adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ναι για την δυναμική διαχείρηση της ram το ξέρω ! Το θέμα είναι πως η DDR3 δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η DDR5 που έβαλαν επάνω στο PS4 ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τα 8GB του ps4 ειναι ddr5? πολύ προχωρημένο μου ακούγεται αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τα 8GB του ps4 ειναι ddr5? πολύ προχωρημένο μου ακούγεται αυτό Gddr5 για την ακρίβεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Gddr5 για την ακρίβεια. η XDRAM Του 3 ήταν κλάσης ανώτερη. αλλά ήταν μόνο 256ΜΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομίζω ότι είχε περισσότερο bandwidth, η GDDR5 τρέχει στα 5.5ghz btw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει piledriver όμως το ps4 αλλά jaguar.Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε νέο thread 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.itproportal.com/2013/02/28/mwc-2013-amd-demos-hp-based-richland-system/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομίζω ότι είχε περισσότερο bandwidth, η GDDR5 τρέχει στα 5.5ghz btw... η xdram ειναι πολυ γρήγορη απ την gddr5. απλά εχει διαφορετική αρχειοθέτηση στα αρχεία που μπενουν-βγαινουν σε αυτην. η μονη υλοποίηση που ειδαμε με αυτην σε υπολογιστη ηταν στην audio cart creative X-fi η οποια ειχε 64ΜΒ απο δαυτην. βεβαια αυτη ειναι μια ιδικη περιπτωση πανω σε δικο της pcb με δικη της cpu. ο ΙΒΜ που ειχε το 3 τεριαζε με την Xdram που του ειχαν βαλει, αλλα τωρα εχουμε κλασικον cpu χ86 που η ddr5 ειναι το απολυτό για αυτον, ασχετα το bandwidth που θα εχει, εδω κωλλαει περισσοτερο η συμβατότητα μεταξι cpu-gpu-ram, αυτο ειναι πολυ καλο, εχουμε Χ86 αρχιτεκτονική που ειναι οτι καλυτερο για τους προγραμματιστες παιχνιδιων, αλλα και για την κατασκευη του ps, θα ειναι σχετικα ποιο φτηνή με σύγκριση του 3. και οταν λεω ποιο φτηνη ενωω σε αποδωση και τιμη. και δεν θα ειναι και σπαζοκεφαλια στους προγραμματιστες να μεταφερουν εναν τιτλο παιχνιδιου στα pc και το αντίστροφο. το μονο που με τρομαζει αλλα και με χαροποιει απ την ολη υποθεση ειναι οτι απ το ps3 η θα αργισουμε να δουμε emulator η δεν θα δουμε καθολου, απ την αλλη στο 4 οταν αυτη θα βγει, γιατι λογο αρχιτεκτωνικης της κονσολας σιγουρα θα βγει δεν θα θελουμε pc τερας για να παιξουμε τα παιχνιδια του, αφου αυτα θα ειναι σε Χ86 δεν θα εχουμε μαγαλη αναγκε σε pc για να γινεται η μεταγλωτιση των τιτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Johnny μου δε μεταφέρουμε ‘αρχεία’ στη ram … Και δε καταλαβαίνω και όποια συμπάθεια σου στην xdr … τι εννοείς πιο γρήγορη σε ποια εφαρμογή … ποια εποχή κ.ο.κ. εκτώς του ότι δεν εμπορεύεται σε ποσότητες => είναι και ακριβή Μια χαρά τεχνογνωσία έχει η AMD στην gddr5/ddr3 (στενοί συγγενείς / αδερφάκια είναι οι DDR3 κ GDDR5) , το PS4 λέγετai ότι θα έχει 176 GB/s μέσω του ενοποιημένου memory controller. Μη με ρωτήσεις λεπτομέρειες του τύπου εάν θα υποστηρίζουν κάποιο τύπο QoS που έχουν ανακοινώσει για αργότερα, γιατί δεν ξέρω.<br /> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Παιδιά, ο core που θα έχει το PS4, θα είναι Jaguar, όχι Piledriver.... Υπάρχει ειδικό νήμα για αυτό το θέμα, φτάνει να το... κοιτάξετε... Μην γεμίζουμε με offtopic... Για το δικό μας καλό το λέω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 http://www.itproportal.com/2013/02/28/mwc-2013-amd-demos-hp-based-richland-system/ Με τα Richland APUs να χτυπάν 4.4ghz ταχύτητες,πιστεύω δεν θα είναι απίθανο να δούμε τον Steampiler FX να χτυπάει 5ghz! Φαντάζεσαι 8πύρηνο στα 5ghz ? Αν το λέγαμε αυτό πριν μερικά χρόνια θα φαινόταν διαστημικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 4.4 turbo όμως.Για τον SR παίζουν ρόλο και άλλα με πρώτο την κατανάλωση (υπάρχει και σχετικό νήμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Oι Jaguar με τους Steamroller γιατί είναι μαζί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Γιατί είναι τα 2 ερχόμενα cores και για να μη γεμίζουμε νήματα Άμα θέλετε ξεχωριστό,κάντε ξεχωριστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αποριες σχετικα με Oc σε 8320+Gigabyte 990xa ud3: με ρυθμισειςν 4.4Ghz, 1.4750V,extreme LLC,κλειστα states,HT link και NB στο Auto (2200 δλδ) στο τεστ Occt μου εδειχνε τους cores να εχουν 68C και φυσικα στο 5 λεπτο μου εβγαλε error. Ολα αυτα με την Cm 212evo. Τι λετε να φταει?? Τι αλλες ρυθμισεις θα προτεινατε?? Λετε να μην εχει κατσει καλα η ψυκτρα ή να μην εχει απλωθει καλα η παστα?? Δεννομιζω να ειναι τοσο αδυναμη η 212Evo :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα