Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 1.47 vcore.Βγάλε το turbo για αρχή.Το llc που το χεις?
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 1.47 vcore.Βγάλε το turbo για αρχή.Το llc που το χεις? το vcore δεν ειναι οκ ? δεν το εχω πειραξει καθολου !!! το τουρμπο παλι γιατι να το βγαλω.....? εξαλλου δεν δουλευει συνεχεια. το llc ειναι εργοστασιακα στο bios. δεν εχω πειραξει τιποτα ουτε σε αυτο.
AiWaaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλα δεν σε ρωτάω καν για το αν πατάει καλα η ψύκτρα και εχεις βάλει σωστα την παστα. Το θεωρώ δεδομένο. Εχεις μεγαλο vcore. Εμενα με turbo παει 1.44 και συνηθως παίζει στο 1.37 χωρις turbo. Παντα τετοια τεμπς έχεις ? Εγω λεω να βάλεις και το f13 το bios γιατί σε εκείνο υποστηρίζεται επίσημα ο 8350.
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλα δεν σε ρωτάω καν για το αν πατάει καλα η ψύκτρα και εχεις βάλει σωστα την παστα. Το θεωρώ δεδομένο. Εχεις μεγαλο vcore. Εμενα με turbo παει 1.44 και συνηθως παίζει στο 1.37 χωρις turbo. Παντα τετοια τεμπς έχεις ? Εγω λεω να βάλεις και το f13 το bios γιατί σε εκείνο υποστηρίζεται επίσημα ο 8350. αυτες τις θερμοκρασιες τις εχω εδω και μερικες μερες. δεν φταιει το bios, με το f8 που δουλευει τωρα mobo+cpu ειχα πολι καλες θερμοκρασιες. εκανα και ενα τσεκαρισμα στο κουλερ και ειναι οκ. και μαλιστα εδω και 10 μερες σχεδον εβαλα και εναν 120αρη στο κουτι και ειδα θετικα αποτελεσματα σε ολους τους τομεις. τωρα γιατι εχω τετοιες θερμοκρασίες δεν μπορώ να καταλάβω........ και δε πιστευω να πέφτουν ολα τα προγράμματα εξω σε μεγαλο βαθμο!! ενταξι υπάρχουν αποκλίσεις στα temps ανάμεσα στις εφαρμογές αλλα σε ολες τα temps δείχνουν μεγάλη θερμοκρασία !!! παντος σε idle ειναι αρκετα δροσερός καμια γνωμη καποιος ρε παιδια ........?????????????
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 εσεις νομιζεται οτι σας κανω πλακα ε ? δειτε εδω. http://postimage.org/image/o8m9fk34v/full/ δες και αυτα που εβαλα απο αλλα προγραμματα !!!! πρεπει να υπάρχει πρόβλημα σίγουρα !!!! Στάνταρ έχεις πρόβλημα !!! Έχεις 20C πάνω από το όριο του επεξεργαστή σου ...... Τα φουρφούρια της ψύκτρας δουλεύουν κανονικά ? Το APM MASTER MODE είναι ενεργοποιημένο ? To CPU Vcore του επεξεργαστή μου είναι το παρακάτω: Με επενεργοποιημένο το APM MASTER είναι αυτή : Για ρίξε και το δικό σου να δούμε μπας και η μητρική τον σκοτώνει με τάση τον επεξεργαστή ...! Μήπως έχεις βάλει 2 κιλά πάστα στην ψύκτρα ? Μήπως η ψύκτρα δεν πατάει καλά πάνω στο cpu ? Με τους ανεμιστήρες στο τέρμα : Στην μητρική μου και το έχω δει και σε πολλές άλλες, όταν ανοίγεις το CORETEMP ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα οι ενδείξεις που παίρνεις είναι ΛΑΘΟΣ !!!! Κάτι μπλοκάρει και δείχνουν τα προγράμματα διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν που μετράς ! αυτες τις θερμοκρασιες τις εχω εδω και μερικες μερες. δεν φταιει το bios, με το f8 που δουλευει τωρα mobo+cpu ειχα πολι καλες θερμοκρασιες. εκανα και ενα τσεκαρισμα στο κουλερ και ειναι οκ. και μαλιστα εδω και 10 μερες σχεδον εβαλα και εναν 120αρη στο κουτι και ειδα θετικα αποτελεσματα σε ολους τους τομεις. τωρα γιατι εχω τετοιες θερμοκρασίες δεν μπορώ να καταλάβω........ και δε πιστευω να πέφτουν ολα τα προγράμματα εξω σε μεγαλο βαθμο!! ενταξι υπάρχουν αποκλίσεις στα temps ανάμεσα στις εφαρμογές αλλα σε ολες τα temps δείχνουν μεγάλη θερμοκρασία !!! παντος σε idle ειναι αρκετα δροσερός καμια γνωμη καποιος ρε παιδια ........????????????? Να βάλεις το επίσημο BIOS υποστήριξης του 8350 !!! Δεν βγαίνουν τσάμπα τα bios ... υπάρχει λόγος !!! Ρυθμίζουν το VCORE που θα τραβάει ο επεξεργαστής, ανανεώνουν το CPU AGESA CODE το οποίο αναλαμβάνει την διαχείριση του επεξεργαστή σε συνάρτηση με το φορτίο κ.λ.π. Είναι πολύ σημαντικό αυτό !! 1
