Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αρκετα καλος ο επεξεργαστης για τα 154 Ε.     Πιστευω καπου τοσο αξιζει 150-180 Ε.  Απο PH II  Χ4 σε 8320 ειναι αναβαθμιση.

Εγω τον ειχα 3.2 3.4 GHZ  1.28V   και καπου   146 W αδρανεια και 216 217 W σε φορτιο.

και τωρα τον εχω στα 4.1GHZ με 1.3V και 137 W αδρανεια  και 280W φορτιο  με καπου 75% πανω επιδοσεις.

θα μπορουσα με τον αλεξανδρο να φτιαξουμε και πινακακι με την καταναλωση δυο 8320 ( 1303 )  και του PH II.

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτόν που σχεδίασε το κουτί πάλι επεξεργαστή Intel του δώσανε;  :P

Έχει εγκοπές στα πλάγια σαν να είναι LGA.

Δημοσ.
AMD prepares FX-9000 up to 5.0 GHz

Processor manufacturer AMD screws up the frequencies and thus the performance of the upcoming CPUs FX-9000 and FX-8770, which also brings with it a record high TDP.

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-06-02-12%3A37%3

http://www.sweclockers.com/nyhet/17101-amd-forbereder-fx-9000-pa-upp-till-50-ghz

Δεν μας τα λέει καλά η AMD ! Αντί να φέρει steamroller σε κανένα 2μηνο πάει να μας φέρει κλοκαρισμένους PILEDRIVER ... έλεος !

Λοιπον αρκετα καλος ο επεξεργαστης για τα 154 Ε.     Πιστευω καπου τοσο αξιζει 150-180 Ε.  Απο PH II  Χ4 σε 8320 ειναι αναβαθμιση.

Εγω τον ειχα 3.2 3.4 GHZ  1.28V   και καπου   146 W αδρανεια και 216 217 W σε φορτιο.

και τωρα τον εχω στα 4.1GHZ με 1.3V και 137 W αδρανεια  και 280W φορτιο  με καπου 75% πανω επιδοσεις.

θα μπορουσα με τον αλεξανδρο να φτιαξουμε και πινακακι με την καταναλωση δυο 8320 ( 1303 )  και του PH II.

Εγω γιατι δεν εχω τοσο μεγαλη idle καταναλωση ? :shifty:

Δημοσ.

Μετά την απογοήτευση haswell http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i7-4770K_Haswell/

Ετοιμάζομαι για την μεγάλη επιστροφή με Steamroller, και την AM3+ μητρική  να επιστρέφει στο βασικό μηχάνημα μετά από 1.5 χρόνια στο δεύτερο μηχάνημα.

Ο 2600κ σύντομα  αναπληρωματικός ...  B)

Δημοσ.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο Steamroller για το am3+.

όχι επίσημα, αλλά με όσα ακούω + την γενικότερη πολιτκή της AMD είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κάνει ακόμα την αλλαγή.

Στην χειρότερη τσιμπάμε και μια μητρική, ούτως ή άλλως σχεδόν μισή τιμή από τις intel είναι.

Δημοσ.

μακαρι να παρει κεφαλη η AMD σε επιδωσεις και να αρχισει να ανεβαινει κιαλλο σε θεμα πωλησεων(ηδη εχει αρχισει να ανεβαινει με τους Piledriver) για να ξεκολλησουμε επιτελους απο τα μικροupdates των cpu ;)τωρα ειναι η ευκαιρια αφου ειδαν τι ψαρια πιανουν οι intel.

δεν προκειται να γινει release υπερχρονισμενων piledriver,θα ειναι καταστροφικο για την ανοδικη πορεια της εταιριας.

Δημοσ.

Δεινόσαυρε έχεις τίποτα νούμερα για πωλήσεις vishera/piledriver ? Γιατί εγώ δεν έχω βρει πρόσφατα.

Ελεος!

Μα πως το καταλαβες

Δημοσ.

Πάντως εγώ απογοητευτικά από τους Intel και εναποθέτω ελπίδες σε AMD πλέον για desktop (γιατί στα laptop ισχύουν άλλα πράγματα). Το μόνο πού με νοιάζει είναι να βλέπω true multicore systems και όχι multithreading. Τώρα για το 220Watt που είδα παραπάνω ελπίζω να είναι αστείο! Πάντως και με την 4η γενιά επεξεργαστών της intel η όποια διαφορά σε απόδοση δεν δικαιολογείτε σε τιμολογιακή διαφορά. Απορώ πότε θα πάψει να πουλά τόσο ακριβά η Intel!

Δημοσ.

Απορώ πότε θα πάψει να πουλά τόσο ακριβά η Intel!

Όταν νιώσει πίεση από την amd. Αν ο κόσμος συνεχίζει να τα σκάει χοντρά για 5% αύξηση των επιδόσεων και πάνω από τα 200ε δεν υπάρχει ανταγωνισμός δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Νομίζω ότι η στασιμότητα της intel είναι η τελευταία ευκαιρία της amd να κάνει κάτι με τους steamroller. Αν χάσει και αυτήν την ευκαιρία νομίζω ότι θα βγει από την κατηγορία των επεξεργαστών υψηλών επιδόσεων και θα υπάρξει μονοπώλιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...