mrvaggos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γεια σας. εχω το sony ericsson xperia arc. Στο pc companion εφαρμογή της SONY μου αναφερει πως υπαρχει μια νεα εκδοση για αναβαθμιση.Οταν ομως παταω να κανω την αναβαθμιση μου βγαζει σφαλμα. Μηπως ξερετε γιατι συμβαινει αυτο;Απο οτι παρατηρησα το νεο update ειναι ics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τι σφάλμα σου βγάζει; Δε λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οταν ειναι να κανει ληψη μετα την προετοιμασια που κανει το προγραμμα λεει:δεν ηταν δυνατη η μετακινηση ή η εκκινηση αρχειων και μου δινει ενα λινκ της sony το οποιο δεν βοηθαει σε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" στη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Στις ρυθμίσεις ειναι αυτή η επιλογή;διότι δεν το βρίσκω. οκ το βρηκα τωρα θα προσπαθησω να το κανω δυστυχως παλι μου γραφει¨"δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η εκκινηση των στοιχείων ενημέρωσης του λογισμικού τηλεφώνου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 δοκίμασε από άλλο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Επιτέλους την έκανα την αναβάθμιση οχι απο το pc companion αλλά απο το update service της sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια τελευταία ερώτηση. Το flashtool τι είναι; Γιατί από ότι είδα και σε αλλά forum πολλοί το χρησιμοποιούν. Σε τι ακριβώς ωφελεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα