ahristos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εννοώ αντίστοιχης τιμής Πολλά θέλεις... Η Intel έχει να παρουσιάσει κερδοφορία στους μετόχους. Την AMD την ενδιαφέρει απλώς να επιβιώσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 not the point, anyway
Prospector8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εντυπωσεις απο AMD 6300 γενικης χρησης: Αριστος!! Οσο αφορα το gaming δοκιμασα Lost Planet 2 με ΑΤΙ 7950 1150/1575,και δεν περιμενα οτι θα ετρωγα μπουκαλι !!! :ο 44fps οταν με τον 3570Κ μου εβγαζα 69!! Τον παω 4.4Ghz χωρις να πειραξω τιποτα αλλο και βγαζουμε 51fps ! Χμμ,καλο αλλα οχι αρκετο. Ειπα να δοκιμασω να πειραξω το NB και το πηγα απο 2000 στα 2400. Σκορ 4.4Ghz NB 2400 εχουμε 60fps. Τωρα μαλιστα. Οτιδηποτε αλλα και αν δοκιμασα δεν ανεβηκαν τα fps. Επισης με NB 2400 και 4.1Ghz παλι 60fps ειχα! Θα μου πειτε αυτη ειναι και η διαφορα ενος 125€ cpu με εναν των 200ων ευρω,ναι θα ειχατε δικιο τι περιμενα δηλαδη.. Επειδη ειμαι καιρο στην Ιntel,τοσο σημαντικο παραγοντα παιζει το NB?? 2600 αν το βαλω δεν ανταποκρινεται σωστα ο υπολογιστης δεν ξερω γιατι ισως να θελει κιαλλο ρευνα το ΝΒ αλλλα δεν ξερω ποσο πρεπει να δωσω. Ποσο πρεπει να ειναι το ιδανικο ρευμα για 4.4-4.5Ghz?? Τωρα ημουν στα 1.48V αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται τοσο πολυ. Εχετε να προτεινεται καποιες αλλες ρυθμισεις?? Βαθμολογια για τα λεφτα του: 9/10 Well Done,AMD. 1
f1vettel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εντυπωσεις απο AMD 6300 γενικης χρησης: Αριστος!! Οσο αφορα το gaming δοκιμασα Lost Planet 2 με ΑΤΙ 7950 1150/1575,και δεν περιμενα οτι θα ετρωγα μπουκαλι !!! :ο 44fps οταν με τον 3570Κ μου εβγαζα 69!! Τον παω 4.4Ghz χωρις να πειραξω τιποτα αλλο και βγαζουμε 51fps ! Χμμ,καλο αλλα οχι αρκετο. Ειπα να δοκιμασω να πειραξω το NB και το πηγα απο 2000 στα 2400. Σκορ 4.4Ghz NB 2400 εχουμε 60fps. Τωρα μαλιστα. Οτιδηποτε αλλα και αν δοκιμασα δεν ανεβηκαν τα fps. Επισης με NB 2400 και 4.1Ghz παλι 60fps ειχα! Θα μου πειτε αυτη ειναι και η διαφορα ενος 125€ cpu με εναν των 200ων ευρω,ναι θα ειχατε δικιο τι περιμενα δηλαδη.. Επειδη ειμαι καιρο στην Ιntel,τοσο σημαντικο παραγοντα παιζει το NB?? 2600 αν το βαλω δεν ανταποκρινεται σωστα ο υπολογιστης δεν ξερω γιατι ισως να θελει κιαλλο ρευνα το ΝΒ αλλλα δεν ξερω ποσο πρεπει να δωσω. Ποσο πρεπει να ειναι το ιδανικο ρευμα για 4.4-4.5Ghz?? Τωρα ημουν στα 1.48V αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται τοσο πολυ. Εχετε να προτεινεται καποιες αλλες ρυθμισεις?? Βαθμολογια για τα λεφτα του: 9/10 Well Done,AMD. Σε τι αναλυση εισαι?Παντως σιγουρα οχι 1080p.
Prospector8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα 1080p αναφερομαι παντα.. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα,ανεβαζω φωτος και βιντεος αν χρειαστει.. Ποιο παρτ δεν πιστευεις ακριβως?
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Prospector8 άλλη φορά δοκίμασε πιο κακογραμμένο και nvidia παιχνίδι βρε Για 2600 NB θες λίγο ρεύμα ναι,και ναι είναι σημαντικό το NB στους amd λόγω του memory controller. καλά και benchmark με Intel μπροστά να linkαρες, πάλι το ίδιο θα έλεγα Έλα όμως που δεν σε είδα καμμιά φορά να γκρινιάζεις για τεστ σε 720p όταν η intel είναι μπροστά.
Prospector8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Prospector8 άλλη φορά δοκίμασε πιο κακογραμμένο και nvidia παιχνίδι βρε Για 2600 NB θες λίγο ρεύμα ναι,και ναι είναι σημαντικό το NB στους amd λόγω του memory controller. Έλα όμως που δεν σε είδα καμμιά φορά να γκρινιάζεις για τεστ σε 720p όταν η intel είναι μπροστά. Ελα μωρε και εσυ,αυτο ηταν ευκολο για δοκιμη αυτο εβαλα Αφου θελετε να το παρω σοβαρα,σημερα θα κανω τεστ με με Crysis 2,AliensvsPredator,Witcher 2 και για να ανεβασω το επιπεδο θα γινει τεστ και με Far Cry 3!! Σε ολα αυτα θα υπαρχουν και Photos ! Επειδη με νευριασετε ετσι Μηοως ξερεις και ποσο ρευμα χρειαζεται το NB για 2600?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Έλα όμως που δεν σε είδα καμμιά φορά να γκρινιάζεις για τεστ σε 720p όταν η intel είναι μπροστά.να μου δίνεις links στο skype για να βλέπω όλα τα posts
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 να μου δίνεις links στο skype για να βλέπω όλα τα posts Τόσα χρόνια βλέπεις συγκριτικά σε γελοίες αναλύσεις με την intel μπροστά,τώρα βρήκες να γκρινιάξεις χαζοτρόλλη.Περιμένω την επόμενη φορά να μην έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. prospector8 είναι ανάλογα τη cpu.Ανέβασε το σιγά-σιγά μέχρι να σταθεροποιηθεί.Δες και καναν οδηγό,τόσοι υπάρχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 που θες να γκρινιάξω στα sites των reviews? όποιος το αναφέρει εδώ, ΑΝ το δω θα γκρινιάξω...
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στα forums βρε πίπη θα γκρίνιαζες Όταν ξανακάνουν (γιατί θα ξανακάνουν γελοία συγκριτικά με 720p) περιμένω να γκρινιάξεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 θα γκρινιάξω αν τα φέρει κάποιος ως επιχείρημα κι αν τα δω...
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τα φέρναν στην ενότητα του hardware για αρκετό καιρό πριν άσχετα που δεν έδινες σημασία (ούτε εγώ τον περισσότερο καιρό).
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ελα μωρε και εσυ,αυτο ηταν ευκολο για δοκιμη αυτο εβαλα Αφου θελετε να το παρω σοβαρα,σημερα θα κανω τεστ με με Crysis 2,AliensvsPredator,Witcher 2 και για να ανεβασω το επιπεδο θα γινει τεστ και με Far Cry 3!! Σε ολα αυτα θα υπαρχουν και Photos ! Επειδη με νευριασετε ετσι Μηοως ξερεις και ποσο ρευμα χρειαζεται το NB για 2600? το lost planet ειναι πολυ πετσοκομμένο παιχνιδι σε υποστήριξη επεξεργαστή γιαυτο σου εβγαζε περισσοτερα καρε με τον ιντελ. ριξε και καμια ματια στα cores πως δουλευουν στο παιχνιδι. εκει θα δεις τι παιζει...... κάποια παιχνιδια βλεπουν 1 core και καποια πανω απο 4 core. ο 6300 ειναι παρα πολυ καλος για παιχνιδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τα φέρναν στην ενότητα του hardware για αρκετό καιρό πριν άσχετα που δεν έδινες σημασία (ούτε εγώ τον περισσότερο καιρό).νομίζεις πως παρακολουθώ πλέον όλη την ενότητα του hardware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα