Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ειχα παει τον υπολογιστη σε ενα παληκαρι να μου τον φτιαξει και μου χωρισε τον σκληρο σε C: και D:.....πως γινεται να κανω τον δισκο να ειναι μονο σε C:?και ολα τα αρχεια να ειναι εκει?....και επισης ο D: εχει ηδη καποια αρχεια μεσα,πως τα μεταφερω κ αυτα?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μηπως στο D διαμερισμα σου εχει κανει καποιο backup το λειτουργικο σου με καποιο προγραμμα? πες λιγο τι αρχεια περιεχει μεσα το διαμερισμα αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 δεν εχει προγραμματα ο D,γενικα αρχεια οπως φωτο κτλ
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μαλιστα...αυτο μπου μπορεις να κανεις..ειναι να βαλεις ολα τα αρχεια που εχει ο D μεσα σε εναν φακελο...να παρεισ μετα αυτον τον φακελο και να τον τοποθετησεις καπου στον C (εγω σου προτεινω στην επιφανεια εργασιας για να τον βρεις ευκολα)...μετα ο D θα ειναι αδειος...πρωτα απο ολα διαγραφεις το διαμερισμα...δεξι κλικ και διαγραφη...μετα πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου-διαχειρηση-και μετα διαχειρηση δισκων..θα σου βγαλει ενα πινακακι με ολα τα διαμερισματα με μπλε γραμμουλες...θα πας επανω στο διαμερισμα του C..πατας δεξι κλικ και επιλεγεις "επεκταση τομου"..εκει περα ακολουθεις τις οδηγιες και εισαι ετοιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα