ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι κατοχος ενος case Xigmatek Midgard χωρις πλαινο παραθυρο με πλεξι. Στον AMD 965BE που εχω σημερα θα του προσθεσω ενα cooler Corsair H80. Ηδη εχω ενα 12αρι intake εμπρος, 2χ12 exhaust στην οροφη, ενα 12αρι exhaust στο πισω μερος και ενα 12αρι intake στο πλαινο πανελ. Που ειναι καλυτερα να τοποθετησω το ψυγειο με τους push-pull 12αρηδες ? Σκεφτομουν στην οροφη αντικαθιστωντας τον ενα απο τους 2 που εχω για exhaust και να ριχνει προς τα εξω τον αερα. Ακουω και τις γνωμες σας. Ευχαριστω Νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 καλύτερες θερμοκρασίες θα δεις προσανατολίζοντας τους ανεμιστήρες του push-pull σου intake.Δηλαδή να φέρνουν φρέσκο αέρα από έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 το προβλημα ειναι οτι μπαινει σε θηκη γραφειο το case και στο πισω μερος ειναι κλειστο κατα 50% οποτε λογικα δεν θα εχει πολυ αερα να φερει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Aν δεν γίνεται αλλιώς κάνε δοκιμές.Πάντως δεν είναι ότι καλύτερο τον αέρα που ήδη έχει υπερθερμανθεί από τα διάφορα parts(hdd,vga κ.λ.π)να τον στέλνεις να ψύξει το ψυγείο της corsair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οποτε σε περιπτωση που ριχνει προς τα μεσα, την γενικοτερη διαταξη των ανεμιστηρων πως πρεπει να την εχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η την βαζεις στην οροφη με τους αεμηστηρες της να τραβαν αερα απο εξω.. η την βαζεις στην θεση του πισω exaust επισης τραβώντας αερα απο εξω... Εγω με την h50 ετσι εχω καλυτερα αποτελεσματα! Μην φανταστεις τραγικες διαφορες απο το να βγαζουν ομως... Βαρια βαρια 2-3 βαθμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 2-3 βαθμούς διαφορά δίνει μια ψήκτρα των 30ευρώ από μια άλλη των 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 θεωρω οτι λογω της ιδιαιτεροτητας του χωρου που βρισκεται το case και που ειμαι τωρα με την Xigmatek Gaia SD1283 σε push-pull , οτι θα δω διαφορα προς το καλυτερο. Για παραδειγμα σε Diablo 3 load ειμαι με 48-49 βαθμους και idle στους 38-40. Φυσικα χωρις ιχνος OC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Η 1283 είναι μία αξιοπρεπέστατη ψύκτρα για το cpu και δεν αξίζει να δώσεις μία στεγνή 80άρα για την Corsair. Θέλεις να κάνεις κάτι; Ψάξε για ένα καλύτερο fan & undervolt, μίας και στα default πιθανότατα να είσαι μέχρι και +0.2V απ' όσο πραγματικά χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μολις τελειωσα την εγκατασταση. Εχω το motherboard της MSI-7577. Γνωριζετε ποια ακριβως τιμη να αλλαξω προκειμενου να κατεβασω τα volt του επεξεργαστη τα οποια stock ειναι 1.4250 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Eίναι C3; Αν ναι, δοκίμασε 1.35Vcore και αν είσαι stable δες και για 1.3 (stock clocks) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ναι ειναι C3. To προβλημα μου ειναι οτι εχω ενα σωρο τιμες να αλλαξω και επειδη δεν τις γνωριζω γιαυτο ρωταω ποιο setting πρεπει να πειραξω. Τον εχω ανεβασει στα 3.8 με το multiplier Χ19 αλλα για τα ρευματα θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε ποια ακριβως τιμη να αλλαξω. Παραθετω και μια φωτο απο το ιντερνετ για να βοηθησω στο να μου πειτε ποιο setting να αλλαξω. Σε μενα ειναι ολα στο auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 To Vcore σου είναι το "CPU Voltage (V)" που στην φωτογραφία είναι 1.460. Λογικά για τα 3.8 δοκίμασε 1.4 και αν είσαι ok, δες και για παρακάτω Επίσης σαν πολύ μεγάλη τάση στις μνήμες ε; (1.95!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το εχω στο 1.345 το συγκεκριμενο setting που μου ειπες αλλα στο Core temp μου δειχνει VID:1.4250V. Ειναι σωστο αυτο ? Η εικονα ειναι απο το νετ. Σε μενα ειναι ολα στο Auto εκτος του CPU Voltage (V). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ναι, σωστό είναι. Άλλο το VID άλλο το vcore. Η τάση που πραγματικά παίρνει το cpu φαίνεται στο cpuz, κατά την διάρκεια stressing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα