετησα.

Τον υπολογιστη τον δουλευω για games ναι και video-editing αλλα το ποστ εγω για αλλο λογο το δημιουργησα.

Χτυπαει υψηλες θερμοκρασιες και δεν μου αρεσει ακομα και το χειμωνα οπως λες Idle δουλευε απο τα 40 και πανω, ζεσταινεται ευκολα φαινεται.

Οσο για τα κιτς μπες μια βολτα στα φορουμ της εταιρειας και θα καταλαβεις τι σου λεω, τα περισσοτερα βγηκαν ελλατωματικα και θορυβωδης.

Συγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα πολύ καλά για ποιο λόγο το δημιούργησες. Σίγουρα δεν ζητάς πρόταση για κάποια αλλαγή/αγορά πάντως.

Αν θες απλά να διαπιστώσεις αν είναι φυσιολογικές οι temps σου, ΝΑΙ είναι φυσιολογικές (αλλά νομίζω αυτό ήδη στο απάντησαν), όταν έχεις μια πάρα πολύ απλή ψύκτρα να ψύχει τον 3820, σε ένα μέτριο κουτί (ή αν θες στο κατώτερο σημείο των καλών κουτιών) και με +35 βαθμούς ambient. Επίσης δεν έχεις αναφέρει καθόλου αν έχεις αλλάξει την συχνότητα/voltage του επεξεργαστή.

Αν είναι κάτι άλλο, διευκρίνισέ το να συνεχίσουμε την κουβέντα :)

Υ.Γ.

Διαβάζοντας το thread που έχεις ανοίξει στο γειτονικό theLab καταλαβαίνω πως έχεις παρανοήσει το που τοποθετούνται τα radiators, όταν είναι μονά. Μπαίνουν στο πίσω μέρος του κουτιού αν υπάρχει θέση για 120αρη ανεμιστήρα, και μάλιστα τις περισσότερες φορές μπορείς να βάλεις 2 fans σε push-pull διάταξη (η H100 είναι διπλή και πρέπει το κουτί σου να έχει αρκετό χώρο να την πάρει στην οροφή). Δες εδώ το κουτί σου με μια Hxx. Βλέπεις ότι δεν έχει καμία σχέση με τις RAM που αναφέρεις ;)

post-71156-0-88668300-1339989869_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε nino30 γεια σου.

Η H100 δεν χωραει στο κουτι με την μητρικη που εχω, στην φωτογραφια πρεπει να ειναι h80 η οποια χωραει αλλα αξιζει το upgrade?. Τι διαφορες θα δω στην θερμοκρασια και αν βγει προβληματικια οπως πολλες αλλες.

Δημοσ.

η μαμα ψύχτρα φταίει ειναι λίγο για τα πανηγύρια..Οχι οτι μασάει απο τέτοιες θερμοκρασίες ο ΙΝΤΕΛ

Εγώ με 3570κ ειμαι idle στους 22C σε ζεστό δωμάτιο αλλα με noctua ud12p και corsair 500r..

Δημοσ.

η μαμα ψύχτρα φταίει ειναι λίγο για τα πανηγύρια..Οχι οτι μασάει απο τέτοιες θερμοκρασίες ο ΙΝΤΕΛ

Εγώ με 3570κ ειμαι idle στους 22C σε ζεστό δωμάτιο αλλα με noctua ud12p και corsair 500r..

Τι θερμοκρασία έχεις μέσα στο δωμάτιο?

Δημοσ.

Οποτε μιλάμε για 26+ τουλάχιστον...

Απλή φυσική ξέρεις έτσι...

Καταλαβαίνεις ότι ΄βαση των νόμων της δεν είναι δυνατον ο επεξεργαστής σου να ε΄χει χαμηλότερη θερμοκρασία απο την θερμοκρασια περιβάλοντος....

Οποτε τσέκαρε και με αλλα προγράμματα τις θερμοκρασίες σου και αν σου λένε τα ίδια ... τότε μιλαμε είτε για προβληματικό αισθητήρα είτε για αναγκη αναβάθμισης του bios!

Δημοσ.

Οποτε μιλάμε για 26+ τουλάχιστον...

Απλή φυσική ξέρεις έτσι...

Καταλαβαίνεις ότι ΄βαση των νόμων της δεν είναι δυνατον ο επεξεργαστής σου να ε΄χει χαμηλότερη θερμοκρασία απο την θερμοκρασια περιβάλοντος....

Οποτε τσέκαρε και με αλλα προγράμματα τις θερμοκρασίες σου και αν σου λένε τα ίδια ... τότε μιλαμε είτε για προβληματικό αισθητήρα είτε για αναγκη αναβάθμισης του bios!

Το γνωρίζω αλλα ειναι απίθανο να έχει ίδια θερμοκρασία με του δωματίου; δεδομένου της ψύχτρας και του κουτιού πάντα.

Το 22 θεωρώ ειναι ενδεικτικό πιστεύω οτι υπάρχει αποκλιση 5 βαθμών σίγουρα..το είδα απο το πρόγραμμα της Gigabyte.

αλλα θα κάνω μερικά τεστ αυριο σε gaming συνθήκες και σε full load με prime ή οποιο αντίστοιχο.

Δημοσ.

επειδή μπήκα στο σταθερό οντως η θερμοκρασία CPU απο bios temps μου βγάζει 30-32 και συστήματος 43 οπότε αυτές πρέπει να είναι και οι πιο λογικές.

Δημοσ.

Σε επεξεργαστη Q6600 νομιζω(παντως 2ετιας+ ) πριν απο κανα μηνα σε coolemaster s ii θερμοκρασια απο bios εδειχνε 18 βαθμους.Με την Prolimatech Megahalems.Βεβαια δεν θυμαμαι τι θερμοκρασια ειχε εξω αλλα πρεπει να ηταν παρα πολυ μικρη η διαφορα

Δημοσ.

Φιλε μου ωραιος 22c βαθμους τωρα αποκλειεται και οπως λες μαλλον 35 αλλα τον χειμωνα αλλαζει το πραγμα. Ενας φιλος με αερα πηγε τον επεξεργαστη του στους 5 βαθμους και μου φαινεται λιγο κουφο.

Συμπερασμα ι7 2600 και οι ivey αποδιδουν καλυτερα σε θερμοκρασιες.

Αρα υπαρχει καποιος με την h80-h100 να μας πει τι θερμοκρασιες εχει τωρα το καλοκαιρι αξιζει η αγορα ? Εγω πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα και καλυτερα να περιμενω για κανα καινουργιο ματζαφλερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...