Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

To Music quiz με τα 4 ασυρματα παντως 25 ευρω το εχει το καρφουρ πανω απο 6-7 μηνες. Και θυμαμαι τοτε που το ειχα αναφερει καποιος ελεγε οτι δεν πολυαξιζει και νομιζω ειχε δικιο. Το καλο πακετο ειναι το Buzz! Quiz World Bundle, λαθος κανω; Το world bundle δεν ειναι που το ειχε βαλει παλια ενα αλλο μαγαζι (μην λεμε και ονοματα και τους διαφημιζουμε τωρα τετοιοι που ειναι) καπου στα 20 αν θυμαμαι καλα;

Δημοσ.

To Music quiz με τα 4 ασυρματα παντως 25 ευρω το εχει το καρφουρ πανω απο 6-7 μηνες. Και θυμαμαι τοτε που το ειχα αναφερει καποιος ελεγε οτι δεν πολυαξιζει και νομιζω ειχε δικιο. Το καλο πακετο ειναι το Buzz! Quiz World Bundle, λαθος κανω; Το world bundle δεν ειναι που το ειχε βαλει παλια ενα αλλο μαγαζι (μην λεμε και ονοματα και τους διαφημιζουμε τωρα τετοιοι που ειναι) καπου στα 20 αν θυμαμαι καλα;

Αν θυμάμαι καλά το παγκόσμιο το είχαν 30€ στα public. Αλλά όπως και να έχει η τιμή του μουσικού κουίζ στα 25€ είναι πεντάστερη!

Δημοσ.

Κι εγω μονο το πακετο με το μουσικο πηρα, κυριως για τα buzzers γιατι δεν τα βρισκω ευκολα σε καλη τιμη πλεον.

Υπαρχουν ακομα xbox + kinect στα 179 (το σκεφτηκα, μπηκα στον πειρασμο αλλα τελικα δεν πηρα, το πακετο εδω και καιρο εχει "κανονικη" τιμη 249 ευρω, δηλαδη μας κανουν εκπτωση ~28% που δεν ειναι και τοσο εκκωφαντικη). Χειριστηρια xbox 360 με 19 ευρω (DS3 με 39). Τιποτα τρομερο δηλαδη και εκτος απο τις βασεις δεν ειδα τιποτα αλλο σε προσφορα, πχ τα move starter pack που θα με ενδιεφεραν. (Carrefour - City Gate)

Δημοσ.

ρε παιδια το carrefour σουπερ μαρκετ δεν ειναι??

ειχε παρει το ματι μου ενα carrefour στη συγγρου κοντα στο σπιτι μου και πηγα αλλα ηταν το κλασσικο carrefour μαρινοπουλος και εψαχνα κινεκτ μεταξυ κρεατων και λαχανικων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά!!

Στης Αργυρούπολης έχει πάει κανένας????Έχει μείνει τίποτα για ps3????????

Επεξ/σία από jay_D
Δημοσ.

Γενικα εχει μεινει κανενα ps3 slim στην αθηνα σε κανενα μαγαζι;;;ξερει καποιος;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια αν ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν εχω κοντα μου καποιο!

Αν εχει μεινει κανενα slin πουθενα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...