geran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 καλησπέρα.Κατά λάθος ενεργοποιήθηκε η επιλογή για τα updates στα windows 7 (χωρίς να έχει γίνει κάποιο backup) με αποτέλεσμα να μου σέρνεται το ιντερνετ.Οι σελίδες (δοκιμασμένο με διάφορους browsers) δείχνουν συνεχώς ότι φορτώνουν αλλά δεν εμφανίζουν τίποτα.Όταν μπαίνω σε safe mode δουλεύει μια χαρά. Έψαξα στο forum και στο google, έκανα unistall κάποια updates και σταμάτησα κάποιες "υπηρεσίες" αλλά τίποτα.Υπάρχει κάποια πρόταση για το τι μπορώ να κάνω ή το format είναι μονόδρομος? ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 καλησπέρα.Κατά λάθος ενεργοποιήθηκε η επιλογή για τα updates στα windows 7 (χωρίς να έχει γίνει κάποιο backup) με αποτέλεσμα να μου σέρνεται το ιντερνετ. Eχουν κατεβει ολα τα updates, εχουν γινει εγκατασταση και παρατηρεις τη συγκεκριμενη συμπεριφορα? Ή εισαι στην διαδικασια του downloading/installing ακομα? Εαν ειναι το πρωτο, ποια updates εγκατεστησες και προεκυψε το προβλημα?
geran Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 έχουν κατέβει σχεδόν όλα τα updates και εχουν γινει installed..εντωμεταξυ είχα καιρό να κάνω κάποιο update και έτσι περάστηκαν πάρα πολλά χωρίς να μπορώ να καταλάβω σε πιο οφείλεται το πρόβλημα..παραθέτω εικόνες απο τα updates που περαστηκαν..οι ημερομηνίες στις οποίες αναφέρομαι ειναι οι 10-11/6/2012 http://postimage.org/image/cgt8qqqyj/ http://postimage.org/image/go3b45rnn/ http://postimage.org/image/v87iwgycn/
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καταρχην προτεινω να κανεις ολα τα updates των Windows, δεν θα χειροτερευσεις την κατασταση. Επισης επανεφερε τις υπηρεσιες που ειπες πως απενεργοποιησες στις default ρυθμισεις τους. Oταν τελειωσεις, εαν συνεχιστει το προβλημα, το αναλυουμε διεξοδικα. Και μια απορια: Tα updates κατεβαινουν κανονικα απο το windows update?
geran Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μέχρι την ημέρα που περαστήκαν τα updates κατέβαιναν κανονικά απο το windows update..δεν ξαναδοκιμασα απο τότε..(κάποια στιγμή μου εβγαλε μηνυμα περι μη γνησιων windows αλλα το ξεπερασα μεσω ενος προγραμματος..ήδη κολαγε το internet πριν μου βγαλει το μηνημα)..και εγω σκέφτηκα να περασω ολα τα updates και οτι γινει..μηπως καλυτερα να περάσω το sp1 που εχει βγει για τα 7 ή θα γίνει χαμός με τα ήδη περασμένα updates?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μηπως καλυτερα να περάσω το sp1 που εχει βγει για τα 7 ή θα γίνει χαμός με τα ήδη περασμένα updates? Ξεκινας λοιπον με SP1,συνεχιζεις με ολα τα updates της μετα SP1 εποχης και επανερχεσαι με αποτελεσματα. Ανεξαρτητως του αν λυθει η οχι το προβλημα σου, τα παραπανω πρεπει να γινουν για την καλυτερη αποδοση των windows και την καλυτερη ασφαλεια σου.
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα μια επαναφορά συστήματος, σε ημερομηνία που σίγουρα το σύστημα δεν είχε κάποιο θέμα;
dhmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, εδώ και δυό-τρείς μέρες μου βγάζει σφάλμα το Windows Update (το τελευταίο Windows Update έγινε 19/6) Η Βοήθεια των Windows με προέτρεψε να εγκαταστήσω την ενημέρωση System Update Readiness Tool για δήθεν επίλυση του προβλήματος. Την εγκατέστησα σήμερα αλλά μάταια, πάλι τα Windows δέν μπορούνε να κάνουνε αναζήτηση ενημερώσεων. Ξέρετε καμιά άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα, εμφανίζεται σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα ;;
pluss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εκτέλεσε και το Microsoft fix it, το οποίο διορθώνει αυτόματα κάποια προβλήματα του Windows Update...
hawkpilot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, εδώ και δυό-τρείς μέρες μου βγάζει σφάλμα το Windows Update (το τελευταίο Windows Update έγινε 19/6) Η Βοήθεια των Windows με προέτρεψε να εγκαταστήσω την ενημέρωση System Update Readiness Tool για δήθεν επίλυση του προβλήματος. Την εγκατέστησα σήμερα αλλά μάταια, πάλι τα Windows δέν μπορούνε να κάνουνε αναζήτηση ενημερώσεων. Ξέρετε καμιά άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα, εμφανίζεται σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα ;; Τσέκαρε μήπως η ημερομηνία του συστήματος είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα