karnezis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έχω τα παρακάτω στοίχεια στο bootloader tou desire mou Revolutionary BRAVO PVT1 SHIP S-OFF HBOOT-6.93.1002 MICROP-031d TOUCH PANEL-SYNW0101 RADIO-5.11.05.27 Aug 10 2010, 17:52:18 Δέν εχω καθολου λογισμικο στο τηλεφωνο και μου βγαζει το σημα της HTC με 4 τριγωνα στις γωνιες με !. Δοκιμασα να κανω ruu αλλα μου λεει οτι δν εβαλα τη σωστη εκδοση Σφαλμα 152 Σφαλμα ενημερωσης εικονας. Μηπως εχετε καμια ιδεα ποιο ruu πρεπει να χρησιμοποιησω για το συγκεκριμενο bootlaoder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo Δοκίμασε όσα λένε WWE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karnezis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φιλε μου το κινητο οποιο ruu και να βαλω βγαζει RADIO V2 - FAIL PU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα