Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 @achilles_g_ Κρύος είναι.Παίρνει πόση κλόκα αν θες.Καλή η mx 4 και η aegir. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η ψύκτρα που χρησιμοποιώ είναι η xigmatek aegir. Θερμοαγώγιμη έχω την arctic cooling mx-4. Σε full load (100%, 8 cores) στα 10 λεπτα (η ψύκτρα γυρίζει αυτόματα με τη θερμοκρασία, την έχω ρυθμίσει να γυρίζει από 1000 στροφές στους 30 βαθμούς εώς 2000 στους 70, όπως θα δείτε δεν γυρίζει στο full). Επίσης να αναφέρω ότι μπροστά στο κουτί έχω έναν μόνο ανεμιστήρα που γυρίζει σταθερά (όπως και αυτός πίσω) σε μισές στροφές στο ύψος των σκληρών δίσκων. Περιμένω ακόμη έναν για να τον τοποθετήσω χαμηλά για να βελτιώσω και άλλο το air flow, τα ίδια κι εδώ με True Black και arctic ceramique 2. Περιμένω καλές μνήμες να δω αν αξίζει να τον ανεβάσω με αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα μας κρύβεις το package στο hwmonitor του οποίου την θερμοκρασία θα έπρεπε να κοιτάς και όχι του cpu (socket) . Αν και για να είναι σε τετοια επιπεδα το socket το package θα είναι super! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Orgios καλό είναι να κοιτάς και του socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Από όσο έχω διαβάσει και καταλάβει η θερμοκρασία που δείχνει το package σε idle κατάσταση είναι χαμηλότερη της πραγματικής και ότι σε load ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για αυτό και δεν την υπολογίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η λογική λέει πως οι πυρήνες δεν γίνεται να χουν χαμηλότερη από του socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Άρα παίζει να έχω πρόβλημα με Mobo ή cpu;Γιατί και κάπου αλλού είχα διαβάσει για πολύ χαμηλές ενδείξεις στους πυρήνες σε idle και δεν το θεώρησα ανησυχητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Συνηθισμένο είναι.Δεν έχεις πρόβλημα.Τρέξε και ένα intel burn test και δείξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 οπως ειπα και στην προηγουμενη σελιδα ο 8350 ηρθε αλλα...... ενω συνδεθηκαν ολα κανονικα, ο υπολογιστης αρνειται πισματικα να κανει post. δυο μερες πριν βγαλω τον 8120 ειχα κανει αναβαθμιση το bios στο 1604 οπως προτεινει η asus για να ειναι συμβατος ο επεξεργαστης (8350) με την μητρικη η οποια ειναι rev.1 τι λετε να φταιει ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Στους piledriver κοιτας την θερμοκρασια του package(cores) και οχι ιδιαιτερα της cpu (socket) . Θα προσεξετε οτι η θερμοκρασια του socket ειναι παντα στο +10 under load. Οι safe θερμοκρασιες ειναι 70c στο socket και 60-62 στους πηρυνες και εννοειται να τα προσεχετε και τα 2. Στην δικια μου m5a99x ο υπολογιστης ποσταρε και πριν το bios update και εγω εχω rev1. Περισσοτερα αυριο οταν δεν θα γραφω απο το κινητο Επισης idle θερμοκρασιες μην εμπιστευεστε στους fx απο τους 30-35 και πανω ειναι accurate... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Tjmax φαίνεται να χουν στους 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 http://www.obr-hardware.com/2013/02/some-news-from-amd-apu-world.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα στηνω σε φιλο τον 8320 που παραγγειλαμε με την gigabyte 990xa ud3. 4.5Ghz or never overclock Ποιες ειναι οι θερμοκρασιες που πρεπει να μην ξεπερασουμε και μεχρι ποιο ρευμα ειναι safe??? ΝΒ ποσο να βαλουμε για αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Nb στα 2200 και ΗΤ στα 2600 , όταν σταθεροποιήσεις το oc σου δοκίμασε να ανεβάσεις την ΝΒ αν και απο την εμπειρία μου δεν θα δείς διαφορα ανεβάζοντας το NB (Δεν είναι σαν τους Phenom/Thuban που έβλεπες σημαντικη διαφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,ποσο ρευμα θα προτεινες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα