Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να δώσεις κάποιο παράδειγμα url;

Τι λέει αν από console δώσεις: opera -full-version

Μήπως φταίει κάποιο extension που έχεις;

Έχεις ενεργοποιημένο το browser.js και τί λεει σε αυτό το site μέσα στο χρωματισμένο κουτί; http://www.opera.com/docs/browserjs/

Ναι ρε να πάρει. Τι σκεφτόντουσαν. Καθόλου intuitive το νέο εικονίδιο με το βελάκι.

Current browser.js status: enabled.

Target version and time stamp of the active browser.js file is Opera Desktop 12.00 core 2.10.289, June 11, 2012. Active patches: 205 .

Δες to attachment. Αν κανω mouse wheel scroll up and down φτιάχνει.

post-48616-0-63490000-1340124573_thumb.jpg

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σε Win7 x64 με την 64bit build 1467 (η τελική του 12.00), δεν έχω αυτό το πρόβλημα που δείχνεις. Επίσης τρέχω το urlfilter.ini και το fanboy-adblocklist-elements-v4.css user style από Fanboy's Adblock.

Το browser.js σε μένα αναφέρει:

Target version and time stamp of the active browser.js file is Opera Desktop 12.00 core 2.10.289, June 18, 2012. Active patches: 207 .

οποτε το δικό σου είναι λίγο outdated, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. (btw για ενημέρωση, απλά κάνεις Help-> Check for Updates, ασχετα αν ο Opera αναφέρει ότι δεν βρέθηκε κάποια νεα ενημερωμένη έκδοση)

Μήπως έχεις θέσει την progress bar να είναι floating? (γιατί παρόμοιο distortion στην εικόνα συμβαίνει τότε, και είναι γνωστό θέμα της 12.00);

Αλλιώς θα έκανα ένα clean της cache, απενεργοποίηση των extensions, απενεργοποίηση του Opera Turbo (αν το έχεις enabled) και ίσως ξεκινούσα με clean profile να δω αν διορθώνεται η κατάσταση.

Δημοσ.

Η Οπερα δεν αργεί ποτέ να βγάλει την Χ.01 έκδοση. Οπότε μάλλον προς τα μέσα καλοκαιριού θα έχουμε 12.01 για το πρόβλημα του ιστορικού!

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται αθλιος ο καινουργιος Opera. Σερνεται απειρως στα παντα, video στο youtube δεν βλεπεις ουτε για αστειο (οταν το βαλεις full screen κρεμαει τελειως), αν κανεις click κατω στη μπαρα που ειναι ανοιχτο ωστε να κανει minimize μενει κρεμασμενος χωρις να κανει minimize και αλλες πολλες αηδιες....

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται αθλιος ο καινουργιος Opera. Σερνεται απειρως στα παντα, video στο youtube δεν βλεπεις ουτε για αστειο (οταν το βαλεις full screen κρεμαει τελειως), αν κανεις click κατω στη μπαρα που ειναι ανοιχτο ωστε να κανει minimize μενει κρεμασμενος χωρις να κανει minimize και αλλες πολλες αηδιες....

Εξ' ορισμού το youtube παίζει σε HTML5. Πήγες σ' αυτή τη σελίδα να επαναφέρεις το παλιό καλό flash;

http://www.youtube.com/html5

• Moderators
Δημοσ.

Η Οπερα δεν αργεί ποτέ να βγάλει την Χ.01 έκδοση. Οπότε μάλλον προς τα μέσα καλοκαιριού θα έχουμε 12.01 για το πρόβλημα του ιστορικού!

Όντως, ψήνεται ήδη η 12.01 έκδοση. Στον Opera-Next έχουν βγάλει σήμερα μια πρώτη build :)

Σερνεται απειρως στα παντα, video στο youtube δεν βλεπεις ουτε για αστειο (οταν το βαλεις full screen κρεμαει τελειως), αν κανεις click κατω στη μπαρα που ειναι ανοιχτο ωστε να κανει minimize μενει κρεμασμενος χωρις να κανει minimize

Σίγουρα καμιά σχέση με τη δική μου εμπειρία σε 4 λειτουργικά συστήματα (win7 x64 SP1, win server 2008, ubuntu 11.10 32bit, ubuntu 12.04 x64bit). Κανένα πρόβλημα σε youtube, fullscreen videos, minimize/maximize κλπ.

Όπως είπα και στο αρχικό μου post, έχω κι εγώ εντοπίσει κάποια προβλήματα (από τις δοκιμαστικές builds), τα οποία για κάποιο λόγο δεν τα ανέφερε/συνάντησε κανείς εδώ -οπότε δεν θα επεκταθώ :P), και τα οποία όπως έχουν πει οι developers είναι ήδη υπό-εξέταση/διόρθωση.

Δημοσ.

Εξ' ορισμού το youtube παίζει σε HTML5. Πήγες σ' αυτή τη σελίδα να επαναφέρεις το παλιό καλό flash;

http://www.youtube.com/html5

Εχω δοκιμασει και τα 2 (και μαλιστα με τον παλιο Opera) και πηγαινε νερο, τωρα δεν ξερω τι επαθε. Γενικα τρωει πολλα σκαλωματα! Δεν ξερω θα περιμενω κανα update!

ps1. Μολις δοκιμασα σε html5. Κομπλε παει!

Δημοσ.

Target version and time stamp of the active browser.js file is Opera Desktop 12.00 core 2.10.289, June 11, 2012. Active patches: 205 .

Δες to attachment. Αν κανω mouse wheel scroll up and down φτιάχνει.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!

και επισης +100000 στο παρακατω :-D

Υ.Γ θέλουμε πίσω τον σκουπιδοτενεκέ :P

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να πετύχουμε αυτό που δείχνω στην εικόνα, δηλαδή να έχουμε στην ίδια γραμμή τη διεύθυνση και τους σελιδοδείκτες?

post-182739-0-12140500-1340537844_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να πετύχουμε αυτό που δείχνω στην εικόνα, δηλαδή να έχουμε στην ίδια γραμμή τη διεύθυνση και τους σελιδοδείκτες?

Μπορείς να έχεις εικονίδια με links δίπλα από το πεδίο διεύθυνσης, αλλα όχι όλη τη μπάρα με τους σελιδοδείκτες από όσο ξέρω.

Τα εικονίδια τα δημιουργείς με επιλογή του link ή tab που θέλεις και μετά drag + [shift] and drop σε όποια μπάρα θέλεις.

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις εικονίδια με links δίπλα από το πεδίο διεύθυνσης, αλλα όχι όλη τη μπάρα με τους σελιδοδείκτες από όσο ξέρω.

Τα εικονίδια τα δημιουργείς με επιλογή του link ή tab που θέλεις και μετά drag + [shift] and drop σε όποια μπάρα θέλεις.

Ναι, τα εικονίδια τα έχω βρει, φάκελοι με σελιδοδείκτες δεν γίνεται να μπουν. Θα πρέπει να το προτείνουμε στα forums του Opera. Πολύ απλά στη μπάρα των σελιδοδεικτών θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσουμε και άλλα εργαλεία-κουμπιά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλαξα γλώσσα στον ορθογραφικό έλεγχο μόλις έγραψα ένα mail στο yahoo και κράσαρε... Μου το κάνει από όταν βγήκες η έκδοση 12.

Το έχει κανείς άλλος;

Έχω XP SP3 πλήρως ενημερωμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...