Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Άμα είσαι ικανοποιμένος δε χρειάζεται να αλλάξεις.
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Dear Billys,Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, please kindly note that there is simply Current System Temperature this temperature report item in BIOS setup program. Regarding to HWmonitor, because most of the 3rd party software does not know our hardware design and somehow it is impossible to optimize all with our products; therefore, we are sorry to say that we cannot guarantee whether the 3rd party software can report information correctly. Sometimes it may display miscalculated/unsupported readings.By using GIGABYTE motherboards, if you need a tool for hardware monitor, we recommend you to use EasyTune6 utility which you can get from driver CD or download from our web site. To download the latest GIGABYTE utility, please click HERE.If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you resolve the problem ASAP. Απάντηση απο gigabyte support στην ερώτηση μου τι είναι το temp 3 η το ΤΜPIN2 και πάει λέγοντας.. Το easy tune δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ κάνει τπτ ?
adtakhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εεε, τι θα σου έλεγαν ? Μετάφραση. Δεν ξέρουμε κύριε το πρόγραμμα τι ρόλο βαράει και δεν θα πληρώσουμε εργατοώρες για να δούμε αν είναι οκ ! εχουμε δικό μας ...
ahristos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οι γίγαντες FX δείχνουν τη δύναμή τους στο Crysis 3 Αν και υποψιάζομαι ότι εκεί στην Crytek όποιος τους πληρώσει συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αυτό τρέχει καλύτερα στα δικά του προϊόντα.
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωναω ad-takhs. Δεν ξαναασχολούμαι αφου δεν κλείνει απο τα τεμπς καλά έίμαστε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οι γίγαντες FX δείχνουν τη δύναμή τους στο Crysis 3 Αν και υποψιάζομαι ότι εκεί στην Crytek όποιος τους πληρώσει συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αυτό τρέχει καλύτερα στα δικά του προϊόντα. στα 1080p κι άνω όμως τι γίνεται? ούτε ο orokusaki δεν παίζει στα 1280Χ720
ahristos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 στα 1080p κι άνω όμως τι γίνεται? ούτε ο orokusaki δεν παίζει στα 1280Χ720 Μα τον επεξεργαστή δοκιμάζουν. Διαλέγουν μια ανάλυση που η κάρτα γραφικών δεν θα παίζει ρόλο. Αν και όπως βλέπεις, και ο Titan σε αυτήν την "μικρή" ανάλυση ζορίζεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι το καταλαβαίνω, το θέμα όμως είναι ότι στην πράξη δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν πρόκειται να παίζουμε σε τέτοια ανάλυση...
pabou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλα τοτε και με τα benchmarks το ιδιο συμβαινει, απλα συγκρισεις κανουμε γι'αυτο χρησιμοποιουμε και τετοια αναλυση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 όχι όταν benchάρεις με games...
ahristos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι το καταλαβαίνω, το θέμα όμως είναι ότι στην πράξη δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν πρόκειται να παίζουμε σε τέτοια ανάλυση... Να σε πω Intel Fanboy τώρα; Αφού ξέρω ότι δεν είσαι τέτοιος. Αλλά όταν κάνουν δοκιμές σε επεξεργαστές διαλέγουν τόσο μικρές αναλύσεις ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται, κι έτσι οι FX βγαίνουν πάντα χαμένοι. Παράδειγμα το Left 4 Dead 2. Οι Ivy θα βγάλουν 300+ και οι FX "μόνο" 230 FPS. Τι νόημα έχει αυτό; Και ο δικός μου Phenom με την HD7850 στα 150-200 είναι συνήθως. Στο Crysis 3 μετράει όμως, δεν πρόκειται να παίξεις με όλα στο τέρμα στη μεγαλύτερη ανάλυση. Ακόμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 καλά και benchmark με Intel μπροστά να linkαρες, πάλι το ίδιο θα έλεγα προσωπικά θα παίζω σε 2560Χ1440 χωρίς ΑΑ
DaveMurray Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Σε λίγο θα έχουμε και απαιτήσεις του.... τύπου: Έχω τηλεόραση 80 ιντσών και απαιτώ 4K gaming....! (εταιρείες γραφικών etc ----> Η κάρτα μας είναι 4k ready για games) Αλήθεια... πόσοι από εμάς έχουν την.... οικονομική άνεση για.... 4k ανάλυση για να μας απασχολεί κάτι τέτοιο...; το 4k έτσι όπως πάνε οι τιμές.... θα αργήσει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ακόμα να γίνει κάτι.... συνηθισμένο... για μεγάλη μάζα ανθρώπων στον πλανήτη... Δεν κοιτάω την χώρα μας και την οικονομική της κατάσταση... ----- Δεν είμαστε όλοι intel fanboys φίλε μου ahristos όταν λέμε.... 4k gaming είναι πρακτικά αδύνατο ακόμα.... Ο Thresh εν προκειμένω είναι ευστοχότατος και σωστότατος.... Είναι τρελό να μιλάμε και να θέτουμε.... προυπόθεση το 4κ.. ---- Νομίζω ότι κάτι μπέρδεψα; Α καλά.... δεν πάω καλά.....
ahristos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 καλά και benchmark με Intel μπροστά να linkαρες, πάλι το ίδιο θα έλεγα Μα η Intel πάλι μπροστά είναι. Το θέμα είναι ότι οι 6πύρηνοί της κοστίζουν απο 500 και πάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εννοώ αντίστοιχης τιμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα