Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω δεν βλεπω φως για αναβαθμηση cpu με του cpu που εχει βγαλει η amd.ο παππους 1090 ακομα τα παει πολυ καλα.αντε να δουμε με τους καινουργιους αν θα κανουμε τπτ.

Oι FX από τους phenom X6 είναι αρκετά καλύτεροι επεξεργαστές ! Είχα PHENOM X6 Overclock στα 4-4,2Ghz και έχω 8350 .

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως με το +30% που λέει η AMD για τους steamroller θα πας ταμείο !

Και από μια πηγή ακούγεται το παρακάτω :

As I learned from an enterprise Middle source, AMD is preparing allegedly the successor of Vishera 2.0 for the AM3 + socket.

The CPU's are to be manufactured in 28nm bulk process at Globalfoundries and launch a few weeks after release, the Kaveri processors at CES 2014, between 7 and 10 January to take place.

When the CPU codenamed Komodo surprisingly it is argued that as early as 2012 processor module 5 has been announced on an AMD roadmap.

The processor should be the last processor for socket AM3 +. AMD concentrated on the fusion of CPU and GPU and see for future manufacturing of processors without Grafikeinteil not relevant to the market needs and will finish the production for the server segment to the effect and finished nurnoch APU's.

Processors with disabled graphic content includes AMD not.

This cut comes as little surprise and was as expected, although not in such a short time.

As for the performance of the CPU cores as the Steamroller Qelle invokes Under Accept Internal documents, which specify a theoretical IPC increase the integer performance of 30%.

For real expectable performance increase however, there is new information, and so should surpass the performance of a multithreaded i7 3970X at 10% in Cinebench R11.5 a suspected FX-8770 with 4 modules, which would be enough to build on past successes, the Athlon processors.

In single-threaded benchmark, according to the source you want to reach more than 1.50 points.

The single-threaded turbo to 5.2 ghz are the Alcoreturbo at 5.0 ghz and the standard clock at 4.9 ghz.

Next year will definitely be exciting, there should be a fight and the performance crown back from the processors.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oι FX από τους phenom X6 είναι αρκετά καλύτεροι επεξεργαστές ! Είχα PHENOM X6 Overclock στα 4-4,2Ghz και έχω 8350 .

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως με το +30% που λέει η AMD για τους steamroller θα πας ταμείο !

Και από μια πηγή ακούγεται το παρακάτω :

+30% ? περιεργο.....

αυτο που με απασχωλει ειναι που θα ειναι αυτο το 30%, γιατι ανα core μας κανει 3,75%, και απ οτι διαβασα στο αρθρο που μας δινεις τα hz θα ανεβουνε αρκετα!! 5,2ghz σε turbo-1core ειναι καπως μεγαλο, και ακομα ποιο μεγαλο δειχνει το 5ghz σε ολα τα cores!! αν υποθέσουμε οτι θα εχει και αλλα σετ εντολων τα οποια θα ειναι μονο σε καποιες εφαρμογες εφικτά....

συμπερασμα: αμα δεν εχει ddr4 controler ο καινουριος επεξεργαστης δεν θα λεει και πολλα. 

Από εδώ θα έρθει το 30%

20130514142051.png

20130514144013.png

Το ότι σκοράει 1,50 σε single thread έστω και στα 5Ghz είναι αρκετά παραπάνω από 3,75% ανά πυρήνα.

Το σημαντικότερο είναι να μπορέσουν να μειώσουν την κατανάλωση και να αυξήσουν τα ρολόγια ! 

Ενας 8-10 core στα 5Ghz με o/c στα 6Ghz δεν θα με χαλούσε στην ίδια μητρική ...

Από εδώ θα έρθει το 30%

20130514142051.png

20130514144013.png

Το ότι σκοράει 1,50 σε single thread έστω και στα 5Ghz είναι αρκετά παραπάνω από 3,75% ανά πυρήνα.

Το σημαντικότερο είναι να μπορέσουν να μειώσουν την κατανάλωση και να αυξήσουν τα ρολόγια !

Ενας 8-10 core στα 5Ghz με o/c στα 6Ghz δεν θα με χαλούσε στην ίδια μητρική ...

ένα πρόγραμα δεν δείχνει τι μπορεί να κάνει το κάθε core, γιατί απλά είναι 1 πρόγραμμα.

αν αναλογιστούμε τι θα μπορούσε να κάνει και στο superpi τότε αστα να πάνε.

αν σκεφτούμε ότι το 3,75% που έχουμε ανά core το παίρνει απ την συχνότητα κατά 90% τότε έχουμε μόνο το 10% καθαρές επιδόσεις απ το 3,75% οι οποίες αντιστοιχούν 0,28%. δηλαδή τίποτα. άσ δούμε ομωσ πωσ θα τα πάει στην κατανάλωση.

οπωσ λέτε, αν μασ ερθει με 10 τέτοια cores και ddr4 controller τότε εχω δώσει τον 8350 με την μια και θα είναι και νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...