evoracing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα...Έχω ένα πρόβλημα με την γραμματοσειρά...Μόνο στα προγράμματα δειχτεί την γραμματοσειρά σε πολύ βαρύ Bolt σε όλο το άλλο PC τα δείχνει κανονικά (το antivirus που έχει είναι το eset το λέω για τον παρακάτω λόγο) το μόνο πρόγραμμα που δεν έχει πρόβλημα είναι το torrent το οποίο δεν το ελέγχει το antivirus... Έκανε Full Search με το Eset και δεν του βρήκε τίποτα... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2012 από evoracing
evoracing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Κανείς??? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2012 από evoracing
ilias_97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 wtf? το antivirus δεν εχει σχεση με γραμματοσειρες
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 wtf? το antivirus δεν εχει σχεση με γραμματοσειρες Ε... Είπα μήπως...
ilias_97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μπορει ετσι να ειναι τα προγραμματα και να εχουν τετοια γραμματοσειρα αλλιως λογικα πειραξες καποια ρυθμιση.
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τίποτα δεν έχω πειράξει ήμουν Mozilla το έκλεισα και μετά άνοιξα το Skype και ήταν έτσι κοίταξα και στο Mozilla το ίδιο, το ίδιο και σε άλλα τα προγράμματα...
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένα παλικάρι μου έστειλε αυτό απ' ότι κατάλαβα έγινε μπέρδεμα με τα Fonts και θέλει reinstall και τώρα ψάχνω να τα βρω να τα κατεβάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα