abeness Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σας. Στην προσπάθεια μου να προσθέσω κείμενα στην ιστοσελίδα που φτιάχνω με jommla, καμιά φορά κάνω copy-paste ένα κείμενα από κάποια σελίδα, ή από το Word κ.λ.π. και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κείμενο να ακολουθεί την γραμματοσειρά που είχε … Θέλω λοιπόν το κείμενο να το γυρίσω στην γραμματοσειρά που έχει ως default η joomla… αλλά ποια είναι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας…
kar4fl3x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θα πρεπει καθε φορα να κανεις paste στο notepad να καθαριζουν τα styles, και μετα copy paste στο cms σου και ολα θα ειναι default!! Sent from my iPod touch using Insomnia
abeness Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ok αλλά ξέρουμε ποια είναι η default γραμματοσειρά;;;
pouli_00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 default Γραμματοσειρά δεν έχει το joomla εξαρτάται από πιο template χρησιμοποιείς...
abeness Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 default Γραμματοσειρά δεν έχει το joomla εξαρτάται από πιο template χρησιμοποιείς... ΩΠ... ναι ε; !!! Οκ, και πως βρίσκω ποια γραμνματοσειρά έχει deafult το template Μου;;; Γιατί όταν κάνω κλικ δεν μου λέει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα