Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω το laptop της υπογραφής μου κ έχει σύνολο 6gb ram (Transcend DDR3 1333 SODIMM CL9 2gb+4gb)!!!

Σκέφτομαι να βγάλω την 2gb και να βάλω μια ακόμα 4gb! (μέχρι 8 φτάνει εξάλλου)

Στο πλαίσιο που ρώτησα μου είπαν ότι μια τεσσάρα (ίδια με αυτή που έχω τώρα) θα μου πάει στα 40+ ευρώ και επειδή δεν είμαι σχετικός είπα να ζητήσω την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πλαίσιο μου πρότειναν αυτή αλλά έχει κάποια διαφορά από αυτή ???

Επίσης αν πάρω μία στα 1600 MHz και αφήσω την άλλη που είναι στα 1333 MHz θα υπάρξει πρόβλημα!!!!

Συγνώμη αν ρωτάω άκυρα αλλά όπως προείπα είμαι εντελώς άσχετος με αυτά!!!!!!

Επεξ/σία από jay_D
Δημοσ.

Στο πλαίσιο μου πρότειναν αυτή αλλά έχει κάποια διαφορά από αυτή ???

Επίσης αν πάρω μία στα 1600 MHz και αφήσω την άλλη που είναι στα 1333 MHz θα υπάρξει πρόβλημα!!!!

Συγνώμη αν ρωτάω άκυρα αλλά όπως προείπα είμαι εντελώς άσχετος με αυτά!!!!!!

Κατέβασε το CPU-Z και δες ακριβώς ποιές μνήμες έχεις πάνω. Πόσταρε εδώ screenshots από τα memory modules (tabs Memory & SPD).

Δημοσ.

Κατέβασε το CPU-Z και δες ακριβώς ποιές μνήμες έχεις πάνω. Πόσταρε εδώ screenshots από τα memory modules (tabs Memory & SPD).

Ευχαριστω για την απαντηση!

Μολις γυρισω σπιτι θα το κατεβασω και θα τα ποσταρω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις τα έκανα και τα ποστάρω!!!

scaled.php?server=40&filename=cpuzmemory.jpg&res=landing

scaled.php?server=225&filename=cpuzspdslot1.jpg&res=landing

scaled.php?server=21&filename=cpuzspdslot2.jpg&res=landing

(offtopic πως postαρω εικόνα κατευθείαν κ όχι σύνδεσμο???? Έβαζα στο "Εισαγωγή εικόνας" το url του imageshack κ μου την έβγαζε corrupted! )

edit: το διόρθωσα με την βοήθεια του corrupted :D

Δημοσ.

Ανοιγεις την εικονα σε νεο link, κανεις δεξι κλικ πανω της, copy το url και μετα μεσα σε tag... Αν κανεις "παραθεση" στο πιο πανω post θα δεις και τα urls...

Δημοσ.

Αοιγεις την εικονα σε νεο link, κανεις δεξι κλικ πανω της, copy το url και μετα μεσα σε tag... Αν κανεις "παραθεση" στο πιο πανω post θα δεις και τα urls...

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Το έκανα edit στο αρχικό post κ όλα οκ! :D

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις τα έκανα και τα ποστάρω!!!

scaled.php?server=40&filename=cpuzmemory.jpg&res=landing

scaled.php?server=225&filename=cpuzspdslot1.jpg&res=landing

scaled.php?server=21&filename=cpuzspdslot2.jpg&res=landing

(offtopic πως postαρω εικόνα κατευθείαν κ όχι σύνδεσμο???? Έβαζα στο "Εισαγωγή εικόνας" το url του imageshack κ μου την έβγαζε corrupted! )

edit: το διόρθωσα με την βοήθεια του corrupted :D

Το πλ@ισιο σου δίνει το ίδιο ακριβώς module με το 4άρι που έχει ήδη το laptop - καλό είναι να βάζεις ίδια ακριβώς dimms για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Το kingston που ανέφερες σε προηγούμενο post φαίνεται να σου κάνει αλλά δε θα στο συνιστούσα για τον λόγο που σου γράφω. Αν άλλαζες και τα δύο dimms θα είχε νόημα να πας σε 2 kingston.

Δημοσ.

Το πλ@ισιο σου δίνει το ίδιο ακριβώς module με το 4άρι που έχει ήδη το laptop - καλό είναι να βάζεις ίδια ακριβώς dimms για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Το kingston που ανέφερες σε προηγούμενο post φαίνεται να σου κάνει αλλά δε θα στο συνιστούσα για τον λόγο που σου γράφω. Αν άλλαζες και τα δύο dimms θα είχε νόημα να πας σε 2 kingston.

Μήπως τότε απο το να δώσω 40 και να πάρω άλλη μια ίδια να βάλω αυτές και να πουλήσω τις παλιές??

Θα έχει διαφορά στις επιδόσεις?

Δημοσ.

Μήπως τότε απο το να δώσω 40 και να πάρω άλλη μια ίδια να βάλω αυτές και να πουλήσω τις παλιές??

Θα έχει διαφορά στις επιδόσεις?

Κι αυτές φαίνεται να σου κάνουν, αν και είναι αρκετά πιο πάνω από τα specs που υποστηρίζει το laptop σου. Πριν προχωρήσεις σε αγορά ψάξε στο γούγλη για τυχόν ασυμβατότητα - βρες το μοντέλο του barebone του laptop και δες μήπως κάποιος έχει βάλει τέτοια dimms για να είσαι σίγουρος. Παρόλο που τα specs σε καλύπτουν, δεν είναι βέβαιο ότι θα σου κάνουν αυτά τα τσιπάκια. Κι εγώ μόλις σήμερα αναβάθμισα το laptop μου και μίλησα με τον φίλο corrupted (που έτυχε να έχει σχεδόν το ίδιο μοντέλο) πριν αποφασίσω να πάρω RAM.

Δημοσ.

βρες το μοντέλο του barebone του laptop και δες μήπως κάποιος έχει βάλει τέτοια dimms για να είσαι σίγουρος.

Πως μπορώ να το βρω αυτό???

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!!

Δημοσ.

Πως μπορώ να το βρω αυτό???

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!!

Συνήθως στην κάτω πλευρά του laptop, πάνω στο στικεράκι γράφει το barebone - πχ παλιά που είχα πάρει κι εγώ laptop του πλ@ισίου, το barebone ήταν της CLEVO. Για τα τελευταία μοντέλα που έχει φέρει, δε γνωρίζω - περίμενε κάποιον να σου πει στα σίγουρα ή αν θες πάρε τηλ. το πλ@ίσιο μήπως και σου πούνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...