king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το παιχνίδι.Για το απίστευτο gameplay του?Για τα γραφικά που είναι ισάξια με αυτά των κονσολών?Για το free lag multiplayer που γίνετε χαμός?Αρχικά να πώ ότι σε low specs κινητά τα γραφικά του υποβαθμίζονται σημαντικά και μοιάζουν σαν παιχνίδι τρίτης κατηγορίας.Μπράβο στην gameloft που έφτιαξε 2 εκδόσεις του παιχνιδιού και για αυτούς με low end κινητά.Στο δικό μου κινητό x5 pro που έχει την adreno 205 μου έχει την έκδοση για low end κινητά.Ψάχνοντας στο internet για να δω πως θα γίνει να έχω την high end έκδοση βρήκα ότι κατεβάζοντας το chainfire απο το market και κάνοντας install τους driver open gl μέσα απο το chainfire το παιχνίδι θα τρέξει κανονικά με full γραφικά.Στα 1ghz υπάρχει κάποιο lag στο δικό μου κινητό.Ανεβάζοντας τη συχνότητα στα 1.6 το παιχνίδι έγινε playable σε σημείο να μην παρατηρείς καθόλου lag.Έπειτα το ευχαριστιέμε ακόμα περισσότερο.Παίζοντας 1 ώρα campaign και 2 ώρες multiplayer το κινητό έχει θερμοκρασία κάτω απο 30c και δεν παρατήρησα καθόλου lag.Η μπαταρία έπεσε απο το 80 στο 45 σε αυτές τις 3 ώρες αλλά λογικό εφόσον τρέχει στα 1.6 συνέχεια σε τέτοιο παιχνίδι.Στα γραφικά του θα παρατηρήσετε απίστευτη λεπτομέρεια που σε κινητά δεν ξανα έχετε δει.Ο χειρισμός του για fps είναι πολύ βολικός δεδομένου της αφής.Εκεί που πέρνει 10 με ' είναι στο multiplayer.Όλη μέρα είναι γεμάτοι οι servers και έχει απο catch to flag μέχρι deathmatches για όλα τα γούστα.Επίσης υπάρχει και σύστημα που ανεβένετε levels και ξεκλειδώνετε κάποια πολύ χρήσιμα skills που θα σας βοηθήσουν να τα πάτε ακόμα καλύτερα ενάντια στους αντιπάλους σας.Όσοι παίζετε multiplayer κάντε με αντ με το όνομα bobiras2009 να παίξουμε κανα machaki. Η gameloft έκανε πάλι το θαύμα της και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα παίζετε για τουλάχιστον 1 χρόνο στο multiplayer μέχρι να βγει το nova 4.Για τα 6 ευρο που ζητάει στο market όσους σας αρέσουν τα παιχνίδια στο android μην το σκέφτεστε καν αξίζει και το τελευταίο λεπτό.Καλά headshots.... Sent from my u8800pro using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Με δυσκολεύει αφάνταστα ο χειρισμός σε αυτά τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Με δυσκολεύει αφάνταστα ο χειρισμός σε αυτά τα παιχνίδια Μην το λες μια συνήθεια είναι.Χθες έλιωσα κανα 3ωρο στο online tournament και το ευχαριστήθηκα όπως όταν παίζω cod,killzone,crysis στο ps3.Aν είχα λίγο καλύτερο τηλέφωνο και δεν έτρωγε κάποια ελάχιστα lags στο multi κομμάτι θα ήταν πολύ καλύτερο.Με το s2 σου που έχει και 0.5" μεγαλύτερη οθόνη θα είναι απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα