John-lamia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό που με ανησυχεί με το συντονιζόμενο πλέγμα διανομής ρολογιού, είναι το πως θα αντιδράει όταν υπεροδηγείς τον επεξεργαστή. Η κατανάλωση θα βγαίνει εκτός ελέγχου. αυτο που οφείλετε ? στο auto oc,στο Cool 'n' Quiet, η σε σταθερη συχνότητα με μεγάλο φόρτο εργασίας με όλα τα cores ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο που οφείλετε ? στο auto oc,στο Cool 'n' Quiet, η σε σταθερη συχνότητα με μεγάλο φόρτο εργασίας με όλα τα cores ? Το συντονιζόμενο πλέγμα λειτουργεί μόνο σε μια περιοχή συχνοτήτων. Ας πούμε 3.2 - 4.2 GHz. Σε αυτές τις συχνότητες μειώνει την κατανάλωση και αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό για να αυξήσουν τη συχνότητα παραμένοντας στην ίδια κατανάλωση με τον Bulldozer. Αν κάνουμε overclocking στα 4.7 GHz πχ θα συναντήσουμε μπροστά μας και την αυξημένη κατανάλωση που συναντάμε συνήθως, αλλά και την επιβάρυνση από το πλέγμα χρονισμού που δεν λειτουργεί συντονισμένα πλέον. Σε κανονικές συνθήκες βέβαια, θα λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αν και δεν εχω ιδιεα τι ειναι το συντονιζομενο πλέγμα, η κατανάλωση ειναι λογικό να αυξηθεί σε κατάσταση o/c του επεξεργαστή. αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι τα σετ εντολών του 8350 ( τα οποια ειναι πολλα και αυτο ειναι ευχάριστο) εαν δουλεύουν σωστά και εκμεταλλεύονται σωστά στον επεξεργαστή τοσο στην L1,L2,L3 case οσο και στην κατανομή στα cores οταν εχουμε πολυεπεξεργασια ( εφόσον τα υποστηρίζει η έκαστος εφαρμογή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Οσον αφορα το RCM φαντασου οτι εχουν πηνια και αυτα την ενεργεια που βγαινει την ξαναβαζουν μεσα στο επομενο clock. ( ενα ποσοστο ) Ειπαμε οταν λειοτυργουν και τα 8 θα φτανει το 2600 καλα ειναι. Το θεμα ειναι να κανει και 190 Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Οσον αφορα το RCM φαντασου οτι εχουν πηνια και αυτα την ενεργεια που βγαινει την ξαναβαζουν μεσα στο επομενο clock. ( ενα ποσοστο ) ανακύκλωση επιδόσεων λοιπον !!! χαχαχα πολύ καλό όπως ακούγετε !!! απ την αλλη ομως μπορούμε να το δουμε και σαν πετρελαιοκινητήρα ο οποίος κανει επιστρεφόμενα απ την τρόμπα πετρελαίου ξανά στο ντεπόζιτο. Είπαμε οταν λειοτυργουν και τα 8 θα φτανει το 2600 καλα ειναι. Το θεμα ειναι να κανει και 190 Ε αμα εχει τοσα τον εχω παρει με την μια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 190$ launch price δεν προκειται να χει παιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 190$ launch price δεν προκειται να χει παιδες. το θεμα δεν ειναι στο ποσο θα εχει για αρχη. γιατι βασικα δεν πιστευω οτι θα ξεπερναει τα 250€ στο ελλαδισταν, το θεμα ειναι οτι κρατανε τα νούμερα της τιμής και το μονο που αλλάζουν ειναι το σύμβολο του νομίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα έχει 250 ευρώ τι νόημα έχει να κυκλοφορήσει? Κάποιος υποτίθεται ότι τον επιλέγει επειδή είναι φτηνός. Αν πάιζει ανάμεσα σε i5 και i7 δεν έχει κάποιο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα έχει 250 ευρώ τι νόημα έχει να κυκλοφορήσει? Κάποιος υποτίθεται ότι τον επιλέγει επειδή είναι φτηνός. Αν πάιζει ανάμεσα σε i5 και i7 δεν έχει κάποιο νόημα. βασικα τα 250€ ειναι παρα πολλα συμφωνα με τις επιδωσεις του ανταγωνισμου. ακομα και απ τον 8150 που οπως ειδα τα ποσοστα στις επιδωσεις δεν ειναι και πολυ μεγαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξερουμε επιδοσεις/καταναλωση αρα δεν ξερουμε και τιμη (σωπα ρε μεγαλε σοβαρα? ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παντως κανω μια προβλεψη στα 215 ευρω να εχει ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παντως κανω μια προβλεψη στα 215 ευρω να εχει ελλαδα... η τιμη απ τα 190 εως τα 230€ ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι να δουμε κανενα επίσημο review για να δουμε επιδωσεις. αλλα οχι σε τιποτα προγράμματα 5αετήσιας και σε παιχνιδια οπως cod, far cry2, ελεος !!! για αρχη παντός ευελπιστώ να έχουν αλλάξει το coolerακι του. να εχει κανενα της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα. Είναι ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ. Γιατί βλέπω να καθυστερεί. Η διάθεση τους στην αγορά. Αυτό το Σάββατοκυριακο. Δεν υπότειθετε ότι θα είχαμε τα πρώτα επίσημα leaks?? Με βλέπω σε κάνα εικοσαημερο μήνα. Να καταλήγω σε 8120 η αν έχω να κάψω 30 ευρώ 8150 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα. Είναι ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ. Γιατί βλέπω να καθυστερεί. Η διάθεση τους στην αγορά. Αυτό το Σάββατοκυριακο. Δεν υπότειθετε ότι θα είχαμε τα πρώτα επίσημα leaks?? Με βλέπω σε κάνα εικοσαημερο μήνα. Να καταλήγω σε 8120 η αν έχω να κάψω 30 ευρώ 8150 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App χαχαχα μια απ τα ιδια ειμαι και γω. βασικα εχω τον 1055Τ και δεν εχω κανενα προβλημα απο επεξεργαστη, αλλα ειναι η μανια της αναβαθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχα μια απ τα ιδια ειμαι και γω. βασικα εχω τον 1055Τ και δεν εχω κανενα προβλημα απο επεξεργαστη' date=' αλλα ειναι η μανια της αναβαθμισης.[/quote'] To θέμα είναι ότι στηνω. Cf νέο cpu Cooler h100 Mobo 990fx ud5 και δεν έχω επεξεργαστή!!!! Με βλέπω να κουμπώνω κάνενα athlon II X2. Πάνω να δουλεύω τουλάχιστον Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα