sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γεια σε όλους.Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθουμε πως περνάμε ανεπίσημα το Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich στο HTC Wildfire.H ROM που θα περάσουμε είναι μία ανεπίσημη CyanogenMod 9 αλλά σε αντίθεση με όλες τις άλλες του XDA έρχεται με ελάχιστα Bugs τα οποία θα τα δούμε παρακάτω.Η ROM αν και δεν είναι ακόμα Stable είναι "ικανή" να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση (όπως το χρησιμοποιώ και 'γω άλλωστε). Τι λειτουργεί: GPS WiFi GSM Touch Flashlight Google Apps Camera Video Decoder Music MultiTouch ... Τι ΔΕΝ λειτουργεί: Video Recorder Flashlight στην Camera Youtube HD Video Πανόραμα στην Camera Καταρχάς η αναβάθμιση σε ICS απαιτεί CWM οπότε εάν δεν την έχετε περασμένη δείτε τον άλλο μου οδηγό εδώ. Οπότε ξεκινάμε.ΠΡΟΣΟΧΉ:Δεν έχω και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για οτιδήποτε πάθει η συσκευή σας.Όλο το ρίσκο είναι δικό σας.Εάν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους συνεχίζουμε στην εγκατάσταση. Ξεκινάμε 1.Πατάμε εδώ για να κατεβάσουμε την ROM.Είναι η τελευταία έκδοση (6/06/2012) 2.Την περνάμε στην κάρτα μνήμης μας. 3.Απενεργοποιούμε την συσκευή μας και κρατώντας πατημένο τα πλήκτρο Vol - και ενεργοποιούμε την συσκευή.Θα μας εμφανίσει ένα μενού και πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το SD Checking.Μόλις τελειώσει περιμένουμε λίγο και πατάμε το 2ο το Recovery. 4.Από εκεί πατάμε Wipe Data μετά Wipe Cache και μετά πάμε στο Install ZIP From SD Card. 5.Βρίσκουμε την ROM που κατεβάσαμε και πατάμε το TrackBall.Πάμε κάτω που λέει YES και περιμένουμε να τελειώσει. 6.Μόλις τελειώσει ξανακάνουμε τα Wipe Data και Wipe Cache και πατάμε Reboot System. 7.Αυτό ήταν.Μετά από κανά 8λεπτό θα ανοίξει το κινητό με ICS και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ρυθμίσουμε τον CPU στα 710Min και 710Max. Tips:Για να λειτουργήσει η κάμερα πρέπει να την ρυθμίσουμε να τραβάει φώτο από το Power Button.Για να γίνει ανοίγουμε την κάμερα,πατάμε το κουμπί ρυθμίσεων,πατάμε ... και στην δεύτερη επιλογή που είναι ON/OFF από OFF την κάνουμε ON.Έτσι μπορούμε να τραβήξουμε φώτο με το Power Button.Και κάτι τελευταίο.Πρέπει να κατεβάσετε τα GApps από εδώ και να τα φλασάρετε χωρίς Wipe Date και Wipe Cache. Για οποιαδήποτε απορία στείλτε ΠΜ ή αφήστε σχόλιο.
cris41 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα! "Τρεχει" καθολου ή οχι; Γιατι το βρηκα ξεχασμενο στο συρταρι και λεω να βαλω παγωτακι.
sakisosf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 @cris41 Έχω κάνει και εγώ πάρα πολλές βλακείες στο παρελθόν.Έδωσα το LG P350 για να πάρω το HTC Wildfire επειδή το Wildfire έπαιρνε ICS.Λοιπόν έβαλα CM9 και κόλλαγε σαν δι@ολος.Μην το δοκιμάσεις!Είναι για σκότωμα,Του έβαλα CM9 και ήταν σαν να είχα ρυθμίσει τον CPU στα 300Μhz.O λόγος είναι η έλλειψη κάρτας γραφικών! @Gr_Soul Thx man! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα