Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω τον παραπανω επεξεργαστη ,Cooler Intel BXRTS2011AC, Case 300R.

Στο diablo λοιπον βαραει 55-67 με 15-20% max load.

Idle 48αρια πλεον που μπηκαν οι ζεστες, το ανεμιστηρακι το εχω 50% και αν χρειαστει ανεβαινει.

Εχω παλια καρτα γραφικων 8800gtx και φτανει 85c λετε να ζεσταινει και το cpu? :shock:

Αλλα ακομα και σε αλλα games που η καρτα γραφικων παραμενει στους 65 βαθμους το cpu παιζει 45-66.

Δημοσ.

Εμενα ο i7 2600k πιανει γυρω στα 45 idle... (τον χειμωνα 40)

maximum που εχω δει ειναι 69 μετα απο μια ωρα Battlefield 3

Οσο για το θεμα σου δεν νομιζω, δεν εχει καθολου airflow το κουτι? επιπλεον ανεμηστηρια εκτος απο αυτα της cpu και της gpu?

Δημοσ.

Εχω 2 να ρουφανε μεσα στο κουτι αερα και 1 να βγαζει απλα μου φαινεται αρκετο , σκεψου να παιζω κανα 8ωρο και να βαραει 60αρια

Δημοσ.

3820 και 8800GTX ? Γιατί έδωσες τόσα φράγκα για i7 + 2011 και δεν πήρες μια καλή κάρτα γρφικών;

Όσο για το θέμα σου... Ποιά ψύχτρα έχεις ; Αν έχεις την στοκ της Intel οι Θερμοκρασίες σου είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Δημοσ.

Όσο για το θέμα σου... Ποιά ψύχτρα έχεις ; Αν έχεις την στοκ της Intel οι Θερμοκρασίες σου είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Σε lga2011 δεν δίνεται ψήκτρα με την συσκευασία :)

Δημοσ.

3820 και 8800GTX ? Γιατί έδωσες τόσα φράγκα για i7 + 2011 και δεν πήρες μια καλή κάρτα γρφικών;

Την καρτα γραφικων μου την εδωσε ενας φιλος και κανω υπομονη για την 670gtx.

Η ψυκτρα ομως ειναι σαν στοκ της intel παρολο που την πηρα εξτρα.

Τωρα ανοιξα το πισι και οι θερμοκρασιες ειναι τραγικες 47-52.

Πριν κανα μηνα δεν ειχα προβλημα βαρουσε 35-42 σε idle.

θελει aircondition η watercooler μαλλον τι να πω.

Δημοσ.

Την καρτα γραφικων μου την εδωσε ενας φιλος και κανω υπομονη για την 670gtx.

Η ψυκτρα ομως ειναι σαν στοκ της intel παρολο που την πηρα εξτρα.

Τωρα ανοιξα το πισι και οι θερμοκρασιες ειναι τραγικες 47-52.

Πριν κανα μηνα δεν ειχα προβλημα βαρουσε 35-42 σε idle.

θελει aircondition η watercooler μαλλον τι να πω.

1) Πριν κανα μήνα οι θερμοκρασιες στην Ελλαδα δεν ήταν στους 40βαθμούς.

2)Πηρες ένα μηχανημα που δεν ξέρεις καν τι σου προσφέρει αλλά και τι αναγκες σε ψύξη έχει... νερο δεν χρειάζεται αλλα μια καλή αεροψηκτρα όχι του 10Ε ναι την χρειάζεται. Πραγματικά αναρωτιέμαι τι το ήθελες το 2011? Να φανταστω για gamig το θέλεις εε??

Τελος αναρωτιέμαι ποιος σας προτείνει να κανετε τετοιες αγορές....

Δημοσ.

Όπως πάντα δηκτικός ο stm αν και συμφωνώ απόλυτα. Κατά τα άλλα, αν θέλεις πάρε μία αερόψυκτρα των 30 ευρώ. Όποια και να πάρεις θα δεις διαφορά. Αλλά και να μην πάρεις δεν έχεις κανένα λογο να φοβάσαι τίποτα (όσο τουλάχιστον είσαι σε στοκ συχνότητες).

