Προς το περιεχόμενο

Menu + Iframe content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες,

Τον τελευταίο καιρό παιδεύομαι λίγο στο θέμα Menu + Iframe content προσπαθώ σύμφωνα με το Menu που έχω κάνει αντί να φτιάχνω μια μια pages HTML να βάλω ένα αρχείο σε HTML το οποιο θα είναι το content μια και καλή και έτσι πήγα στην λύση tryhtml_link_locations το οποιο και θέλω να το κάνει έτσι δηλαδή να πατάς από το menu που είναι στην αριστερά μπάρα και να βγαίνει δεξιά το περιεχόμενο του content..αλλα προσπάθησα με διαφορους τρόπους αλλα δεν μου βγήκε τι προτείνεται να κάνω?

Δημοσ.

Ναι το θέμα όμως είναι ότι εγώ δεν θέλω να βάλω διαφορετικούς συνδέσμους .php or .html στο Menu θέλω βάσει ονομάτων που θα βάλω στο Menu να σε πετάει από το ένα αρχείο είτε με Iframe η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που θα βάλω στο συγκεκριμένο όνομα που δηλώνω..

Δημοσ.

Ε,δεν γίνεται όμως, ακόμα και τα anchor link είναι και στην html μόνο έτσι μπορεί να γίνει.

Τώρα αν θες να πας σε javascript ή σε exe δεν ξέρω αν γίνεται εκεί με κάποιο τρόπο.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις, κάτι τέτοιο; (προφανώς όχι με tabs, αλλά το σκεπτικό και ο τρόπος δημιουργίας είναι ο ίδιος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...