Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιο το νόημα, απλά να ανεβάσουν λίγο η πολύ το ρολόι, και να τους κυκλοφορήσουν; Δεν είναι κάπως.... αυτό; 

Θα μπορούσε και ο πλέον αρχάριος, να ανεβάσει τον πολλαπλασιαστή μόνος του... Είναι προσιτός τρόπος, ακόμα και για αυτόν.... 

Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν αυτό.Αν δεις στην ενότητα εδώ στο φορουμ ή και αλλού υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τρέχουν τα πράγματα όπως είναι.Και το hardware το κρίνεις στην stock μορφή του γιατί οι περισσότεροι θα το χρησιμοποιήσουν όπως έρχεται από το εργοστάσιο.Οι χρήστες που θα το πειράξουν βέβαια θα λάβουν υπόψην τους βέβαια τι πείραγμα σηκώνει κλπ αλλά αυτοί είναι μειοψηφία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πειραματίζομαι λίγο με τον 8350 στην SAbertooth. Φαίνεται ότι οι θερμοκρασίες μου επιτρέπουν μέχρι 4,4ghz.
Μερικά benchs στα 4,7.( στο 2 λεπτο OCCT το package έφτασε 62 βαθμούς και το κλεισα άρα δεν ξέρω αν είναι stable με 1,360V)

18Χ260
ΝΒ/ΗΤ 2600
Ram 2425mhz

post-161892-0-05603000-1362975889_thumb.png

Και cinebench 11.5 @ 8.07pts

Eίναι νορμαλ;

• Like 1

http://www.amd.com/us/press-releases/Pages/new-amd-a-series-2013mar12.aspx

New, low-voltage and desktop variants of AMD Elite A-Series APUs are expected to be announced and available in the first half of 2013.

• Like 1

εντελει ρε παιδια αυτοι οι richland για desktop ποτε θα βγουν στην αγορα?Εφαγα τρελο ξενερωμα γιατι νομιζα οτι 19 του μηνος θα εβγαιναν απο κατι που διαβαζα εδω και δυο βδομαδες αλλα μαλλον εγω καταλαβα λαθος γιατι εννοουν τους apu για φορητους...Τρελο ξενερωμα ομως...

εντελει ρε παιδια αυτοι οι richland για desktop ποτε θα βγουν στην αγορα?Εφαγα τρελο ξενερωμα γιατι νομιζα οτι 19 του μηνος θα εβγαιναν απο κατι που διαβαζα εδω και δυο βδομαδες αλλα μαλλον εγω καταλαβα λαθος γιατι εννοουν τους apu για φορητους...Τρελο ξενερωμα ομως...

http://www.fudzilla.com/home/item/30779-richland-desktop-still-scheduled-for-june-2013

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...