Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1ο λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών και μεγαλύτερης εγγύησης και δεν ρωτάω τίποτα :P

Υ.Γ Καλησπέρα.

Δημοσ.

Τα θέλει εσένα ο κώλος σου ν ακούσεις καμιά 7750 τώρα, ε? :P

Ισως 2 .. :) 7870-660 και πανω

Περιμενω να δω τι θα γινει με 660 και που θα παει η αγορα.

Απλα βρηκα αυτα τα τροφοδοτικα και μου φαινονται καλες τιμες.

Δημοσ.

Ισως 2 .. :)

Περιμενο να δω τι θα γινει με 660.

Απλα βρηκα αυτα τα τροφοδοτικα και μου φαινονται καλες τιμες

Βρε ειναι δεν ειναι καλες οι τιμες αν δεν σκοπευεις να στησεις triple sli με 680 και να κλοκαρεις στο θεο... Δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα...

Δημοσ.

Βρε ειναι δεν ειναι καλες οι τιμες αν δεν σκοπευεις να στησεις triple sli με 680 και να κλοκαρεις στο θεο... Δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα...

Ξερω οτι και ενα 850 ειναι αρκετο, αλλα στα ιδια λεφτα ερχομαι. Δε θα λειτουργει πιο χαλαρα και το τροφοδοτικο? Ισως να κανω λαθος

Δημοσ.

Και το 850αρι υπερβολη ειναι ακομη και αν σκεφτεσαι και sli με τις 660 που περιμενεις... Μην ξεχνας οτι οι ενεργειακες απαιτησεις του hw μειωνονται οσο αυτο εξελίσσεται και οτι αν ενα τροφοδοτικο δουλευει παρα πολυ χαμηλοτερα απο την ονομαστικη του ισχυ το efficiency παει περιπατο!

Γενικα γνωμη μου ειναι οτι δεν σου χρειαζεται κατι παραπανω απο ενα ποιοτικο 750.

Δημοσ.

Ξερω οτι και ενα 850 ειναι αρκετο' date=' αλλα στα ιδια λεφτα ερχομαι. Δε θα λειτουργει πιο χαλαρα και το τροφοδοτικο? Ισως να κανω λαθος[/quote']

Double post??

Διαβασε το προηγουμενο μου μηνυμα!

Δημοσ.

Ποιοτικο 750 modular = 120E+... Οποτε γιατι με 10-20Ε παραπανω να παρω ενα απο τα 2?

Αν μιλάμε για καινούργια, όντως έχεις ένα δίκιο.

Ξεχασα, εβαλα τα κομματια σε ενα υπολογιστη της Coolermaster και εβγαζε 800W

Ποιά κομμάτια έβαλες;(κάρτες γραφικών και επεξεργαστή κυρίως)

Δημοσ.

Ποιά κομμάτια έβαλες;(κάρτες γραφικών και επεξεργαστή κυρίως)

2x570, εναν extreme και 3 δισκους (ο ενας ειναι 10.000 rpm)

Δημοσ.

Κατσε ρε συ γτ θα μας μπερδεψεις τελειως.. πες λιγο επακριβως τι συστημα θελεις να τροφοδοτισεις ... Γιατι μια σε βλεπω να μιλας για 660 και την αλλη αναφερεις 2Χ570!

Για ποιον xtreme μιλαμε? Τα χιλιαρια που βρηκες ειναι του κουτιου με εγγυηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...