Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχα αρα εχω 58 στο sοcket συμφωνα με το aod και 45 στα cores συμφωνα με το occt.

Εγω στην τελική τι να κοιτάω ? Και το 55 εσύ απο που το είδες ?

ΤΟ TMPIN2 είναι το socket στο HW MONITOR και το ίδιο είναι και στο AOD ! Αν τα ανοίξεις θα το δεις !

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχα το socket δεν θέλουμε να παει πανω απο 62 έτσι ?

Sigh.... Stop looking at CPU temp.

The only temp that matters, in your case, is the 8350 "Package Temp". That should be the Core temp of your CPU. That value should not pass 62C.

CPU temp is a sensor in the socket. You can ignore it. Raise the value enough so it doesn't complain until Package Temp is 62C. 

Αυτα διαβασα σε ξενα φορουμς στο overclock.net Τελικά τι ισχύει ?

Δημοσ.

Αχα το socket δεν θέλουμε να παει πανω απο 62 έτσι ?

Sigh.... Stop looking at CPU temp.

The only temp that matters, in your case, is the 8350 "Package Temp". That should be the Core temp of your CPU. That value should not pass 62C.

CPU temp is a sensor in the socket. You can ignore it. Raise the value enough so it doesn't complain until Package Temp is 62C. 

Αυτα διαβασα σε ξενα φορουμς στο overclock.net Τελικά τι ισχύει ?

Σου λέει πως η AMD το ποσό των 62c το δίνει για το core και όχι για το socket ! 

Αν είδες και εγώ ποιο πριν που μιλούσα για throttle στον mill για την περίπτωση του john το core temp του τρίτου πυρήνα κοιτούσα που είχε πάει πάνω από 62C !!! 

Το socket ήταν στους 74C ... .

Δημοσ.

Δεν μου λέτε ρε παιδιά....

Γλυκοκοιτάζω τον FX 6300 για ενδεχόμενη αγορά, όταν και εφόσον υπάρξουν τα χρήματα. Τι λέτε; Αξίζει; Η καλύτερα να περιμένω και να μείνω με FX-4100 ; Τα νέα με τις αργοπορίες κτλ κτλ στην AMD δεν φαίνονται καλά και ελπιδοφόρα, οπότε λέει να σφίξω τα δόντια και να περιμένω;

Βασικά γλυκοκυτάζω και τον 8320 αλλά ντάξει, ότι μπορούμε θα κάνουμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LL

Αυτό το παιχνίδι μέχρι και τους εικονικούς πυρήνες των I7 ψάχνει για να τρέξει !

Εκλεισα το turbo boost και το μαξ vcore τώρα είανι 1.392 Να δοκιμάσω να τον ανεβάσω λιγάκι ?

4,5 καρφωτά με LLC στο ultra και τάση στο 1,42 απενεργοποιημένα τα c1e, c6 και apm !! Ενεργοποιημένο το CnQ ! Για δοκίμασε ! 

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Αναλόγως τι χρήση κάνετε ρε παιδιά.

Προσωπικά, απαντώ για εμένα:

Virtualization, Web Browsing, Movies, Encoding (μετατροπή ταινιών για το intel atom n270 netbook του γέρου μου----> εκτός του cpu έχω και μια cuda κάρτα :P), ελαφρύ εως ανύπαρκτο gaming, compiling πολύ αραιά και που, μερικές φορές native στα windows, μερικές φορές σε linux virtual machine...

Ελπίζω να σου έδωσα μια καλή εικόνα της χρήσης που κάνω και των αναγκών μου :)

Δημοσ.

εγω ρωταο γτ αν οπως δηχνει το τεστ ποιο πανω θελουμε πυρηνες για παιχνιδια πραμγα που ο 1090Τ εχει (ποιο πολυ παιχνιδια παιζω)λογικα θα δηξει και θα αντεξει ακομα σαν επεξεργαστης.για αυτο το σκεφτομε αν αξιζει η οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...