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στάνταρ έχεις πρόβλημα !!! Έχεις 20C πάνω από το όριο του επεξεργαστή σου ...... Τα φουρφούρια της ψύκτρας δουλεύουν κανονικά ? Για ρίξε και το δικό σου να δούμε μπας και η μητρική τον σκοτώνει με τάση τον επεξεργαστή ...! Μήπως έχεις βάλει 2 κιλά πάστα στην ψύκτρα ? Μήπως η ψύκτρα δεν πατάει καλά πάνω στο cpu ? Κάτι μπλοκάρει και δείχνουν τα προγράμματα διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν που μετράς ! Να βάλεις το επίσημο BIOS υποστήριξης του 8350 !!! Δεν βγαίνουν τσάμπα τα bios ... υπάρχει λόγος !!! Ρυθμίζουν το VCORE που θα τραβάει ο επεξεργαστής, ανανεώνουν το CPU AGESA CODE το οποίο αναλαμβάνει την διαχείριση του επεξεργαστή σε συνάρτηση με το φορτίο κ.λ.π. Είναι πολύ σημαντικό αυτό !! η παστα ειναι στην σωστη ποσότητα, εχω βαλει παρα πολλες φορες σε πολλα pcs. τα fans οπως τα εχω στήσει εδω και χρονια δεν ειχαν ποτε προβλημα. το bios f8 το άφησα γιατι είδα στην GB οτι βγηκε το f14 beta και περιμένω να βγει κανονικό για να βαλω αυτο. γιατι οταν ειχα περασει το f13 ενω δουλευε οκ ο υπολογιστης μετα απο 3-4 μερες εκανε επαναφορα στο εργοστασιακο f8.
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ποια είναι η μητρική σου ? η 990xa-ud3 ? Δώσε το screen του vcore από το OCCT που έτρεξες ! Αποθηκευμένο είναι στα έγγραφα !
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ποια είναι η μητρική σου ? η 990xa-ud3 ? Δώσε το screen του vcore από το OCCT που έτρεξες ! Αποθηκευμένο είναι στα έγγραφα ! οκ, οταν παω σπιτι θα το ποσταρω με την μια. λετε να ξανα βαλω το f13 bios ? ναι αυτη ειναι η mobo. το cpu cooler παντος βαραει κοφτες στα τεστ, σε παιχνιδια δεν εχω μεγαλες θερμοκρασιες.
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Voltage-CPU fx 8350 http://postimage.org/image/esw0gt787/
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ο Χριστός και η Παναγία ........ Πέρνα το F13 αμέσως ... Εγώ τρέχω με 1,28-1,30 και εσύ με 1,48V ? Με τόσο πιάνεις τα 4,8- 5Ghz ....
AiWaaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Να ρίξω και εγώ λέτε ? 1.4 εχω με το turbo.
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ο Χριστός και η Παναγία ........ Πέρνα το F13 αμέσως ... Εγώ τρέχω με 1,28-1,30 και εσύ με 1,48V ? Με τόσο πιάνεις τα 4,8- 5Ghz .... και τον εχω και μαμα. εμενα ο δικος μου θελει πανω απο 2v για τα 4,5. ειναι φαγανος !!!!! βασω photos σε λιγο με f13 bios. θερμοκρασιες idle και load με το f13 bios. idle http://postimage.org/image/ezej1f26z/full/ full load http://postimage.org/image/4ym89xq7d/full/ v core http://postimage.org/image/tgkb35gm9/ οι θερμοκρασίες έπεσαν αρκετά όπως και το v core το οποίο βαράει το πολύ 1,45ν. περιμενω το bios f14 το οποιο ειναι beta πανω απο 1 μηνα τωρα...... με το που βγει κανονικο θα μπει με την μια γιατι το f13 που το πεταξε η GB και ειχα μηνει με το f8 απ το εργοστασιο. ας ελπισουμε πρως το παρων οτι δεν θα μου το ξανα περαξει. οσοι εχετε την gb 990xa-ud3 rev1 σας εχει κανει ποτε επαναφορα εργοστασιακού bios ? να επισημάνω οτι το turbo mode ειναι enable και το llc ειναι στο auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα