Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ΝΒ γιατι το άφησες στοκ ? μήπως τρως ακυρο απο κει ? και το llc βαλε το στο auto για να δεις τι παιζει, παντος στο extreme ειναι καπως ακραίο !!!

η ψηκτρα σου μια χαρα ειναι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι το Occt ειναι το μοναδικο που δειχνει σωστα τις θερμοκρασιες... Τα αλλα δειχνουν οτι ναναι. Μα το ξερω οτι κανονικανδεν χρειαζομαι τοσο ρευμα αλλα και παλι βλεπω οτι δεν ειναι αρκετο για 4.4Ghz ... Η μητρικη με stock συχνοτητες παντως δινει 1.4V ρευμα.. Το LLC το εχω τοσο επειδη εχω διαβασει οτι βοηθαει πολυ στο να ειναι stable..

[email protected] με όχι top αερόψυκτρα είσαι ρε prospector8.Το LLC άστο εκεί.Σε κανονικές συνθήκες δες τις θερμοκρασίες σου και βάλε λίγο NB για να δώσεις λίγο αέρα στη μνήμη (όχι για το oc).Έχεις καλό airflow?

Το θεμα μου ειναι οτι δεν ειμαι stable στα 4.4 και εχω κακες θερμοκρασιες :/ Στα games φτανει τους 53C ,εγω το NB να το ανεβασω το ρευμα του δεν ξερω ποσο να δωσω.

Αποριες σχετικα με Oc σε 8320+Gigabyte 990xa ud3: με ρυθμισειςν 4.4Ghz, 1.4750V,extreme LLC,κλειστα states,HT link και NB στο Auto (2200 δλδ) στο τεστ Occt μου εδειχνε τους cores να εχουν 68C και φυσικα στο 5 λεπτο μου εβγαλε error. Ολα αυτα με την Cm 212evo. Τι λετε να φταει?? Τι αλλες ρυθμισεις θα προτεινατε?? Λετε να μην εχει κατσει καλα η ψυκτρα ή να μην εχει απλωθει καλα η παστα?? Δεννομιζω να ειναι τοσο αδυναμη η 212Evo :/

πάντως πολύ ρεύμα για τα 4.4... εγώ χρειάζομαι  ~1.34 v με llc στο auto .(το σύστημα μου είναι από κάτω )

Lolz, μόδα είναι να κυκλοφορούν επεξεργαστές με το μόνο διαφορετικό μια αύξηση στην συχνότητα ε; Καλή φάση, σε γλυτώνει από το Overclock :P 

Πήρε μαθήματα από την πρώτη διδάξασα στις λαμογιές, την Intel :P . Αν αρχίσει να την αντιγράφει την Intel-α η AMD, καήκαμε :P

(χούμορρρρ, χούμορρρρ, χαλαρώστε.... :P)

Κοίτα λογικά τα νέα μοντέλα που είναι βελτιωμένα θα αντικαταστήσουν προηγούμενα στις ίδιες τιμές σταδιακά.Δε βρίσκω λαμογιά εγώ σε αυτό.Θα δούμε βέβαια και επιδόσεις και τιμές όταν βγουν και θα κρίνουμε.

Χμ, okay :P :) Eίμαι ελέφαντας!

Το καλό θα ήταν, αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, να έπεφταν από την AMD οι τιμές των επεξεργαστούν που τάχα... αντικαθιστούν... Τότε θα το έβλεπα σαν... "αντικατάσταση" επεξεργαστών... Αν είναι στις ίδιες τιμές τόσο το καλύτερο, αλλά όπως και να το κάνεις οι... "παλαιότεροι" στο line up θα πρέπει να πέσουν...

Πιο το νόημα, απλά να ανεβάσουν λίγο η πολύ το ρολόι, και να τους κυκλοφορήσουν; Δεν είναι κάπως.... αυτό; 

Θα μπορούσε και ο πλέον αρχάριος, να ανεβάσει τον πολλαπλασιαστή μόνος του... Είναι προσιτός τρόπος, ακόμα και για αυτόν.... 

Χμ, okay :P :) Eίμαι ελέφαντας!

Το καλό θα ήταν, αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, να έπεφταν από την AMD οι τιμές των επεξεργαστούν που τάχα... αντικαθιστούν... Τότε θα το έβλεπα σαν... "αντικατάσταση" επεξεργαστών... Αν είναι στις ίδιες τιμές τόσο το καλύτερο, αλλά όπως και να το κάνεις οι... "παλαιότεροι" στο line up θα πρέπει να πέσουν...

Πιο το νόημα, απλά να ανεβάσουν λίγο η πολύ το ρολόι, και να τους κυκλοφορήσουν; Δεν είναι κάπως.... αυτό; 

Ερχονται οι Hass για αυτο ανεβαζει τα ρολογια για να αντεξει στα συγκριτικα που θα ερθουν και το πραγματοποιει σταδιακά για να μην φανεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...