Δημοσ.

1) Πριν κανα μήνα οι θερμοκρασιες στην Ελλαδα δεν ήταν στους 40βαθμούς.

2)Πηρες ένα μηχανημα που δεν ξέρεις καν τι σου προσφέρει αλλά και τι αναγκες σε ψύξη έχει... νερο δεν χρειάζεται αλλα μια καλή αεροψηκτρα όχι του 10Ε ναι την χρειάζεται. Πραγματικά αναρωτιέμαι τι το ήθελες το 2011? Να φανταστω για gamig το θέλεις εε??

Τελος αναρωτιέμαι ποιος σας προτείνει να κανετε τετοιες αγορές....

1)Μην εισαι υπερβολικος.

2)Τι αναγκες εχω και τι πισι θα αγορασω ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα... μαλλον θες να πεις οτι θα ηταν καλυτερα να πηγαινα για ι7-2600κ αλλα η χρηματικη διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Τελος το πισι το εκανα μονος μου και για αρχη εβαλα αυτη την ψυκτρα της ιντελ, μιας και δεν ειχω πολλες επιλογες.

Οι τουμπανο αεροψυκτες δεν χωρανε και τα ετοιμα κιτ υδροψυξης της corsair ειναι φαιλ. :eek:

Δημοσ.

1)Μην εισαι υπερβολικος.

2)Τι αναγκες εχω και τι πισι θα αγορασω ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα... μαλλον θες να πεις οτι θα ηταν καλυτερα να πηγαινα για ι7-2600κ αλλα η χρηματικη διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Τελος το πισι το εκανα μονος μου και για αρχη εβαλα αυτη την ψυκτρα της ιντελ' date=' μιας και δεν ειχω πολλες επιλογες.

Οι τουμπανο αεροψυκτες δεν χωρανε και τα ετοιμα κιτ υδροψυξης της corsair ειναι φαιλ. :eek:[/quote']

1)Δεν ειμαι υπερβολικος... πριν ενα μηνα ηταν απο 25 και κατω και τωρα ειναι στους 35+. +10τουλαχιστον μονο απο ambient.

2) να τολμισω να ρωτησω σε τι κουτι μπηκε αυτο το hw?

Οσο για το ποσο fail ειναι μια Η80 η Η100 θα σε παρεπεμψω στον κο. Γουγλη για να δεις συγκριτικα με αναλογου κοστους αεροψηκτρες διοτι εκει στοχευουν και οχι στην συγκριση με custom υδροψυξη!

3) Αν θελεις εννοειται μου αναφερεις την χρηση του υπολογιστη αν οχι δεν βλεπω το λογο συνεχισης της κουβεντας μιας και φαινεται οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου και ξερεις τι κανεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ο i7 2600k πιανει γυρω στα 45 idle... (τον χειμωνα 40)

maximum που εχω δει ειναι 69 μετα απο μια ωρα Battlefield 3

Οσο για το θεμα σου δεν νομιζω, δεν εχει καθολου airflow το κουτι? επιπλεον ανεμηστηρια εκτος απο αυτα της cpu και της gpu?

Και εγώ έχω τον I7 2600k και σε idle κατάσταση είμαι στα 40 με 41 με Κλιματισμό στο σπίτι που η θερμοκρασία είναι στους 28 έξω έχει 36 εδώ !!!

Έχω και εγώ την asus p67 evo 3, να ξέρεις όταν η cpu τρώει ζόρι τότε χρονίζει στα 3,8 Ghz …

Έχεις αφήσει τον stock ανεμιστήρα ?

Επεξ/σία από Neptous
Δημοσ.

H80 kai H100 δεν είναι fail. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Φυσικά δε συγκρίνονται με custom λυσεις αλλά βάση κόστους αξίζουν. Εγώ αυτη τη στιγμή έχω με Η100 29 βαθμούς σε idle τον 3770κ @ 4.5 και σε full load δεν εχω ξεπεράσει ποτέ τους 55...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...