MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ένα είναι το σίγουρο .. ότι καλύτερα να κάνεις ορθογραφικά παρά να μην έχεις καμιά δόση χιούμορ στο μυαλό σου,, Ο καθένας κουβαλάει ένα κάρο τελικά με δικές του ανασφάλειες και ψάχνει κάπου να κάνει μια "ανατροπή"εναπόθεση".. Δεν θα μπω στην ουσία του θέματος δεν θα είχε και νόημα..
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δεν με ενδιαφερει αν θιχτηκες εσυ αλλα μου την δινει ο ρατσισμος σε διαφορα θεματα οπως και εδω. Το οτι δν εισαι καλος στην ορθογραφια δεν σημαινει οτι εισαι και κατωτερος. Μην αφηνεις τους αλλους να σε υποβαθμιζουν. Αυτο θελουν ολοι να νιωθουν υπερανω ολων και να νιωθουν σημαντικοι τονιζοντας τα δικα σου μειωνεκτηματα. Φιλικά πάντα. Καλο απογευμα! Μειονεκτηματα* Εγω παλι θα μπω στην ουσια και θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη.κοψε να βλεπεις πολυ sex and the city....
Aspidas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Aspida απλα εισαι απεριγραπτος. Ειμαι κοπελα και βλεπω την απαντηση σου μεσα στα ορθογραφικα μονο και μονο για να κοδοιδεψεις τον Θανο. Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω το παιδί, λίγο χιούμορ έκανα, δεν νομίζω ότι θα το πάρει στα σοβαρά Το ότη κάνουμε λύγο χιούμωρ δεν σημενη ότη πέσαμε να τον φάμε. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη,αλλα βρε ηρέμησε εδώ δεν θίχτηκα εγώ. Νά τος! Δεν θίχτηκε λέει (και πολύ καλά λέει).
qweRRr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Το ότη κάνουμε λύγο χιούμωρ δεν σημενη ότη πέσαμε να τον φάμε. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχ
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη,αλλα βρε ηρέμησε εδώ δεν θίχτηκα εγώ. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω το παιδί, λίγο χιούμορ έκανα, δεν νομίζω ότι θα το πάρει στα σοβαρά Το ότη κάνουμε λύγο χιούμωρ δεν σημενη ότη πέσαμε να τον φάμε. Νά τος! Δεν θίχτηκε λέει (και πολύ καλά λέει). ...(και κυρίως γράφει)
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Aspida απλα εισαι απεριγραπτος. Ειμαι κοπελα και βλεπω την απαντηση σου μεσα στα ορθογραφικα μονο και μονο για να κοδοιδεψεις τον Θανο. Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα