Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως στην κάτω πλευρά του laptop, πάνω στο στικεράκι γράφει το barebone - πχ παλιά που είχα πάρει κι εγώ laptop του πλ@ισίου, το barebone ήταν της CLEVO. Για τα τελευταία μοντέλα που έχει φέρει, δε γνωρίζω - περίμενε κάποιον να σου πει στα σίγουρα ή αν θες πάρε τηλ. το πλ@ίσιο μήπως και σου πούνε.

Βασικά επειδή το κοίταξα τώρα στο cpu-z στο mainboard tab γράφει Clevo co. model B5120 οπότε αυτό λογικά θα είναι!!! :)

Δημοσ.

jay_D, δεν μου πεφτει λογος,αλλα για ποιον λογο θες να προσθεσεις και αλλη RAM?

Αν δεν υπαρχει αναγκη,νομιζω οτι τα 6Gb που εχεις,ειναι αρκετα.Οπως και οτι το να βαλεις αλλες με μεγαλυτερη συχνοτητα,δεν θα σου δωσουν κατι αισθητο στην χρηση.

Εσυ βεβαια,ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου.Παντως αν ειναι να βαλεις και αλλη RAM,κανε αυτο που σου λεει ο hawkpilot,οτι καλό είναι να βάζεις ίδια ακριβώς dimms για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

jay_D, δεν μου πεφτει λογος,αλλα για ποιον λογο θες να προσθεσεις και αλλη RAM?

Αν δεν υπαρχει αναγκη,νομιζω οτι τα 6Gb που εχεις,ειναι αρκετα.Οπως και οτι το να βαλεις αλλες με μεγαλυτερη συχνοτητα,δεν θα σου δωσουν κατι αισθητο στην χρηση.

Εσυ βεβαια,ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου.Παντως αν ειναι να βαλεις και αλλη RAM,κανε αυτο που σου λεει ο hawkpilot,οτι καλό είναι να βάζεις ίδια ακριβώς dimms για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.

Το ξέρω οτι είναι πολλά απλά (αν ήταν για απλή χρήση σίγουρα θα ήταν πλεονασμός) επειδή όμως δουλεύω cybase , premier και άλλα προγράμματα τέτοιου στυλ δεν μου φτάνει! Σκοπός μου ήταν να φτιάξω σταθερό με 12 αλλά επειδή τελικά δεν έχω τόσα λέω να αναβαθμίσω το λαπτοπ όσο μπορώ!

Πολλές φορές έχει χρειαστεί να χωρίσω κομμάτι που γράφω σε 2 project γιατί δεν μου φτάνει η μνήμη!!!

Επίσης ρωτάω για την συχνότητα γιατί μπορεί να παίζει ρόλο σε αυτά τα προγράμματα!!!!!

Επεξ/σία από jay_D
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλάξω βασικά και τις δύο ραμ και να βάλω δυο 4gb στα 1600ΜΗz!!

Αξίζει η αναβάθμιση η δεν θα υπάρχουν εμφανείς διαφορές?

Επίσης πως μπορώ να δω ποιές είναι συμβατές με τον laptop μου? (Γιατι στο νετ που έψαξα δεν βρήκα κάτι κατατοπιστικό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...