Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην κηφισιας εχει το ΧΒΟΧ360+ kinect Bundle 179 ακομη 6-7 κοματια

Κινεκτ σκετο στο ραφι κανενα

FIFA 12 20 ευρω

ΠΣ3 + U2 + GOW3 179 5-6 κοματια

3DS δεν ειδα

Δημοσ.

Μονο εγω πιστευω οτι η Carrefour απλα ειδε οτι δεν εχουν μελλον οι επενδυσεις στην Ελλαδα και ξεπουλαει το μεριδιο της πριν παθει καμια τρελη ζημια εν οψη χρεωκοπιας?

Δημοσ.

στο carrefour στην λεωφ.δημοκρατιας εχει xbox και ps3 σε προσφορά! πήρα το τελεύταιο κινεκτ στα 49ε! thanx τοπικ starter :-D

θες να μας πεις τιμες και ποσα κομματια ειχε;

Δημοσ.

λεωφ.αθηνών δεν είχε τπτα,μην πάτε τσαμπα! στην δημοκρατιάς ειχε xbox με kinect και χωρις,καθως και ps3! τιμές στο 1ο ποστ ^_^

Δημοσ.

Στα Carrefour της Λ. Αθηνών και Π. Ράλλη ξέρουμε αν παίζει καμία τέτοια προσφορά???

Και στην Π.Ράλλη τίποτα :-(

Δημοσ.

Αυτες οι προσφορες ειναι μεμονωμενες σε καθε Καρφουρ.

Π.χ. την περασμενη βδομαδα στο καρφουρ της Λεωφορου Αθηνων ειχε το τηλεκοντρολ MELICONI GUMBODY UNIVERSAL LIGHT 6 ΙΝ 1 με 6.5 ευρω που στο Σκρουτζ εχει απο 30-40 ευρω.Ειχε 2 κομματια.Η πλακα ειναι οτι διπλα ειχε το ελαστικο καλλυμα που εχει μεσα το κοντρολ αυτο με 8 ευρω.Αυτη τη βδομαδα ειχαν τελειωσει.Προχθες στο Καρφουρ Ρεντη το ιδιο τηλεκοντρολ το ειχε με 39 ευρω.

Ειχε ομως το μικρο του αδερφακι το MELICONI GUMBODY 500 5 ΙΝ 1 με 4.9 ευρω.Το προσεξα γιατι μου εστειλε μεηλ το getitnow με 30 ευρω.Ειχε 3 κομματια.

Και χωρις καμμια σημανση για προσφορα.

Αν εχω καταλαβει καλα σκοτωνουν διαφορα ηλεκτρονικα τα οποια δεν προκειται να ξαναφερουν.Π.χ στο Καρφουρ της Λεωφ. Αθηνων εκει που ειχε 2 ολοκληρους τοιχους με τηλεορασεις τωρα εχει μονο 5-6.Εκτος κι αν ειναι επειδη τους κοψαν την πιστωση οπως αλλες εταιριες στα τροφιμα.

Δημοσ.

Χανια χθες δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο.Ειχαν φυγει ομως τα παιχνιδια για ps2 (10 ευρω) αν αυτο σημαινει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...