Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι ! Να αφήσεις όπως είναι το σύστημα (εκεί που πρέπει να δουλεύει απροβλημάτιστα) για να μειώσουμε τους παράγοντες που το επηρεάζουν ! Μην βάλεις την συνιστώσα του overclock μέσα γιατί χαθήκαμε μετά και θα ψαχνόμαστε !

Ορισε default τιμή vcore στο 1,3  και άφησε το turbo  ανοικτό ! Εξάλου όταν στρεσάρεται ο υπολογιστής με OCCT τούρμπο δεν παίζει ... 

Αρα οι θερμοκρασίες δεν είναι από το turbo .. αλλά από αλλού ...  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://prntscr.com/suege

Θέλετε κάτι άλλο ?

Τα τεμπς αυξήθηκαν αρκετά οταν σπαμμαρα το prt scr για να βγάλψ φωτο. Αν και παλι θεμα δεν νμζ οτι έχω.

post-207159-0-15960200-1360947234_thumb.png

http://prntscr.com/suege

Θέλετε κάτι άλλο ?

Τα τεμπς αυξήθηκαν αρκετά οταν σπαμμαρα το prt scr για να βγάλψ φωτο. Αν και παλι θεμα δεν νμζ οτι έχω.

Εσύ είσαι πολύ καλά ! 45 core και 55 socket !!!! Μια χαρά !

Η τάση δουλεύει στο 1,37v με αυξομειώσεις σε σημεία ... Είναι λίγο αυξημένη αλλά αφού οι θερμοκρασίες είναι καλές OK !

Η θερμοκρασία που βλέπει ο κεντρικός αισθητήρας του socket ! Αυτή είναι και η πραγματική θερμοκρασία !

Η άλλη στα cores είναι μια τιμή πλασματική η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά τους 62 βαθμούς από αυτό που βλέπεις ... Δεν είναι βαθμοί C αλλά μια αναγωγή ...που έχει κάνει η AMD .

2013_02_15_15h03_Voltage_CPU_VCORE.png

Σε σχέση με το δικό σου του john φαίνεται να είναι λίγο ποιο ψιλά το vcore (1,4) αλλά όχι με τόσο μεγάλα  ανεβάσματα ... και το δικό σου με (1,37-1,38) 

Μπερδευτήκαμε λίγο στο διάγραμμα απο το occt αριστερά ειναι το vcore και δεξιά η θερμοκρασία ?

Επισης οπως είπες τα cores ειναι πλασματική θερμοκρασία στο amd overdrive η κατάλαβα λάθος εγώ. Ευχαριστώ για τη υπομονη σου μολις ξύπνησα ειμαι χωρις καφε και δεν λειτουργώ ακόμη :P

Αχα αρα εχω 58 στο sοcket συμφωνα με το aod και 45 στα cores συμφωνα με το occt.

Εγω στην τελική τι να κοιτάω ? Και το 55 εσύ απο που το είδες ?

Παντως στου φιλου μου χθες η συγκεκριμενη μητρικη με τον 8320,1.4V εδινε στον επεξεργαστη. Θερμοκρασιες και τεστ δεν προλαβα να κανω. Καλα για ΟC ποσο Vcore πρεπει να δωσουμε?? Επισης adtakhs kai aiwaa πειτε μια τι ψυκτρες χρησιμοποιητε?? John lamia με την στοκ εισαι εσυ?

ΑiWaaa εσύ να κοιτάς σε πραγματικές συνθήκες τι έχεις και τα 2 αλλά κυρίως το socket. :) Μη ζορίζεις το τροφοδοτικό σου άδικα με stress αν και το κάνες για τον John.

Άφησε από το bios να ανεβάζει όσο θέλει rpm το fan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...